Googledan falan isim aratır merakınıza yenik düşer misiniz? :(

Daha baştan şüpheyle soru işaretleriyle başlayan ilişkilerin sonu asla güzel bitmez.

Hiç başlamayın, böylece olası acı çekme ihtimaliniz sıfıra inmiş olur,boşverin!

Daha baştan şüpheyle soru işaretleriyle başlayan ilişkilerin sonu asla güzel bitmez.

Hiç başlamayın, böylece olası acı çekme ihtimaliniz sıfıra inmiş olur,boşverin!

aynen katılıyorum yerinde bi yorumdunasılsa ilişki başlamamış hiç başlatmayın boştan yere kendinizi üzmeyin

bence de hiç başlamayın, sorsanız da gerçeği söylemeyecektir zaten. içinizde soru işareti kalmasın.

iyiki açmışım konuyu,en azından sadece benim kafamda büyütüp sorun haline getirdiğim bi konu olmadığını sizlerin de böyle bi durumda aynı tepkiyi vereceğinizi görmek beni bu anlamda rahatlattı acaba görmezden mi gelsem diyordum neticede erkek.al birini vur ötekine.ama sanırım görmezden gelincek bişey değil.

görmezden gelinecek bir şey değil canım bence. yani şöyle diyebilirdim, insanlar çeşit çeşittir. kimi böyle şeylerin normal olduğunu düşünür, böyle düşünen insanların karşısına bu adam gibileri çıktığında, sorun olmaz. ama eğer sen bunu bir saniye bile olsa düşündüysen ve için sıkıldıysa, bu sana göre bir şey değil demektir. evet erkekler böyle şeylere düşkündür, ama hepsi de sahte ya da belirli amaçlı üyelikler almıyordur. sen de böylesini bulursun yani :)

Kızlar ben google eşimin ismini yazıyorum karşıma alman köpeği çiftleştirme diye siteler geliyor

Hey Allahım alemsin koptum yahu

netlog arkadaslık vs. kötü bir sitemiy mis anlamadım ki ben simdi cinsel icerikli bir site mi ne burası face gibi mi ne ? neden engellenmis yada gercekten o mu

haa aslolan su ki kafanı kurcalıyorsa sorsan bile bilmiyorum der ben degilim der ee sen bunu hep takarsın noluck sonra güvenmek güvenebilmek nez zor yarabbi..

Son düzenleme:

ya benim esas canımı sıkannn böyle abuk subuk konulardam terslik yaşamam.hep bana mı denk gelir allahım ya.

netlog sıradan bir arkadaşlık sitesi kötü değil üyesi çok fazla galiba ama işte böyle kötü niyetle kullananlar çok bir özelliği falan da yok bilmiyorum o kadar, ama böyle arkadaş avına çıktığın zaman tam yeri.tam emin değilim onun olduğundan.yakıştıramıyorum da açıkçası.eğer ona sorarsam bunu net bi şekilde soramam tabi de netloga üyemisin derim tabi o da dediğiniz gibi hayır diyecektir :) ama o anki tepkisinden anlaşılır gerçi anlasam ne yapıcam gerçek değişmez. ben bu konularda çok takıntılıyımdır güvenmem lazım herşeyden önce yoksa takıntı haline getirir mutsuz ederim kendimi.göz çapkınlığına vs. dayanamıyorum zatn.

Şayet sorarsan alacağın cevap belli
Benim değil arkadaşımın hesabı o , ben yapmadım arkadaşım yaptı
Klasik erkek yalanları
Hem bir erkeğe güvenirken 10 kere düşüneceksin
Erkekler ayak üstü binlerce yalan üretir söylerler
Hem bugün böyle şeyler yapan , yarın senden gizli yapmaya devam eder..

ya güzelim bulunmaz hint kumaşı değilya ama sunu deyim sana bu süpheyle yaşayamazsın açıkca sor senmiydin deme ama verdiği tepkiyi görmek için seni böyle bir yerde buldum hiç yakışdıramadım diye çünki bu süpheyle yaşanmaz, yada olaya sünger çek kafandada kurcalayıp durma

Ayy olur mu öyle şey?
Ben tiksinirim yaa...
Sapık sapık mesajlar filan...iğrenirim...

tabiki canım yaptıkları çok da hoş bişey değil ama erkeklerin gerçek yüzü malesef....akılları fikirleri orda...
sevdiğin yada hoşlandığın bir erkeği bırak çevrende tanıdığın yiğenin,kuzenin,amcan,dayın vs bunları yapsa aynı şekilde ister istemez gözünde değer kaybeder.ama işte dediğim gibi bunlar erkeklerimizin acı gerçeği

eger gercekten o kisiyse o profildekiler uzak dur derim..
böyle insanlar cok karaktersiz oluyo.. benim cevremdede vardi böyle bi "insan"....
profillerde cinsel iliskiye girmek icin bayan arkadas ariyorum yaziyodu..
kendisi okadar pislik birisiki anlatamam..

evt bulunmaz hint kumaşı değil ama eğer bunu yakalamasaydım onunla görüşürdüm arkadaşım falan iyi olduğunu söylüyolar onlar da ne kadar bilebilir ki zaten iç yüzünü ancak dışardan görüdüğü kadar işte.ve bulunmaz hint kumaşı değil ama bu zamanda hangi birine güveneceksin ki zaten ya tamamen kapılarını kapatacaksın ve yalnızlığı seçeceksin yada saf ayağına yatıp bazı şeyleri görmezden geleceksin bir de şu dönemde ihtiyacım var birisinin hayatıma girmesine eğer msnde konuşabilecek biri varsa konuşabiliriz bu işlerden anlayan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…