Tüp Bebek Merkezleri GOP tüp bebek merkezi

• Konu Sahibi Konu Sahibi iipekkk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
I

iipekkk

Ziyaretçi
merhaba gaziosmanpaşa hastanesi tüp bebek merkezine giden arkadaşlarımız düşüncelerinizi paylaşırmısınz

Valla ilgisiz hastane Cumartesi bebeğimden yana kalp atislarinda tereddüte düştüm ve gitti. Acilde usg girmek istedimizi kanamam oldunu söyledim ki yalan söyledim sadce bı korkudan dolayı Haluk bey varmış tüp bebekle gebe kaldimida söyledi. Randevusuz hasta bakmadıklarını söylediler ve bizi kaydular isterse altında. Yapsınlar hastaneyi kadro bildigin kiro
saglık bakanlığına mekik yazdık kameadan gountuleride aldık karar senin
maddi gücün yoksa bile Umut tüp bebekte yaptırıyor 4.5milyar hesey dahil ben alman'da yaptım acil usg diye bisey yok hatanede ebegin canını hiç sayan bı hastane. Seni mutlu edeckmi
buruarindan fitil fitil getiricem ben onların

ben 2 kere aşılama yaptırdım orda..dr.um hüseyin mutlu idi.
ben de soğuk olmalarından ilgisiz olmalarından şikayetçiydim bu yüzden 3.aşılamamı başka yerde yaptım.şimdilerde kadıköy şifa dr.enver kurt ta tüp deneyeceğim

hala kararsızım allahım ne olur dogru bir karar vereyim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

florenge nightangale emre bey e gitmiştik öngörüşmre için..tedaviye başlayacaktık eylül ayı gibiydi fakat o dönem özel sorunlar oldu erteledik şimdi mart ayı içinde denemek istiyoruz fakat acabalar beni öldürecek.
memorial,umut tüp bebek ve floranrance nightangle arasında kararsız kaldım.

merhaba
3 hastane arasında seçim yapacaksan kesinlikle memorial hastanesini öneririm cnm.

canım vazgeçmişsin gerçi ama ben de 1 aşılamamı orada yaptırdım ama ben de memnun kalmadım, eyüpte oturuyorum evime yakın diye, bi de haluk beydi benim doktorum orada çalışan süper bi doktor (ama tüp bebek bölümünde olmadığı için , üst kattaki bülüme yönlendirmişlerdi) ama o doktorlardan murat beydi benim aşılamamı yapan hiçmemnun kalmadım çok ilgisizler.aşılama sonrası çağırıp bakmadılar arayıp sormadılar sonuç ne diye, bi muayene etse kist falan oluşmuş mu onca hormon ilacından sonra, herşey parayı alana kadarmış.

ben 2 aşılamamı orda yaptırdım ve aynen katılıyorum sana catdog...

kızlar benim iş arkadaşım gitti gop tüp bebek ünitesine ve çok memnun onun hesabı olmadığı için, benim hesaptan yazılanlara bakıyoruz.arkadaşım çok şaşırdı yazılan kötü şeylere, gop tüp bebek ünitesinde dr.murat'a gitsinler diyor,çok iyi bir dr.muş memnun kalacaklarına eminim ben asla değiştirmem dr.umu diyor...sormak istedikleri birşey varsa bana sorsunlar dedi şuan bebek bekliyor çünkü

ya artık çok güzel kimse yok mu yenilerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…