- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
- 83
Çok şükür hadi gözün aydınMerhaba canım sonuçlarım yeni çıktı ve çok şükür hepsi temiz çıktı.
şimdi ne yapacaksın peki ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür hadi gözün aydınMerhaba canım sonuçlarım yeni çıktı ve çok şükür hepsi temiz çıktı.
2 hafta önce babamı kaybettim canım biraz toparlanmaya çalışıyorum şu an sonrası Allah büyükÇok şükür hadi gözün aydın
şimdi ne yapacaksın peki ?
Hadi yaa......2 hafta önce babamı kaybettim canım biraz toparlanmaya çalışıyorum şu an sonrası Allah büyük
Çok teşekkür ederim. Yaşayan daha iyi anlıyor tabi, kalbimin acısı sanki hiç dinmeyecek kadar fazla. Sanki her şey anlamını yitirmiş gibi. Allah sana da ferahlık versin inşallah...Hadi yaa......
Çok üzüldüm Rabbim yardımcın olsun seni en iyi ben anlarım bende 1 yıl oldu kaybedeli ama acısı tam kalbimin tam ortasında geçmiyor .. S-Ama bir yerde hayat telaşına dalıyorsun bir gün hepimiz toprak olup gidicez ama ,sevdiklerimiz gidince acının tarifi olmuyor .
Ailene sana çok sabır diliyorum rabbim kalbinize ferahlık versin Mekanı cennet olsun .
Amin inşallah üzülme canım rabbim sabrını veriyor.Çok teşekkür ederim. Yaşayan daha iyi anlıyor tabi, kalbimin acısı sanki hiç dinmeyecek kadar fazla. Sanki her şey anlamını yitirmiş gibi. Allah sana da ferahlık versin inşallah...
Ya transfer oldunmu? Ben istenilen tahlilleri hazırladım adeti bekliyorum gecikesi tuttu beklemesem hemen gelirAmin inşallah üzülme canım rabbim sabrını veriyor.
adetim gecikti 5 gün kadar sinirlerim alt üst oldu kan verdim negatif çıktı ama bir türlü olamadım bende aynı durumdayım .Ya transfer oldunmu? Ben istenilen tahlilleri hazırladım adeti bekliyorum gecikesi tuttu beklemesem hemen gelir![]()
Bekliyoruz ya ondan bende 3 gün gecikti oldum yarın başlıcam. İnşallah tutar seninde yaaa bize çok güzel moral oluradetim gecikti 5 gün kadar sinirlerim alt üst oldu kan verdim negatif çıktı ama bir türlü olamadım bende aynı durumdayım .
valla canım senin adına sevindim hayırlısı olsun ben artk oluruna bıraktımBekliyoruz ya ondan bende 3 gün gecikti oldum yarın başlıcam. İnşallah tutar seninde yaaa bize çok güzel moral olur![]()
E bu test pozitif test değerin kaç çıkmıştı tam olarak?valla canım senin adına sevindim hayırlısı olsun ben artk oluruna bıraktım
28 günde bir oluyorken bugün 34.günüm
ve ne hikmetse bu tarz şeyler de okuyorum,
Eki Görüntüle 2963699
test benim değil biri yazmış yazıyla sana ekledimE bu test pozitif test değerin kaç çıkmıştı tam olarak?
Ay heyecanlandım bende pozitif çıkmış diye. Dur bakalım yaa dua edelimtest benim değil biri yazmış yazıyla sana ekledim
İnşallah canım yaAy heyecanlandım bende pozitif çıkmış diye. Dur bakalım yaa dua edelim
Günaydın canımmmAy heyecanlandım bende pozitif çıkmış diye. Dur bakalım yaa dua edelim
Olsun yaaa zaten transfer olmam daha iyiGünaydın canımmm
Dün gece adet oldum maalesef.
test benim değil biri yazmış yazıyla sana ekledim
kızlar sonuçlarınız nasıl her şey yolunda mıOlsun yaaa zaten transfer olmam daha iyi
Sağol canı her şey yolunda çok şükürkızlar sonuçlarınız nasıl her şey yolunda mı
Ayy çok sevindim maşallah arkadaşım.. İnşallah sonrası da sorunsuz ve güzel ilerler. Bende önümüzdeki ay başlamak istiyorum inşallah. Gop hastanesinde oldu tedavin değil mi memnun kaldın mı süreç nasıldı?Sağol canı her şey yolunda çok şükür
transferim oldu şimdi de hamileyim inşallah yolunda gider herşey sen nasılsın ?
Benim kimyasal gebelik oldu büyük ihtimalle değerlerim düştükızlar sonuçlarınız nasıl her şey yolunda mı
Memnun kaldım sorun olmadı inşallah seninde çok güzel ilerler sürecin canım.Ayy çok sevindim maşallah arkadaşım.. İnşallah sonrası da sorunsuz ve güzel ilerler. Bende önümüzdeki ay başlamak istiyorum inşallah. Gop hastanesinde oldu tedavin değil mi memnun kaldın mı süreç nasıldı?