Googledan falan isim aratır merakınıza yenik düşer misiniz? :(

hanne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2006
700
3
0
Diğer
6 ay önce benimle görüşmek isteyen bir çocuk vardı daha doğrusu tanıştırılmak istenen.Bunu yapmayı çok severim eminim biçok kişi de yapıyodur nerden estiyse ismini arattım ve karşıma netlog arkadaşlık sitesi çıktı bu isimde birkaç üyelik vardı çoğunun özellikleri de birbirine uyuyordu.Profil resminde kışkırtıcı resimler paylaşan birine tıkladım.özellikleri uyuyordu sadece yaşı yanıltmaca olabilir bir yaş büyük yazılmıştı diğer özellikler aynıydı oraya üye falan olmadığım için onu ekleyip omu değilmi emin olmak istemedim hatta oysa bile umursamamak üzere kapattım.o sıra askerdeydi ve o profil de o süre içinde fazla aktif değildi uzunzaman aralıkalrıyla girmişti kışkırtıcı resimler vardı ve benimle sevişmek isteyen bayanlar özel msj atsın pişman olmayacak gibi birşeyler yazıyodu tam hatırlayamıyorum şuan.çok fazla üstüne düşmedim o değildir diye işinde gücünde insandı konduramadım.sonra askerden geldi ara ara kontrol ettim bu rumuzu ve daha sık girmeye başlamıştı.ama ben yine de konduramadım.hiç karşılaşmak istemediğim şeylerdir bunlar ve derler ya hani istenmeyen ot dibinde biter..sonra facebooktan aradım isim aynı soyisim farklı olarak çıktı o değildir yaa dedim orda da bulunduğu şehri istanbul yapmıştı.aynen sırf bu iş için face açmıştı kendine paylaşımalrı arkadaş listesi vs.. en son 2 ay kadar oluyo tekrar bakıyım dedim neler yapmış bi yerden bişeyler yakalayabilecekmiyim.siteden engellenmiş.ve onun ismini arattığım zaman çıkan o bir sürü kişi de uçup gitmiş şimdi yalnızca o isimde 3 tane çıkıyor.yani bunlar aynı kişiymiş ve banlanınca diğer üyelikler de sonlanmış gibi düşündüm.

Bu insanla tekrar yollarımız kesişti görüşmek istiyor ama bunlar beni kuşkulandırıyor.eğer bir ilişkiye başlarsam netlogdaki ve diğer sitedeki sanal sapık o muydu diye düşünüp durcam sormak da olmaz.nasıl sorabilirim ki.yada beni ilgilendirir mi.ya da sordum diyelim alacağım cvp beni ne kadar tatmin edecek.ya evet oraya üyeydim derse?bilmiyorum bunlar ufak detaylar ama insanı bütüne ulaştıran bu detaylar değilmi.sonuçta ben onu çok iyi tanımıyorum şimdi bu karşılaştıklarım yüzünden önyargılıyım.ya da önemsizbir konu da ben mi takıyorum kafaya.keşke hiç bakmasaydım da hiç karşılaşmasaydım şeytan dürter ya bazen.ben mi büyütüyorum acaba.sonuçta erkekler meraklıdır cinselliğe haliyle.ama ne bilim böylesi de biraz mide bulandırıcı.askerdeyken can sıkıntısından açmış desem hoşgörsem bilmiyorum aklıma düşüyor

Uzun oldu biraz ama :18:

Son düzenleme:
kendiside olsa ne soylersen soyle inkar edecektir. seninde ıcınde bu suphe ömür boyu kalacak, omuydu degılmıydı dıye. hic görüsme derım ben sahsen. o kendı yoluna sen kendı yoluna ..

seni çok iyi anlıyorum..
eminim yeni tanıştığımız kişiyi hepimizi ama faceden ama googleden aratmışızdır..
eğerki çok yakından tanımıyosak,nası biri olduğunda fikir sahibi olabilmek için..
ayrıldığım sözlümü bende ayrıldıktan 3 gün sonra googlede arattım..
ama isim soyisim olarak değil mail adresini arattım..
karşıma cinsel içerikli bi site çıktı..
hasbam oraya üye olmuş,resmini eklemiş,profil oluşturmuş,msn adresini vermiş felan..
not düşmüş bide,yatağı seven güzeller arasın diye..
ayrıldığıma şükrettim..
kim bilir ne iğrenç hikayeleri vardı,benden önce kim bilir hangi iğrenç dudakları öpmüş,bedenlere sahip olmuştu..
allahın bana bir işaretiydi bu..
çünkü çok fazla ağlıyodum ayrıldığımz için..
demem o ki,eğer o olduğuna emin olursan derhal uzaklaş ondan,sakın bu senmisin diye sorma,ben sordum inkar etti ve bi düşmanım intikam amaçlı yaptı dedi..tabi ben yemedim..
kimin ne olduğunu bilemeyiz,ne kadar beyfendi görünsede ruhundaki sapıklıktan bihaber yaşamamız mümkün..

