seni çok iyi anlıyorum..
eminim yeni tanıştığımız kişiyi hepimizi ama faceden ama googleden aratmışızdır..
eğerki çok yakından tanımıyosak,nası biri olduğunda fikir sahibi olabilmek için..
ayrıldığım sözlümü bende ayrıldıktan 3 gün sonra googlede arattım..
ama isim soyisim olarak değil mail adresini arattım..
karşıma cinsel içerikli bi site çıktı..
hasbam oraya üye olmuş,resmini eklemiş,profil oluşturmuş,msn adresini vermiş felan..
not düşmüş bide,yatağı seven güzeller arasın diye..
ayrıldığıma şükrettim..
kim bilir ne iğrenç hikayeleri vardı,benden önce kim bilir hangi iğrenç dudakları öpmüş,bedenlere sahip olmuştu..
allahın bana bir işaretiydi bu..
çünkü çok fazla ağlıyodum ayrıldığımz için..
demem o ki,eğer o olduğuna emin olursan derhal uzaklaş ondan,sakın bu senmisin diye sorma,ben sordum inkar etti ve bi düşmanım intikam amaçlı yaptı dedi..tabi ben yemedim..
kimin ne olduğunu bilemeyiz,ne kadar beyfendi görünsede ruhundaki sapıklıktan bihaber yaşamamız mümkün..
mideleri nasıl kaldırıyorsa anlayamıyorum.oraya üye olup onu ekleseydim kesin öğrenirdim onun olup olmadığını ama sanırım ben biraz da gerçeklerle yüzleşmek istemedim.bi süre takip ederdim ama engellenmiş işin kötüsü evt biliyorum sorarsam inkar edecek.işte bu yüzden hani nete girme imkanı bulan erkeklerin yüzde doksanı cinselliğe daha fazla merak sarıyor ama bu durum biraz farklı sanki senin için de hayırlısı olmuş canım keşke daha önce farketseydin
ben sorun olarak görmüyorum açıkçası.nasılsa bekar erkek.erkeklerin büyük çoğunluğunun aklı zaten bu tip şeylerde.kimisi içinde saklar kimisi de işte böyle uygulamaya döker.
yanlış anlaşılmasın sakın arada birliktelik varken bu tür olaylara karşıyım ama birlikteliği yoksa yaptıklarından kimene ki.
keşke.....
sen daha başlamamışsın bile ilişkiye..
ama bunu netleştirmedende başlama..
nası yaparsın nası o olduğunu anlarsın bilmem ama,
sana tavsiyem önce ona güvenini geri kazan..
Kızlar ben google eşimin ismini yazıyorum karşıma alman köpeği çiftleştirme diye siteler geliyor
"geçmiş" adı üzerinde. sizinle alakası olmayan bir dönem. neden o döneme takılıp kalıyorsunuz ki? he sizinle beraberdir ve geçmişiyle birlikte hala o bahsi geçen siteler de gelir anlarım. ama hem adam yaşantınızda değil hem de geçmişine takmışsınız. hem nerden biliyorsunuz onun olduğunu? bundan ne kadar eminsiniz? fotoğrafları mı var? madem bu kadar şüphe duydunuz yaratacaktınız fake bir profil bakacaktınız icabına, içiniz de rahat edecekti.
ben sorun olarak görmüyorum açıkçası.nasılsa bekar erkek.erkeklerin büyük çoğunluğunun aklı zaten bu tip şeylerde.kimisi içinde saklar kimisi de işte böyle uygulamaya döker.
yanlış anlaşılmasın sakın arada birliktelik varken bu tür olaylara karşıyım ama birlikteliği yoksa yaptıklarından kimene ki.
evt benim yapacağım iş fake bir adresle onu eklemekti.ama ben bu iş bitti diye düşünüyordum o yüzden üzerine düşmedim.yani oolsa da olmasa da benim için bi önemi yoktu.
benim taktığım geçmişi değil netten bu amaçla kadın araması.bu sıradan birşey değil bana göre..sadece SAPIKLIK.facebooktaki paylaşımlarını da görseniz mideniz kaldırmaz ne yazıkki hem diğer siteden hem faceden bulamıyorum şuanda off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?