Son düzenleme:
ben sorun olarak görmüyorum açıkçası.nasılsa bekar erkek.erkeklerin büyük çoğunluğunun aklı zaten bu tip şeylerde.kimisi içinde saklar kimisi de işte böyle uygulamaya döker.
yanlış anlaşılmasın sakın arada birliktelik varken bu tür olaylara karşıyım ama birlikteliği yoksa yaptıklarından kimene ki.

mideleri nasıl kaldırıyorsa anlayamıyorum.oraya üye olup onu ekleseydim kesin öğrenirdim onun olup olmadığını ama sanırım ben biraz da gerçeklerle yüzleşmek istemedim.bi süre takip ederdim ama engellenmiş işin kötüsü evt biliyorum sorarsam inkar edecek.işte bu yüzden hani nete girme imkanı bulan erkeklerin yüzde doksanı cinselliğe daha fazla merak sarıyor ama bu durum biraz farklı sanki senin için de hayırlısı olmuş canım keşke daha önce farketseydin

keşke.....
sen daha başlamamışsın bile ilişkiye..
ama bunu netleştirmedende başlama..
nası yaparsın nası o olduğunu anlarsın bilmem ama,
sana tavsiyem önce ona güvenini geri kazan..

bilmiyorum ben de kararsız kaldım bi yanım normal karşıla diyor sonuçta her erkeğin merakı var ama bi yandan hiç ummadığım biri ve böyle şeylere kalkışıyosa kimbilir içinde neler neler yaşıyo..

keşke.....
sen daha başlamamışsın bile ilişkiye..
ama bunu netleştirmedende başlama..
nası yaparsın nası o olduğunu anlarsın bilmem ama,
sana tavsiyem önce ona güvenini geri kazan..

sorsam mı acaba,inkar etse bile yine de tepkilerinden az çok birşeyler anlarım?.

Kızlar ben google eşimin ismini yazıyorum karşıma alman köpeği çiftleştirme diye siteler geliyor

Ben olsam içim içimi yiyeceğine sorarım açıklama yapmasını beklerim. Eğer işkillenirsem yalan söylediğini inkar ettiğini hissedersem hiç başlamadan bitiririm. Ne kaybederim ki ??

"geçmiş" adı üzerinde. sizinle alakası olmayan bir dönem. neden o döneme takılıp kalıyorsunuz ki? he sizinle beraberdir ve geçmişiyle birlikte hala o bahsi geçen siteler de gelir anlarım. ama hem adam yaşantınızda değil hem de geçmişine takmışsınız. hem nerden biliyorsunuz onun olduğunu? bundan ne kadar eminsiniz? fotoğrafları mı var? madem bu kadar şüphe duydunuz yaratacaktınız fake bir profil bakacaktınız icabına, içiniz de rahat edecekti.

evt benim yapacağım iş fake bir adresle onu eklemekti.ama ben bu iş bitti diye düşünüyordum o yüzden üzerine düşmedim.yani oolsa da olmasa da benim için bi önemi yoktu.

benim taktığım geçmişi değil netten bu amaçla kadın araması.bu sıradan birşey değil bana göre..sadece SAPIKLIK.facebooktaki paylaşımlarını da görseniz mideniz kaldırmaz ne yazıkki hem diğer siteden hem faceden bulamıyorum şuanda off

ya mesela kocaelinde okumuş trabzonda yaşıyor diyelim netlogda da bunlar geçiyodu tam hatırlamıyorum da memleketi kocaeli yazıyodu faceinde de bu şekilde kocaeli yazar.ve böyle onun yaşlarda memleketfalan benzerı özelliklerde aynı isimde çok çıkıyordu hangi birine bakacağımı şaşrımıştım şimdi bakıyorum hiçbiri yok sadece 3 tane çıkıyor yunanistan ankara falan filan

canım netloga bu sekılde cınsel amaclı uyelık yapmıssa bence hıc baslama yanı bana gore mıde bulandırıcı ıcınde suphe kalacaksa baslama,zaten sorsan soylemez o cınsel ıcerıklı uyelıgını

Ayy olur mu öyle şey?
Ben tiksinirim yaa...
Sapık sapık mesajlar filan...iğrenirim...

Kesinlikle katılıyorum sana.
Geçmiş, sevdiğimiz adamın bizden önce başka birini sevmesidir ve sevdiği kadınla yaşadıklarıdır.
O ayrı bir şey, sanal sapıklık ayrı bir şey...

Son düzenleme:
bilmiyorum kafam karıştı bu kişiyi annem kuzenim falan da biliyor ne diycemki onlara sürekli iyi çocuk deyip duruyolar ama bu benim beynimi kemirmeye başladı böyle işte önlerine bakıyorlar saman altından su yürütüyorlar yeterki fırsatını bulmasınlar

tabiki direk sorulmaz ama internet kullanmayı seviyomusun falan de üyeliğin varmıdır ne biliyim belkide saçma oldu dediğim ama ağzını ara bir şekilde

" Nee, hangi sitee?? Arkadaşım açmış o hesabı, benim haberim yooookkk" diye bir cevap vermesi olasıdır ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…