1 tane olsun evlat olsun size inşallah11 yumurtadan 2 ye düşmem üzdü beni açıkcası
kötü hissediyorum nedense
İnşallah tek temennim peki ne kadar süre sonra transfer yapılır sizce 1 adet mi bekleniyor.1 tane olsun evlat olsun size inşallah
2. adetle ilaçlara başlıyorsunuz rahimi kalınlaştırmak için.İnşallah tek temennim peki ne kadar süre sonra transfer yapılır sizce 1 adet mi bekleniyor.
Hiç canını sıkma. Önemli olan kaç adet olması değil kaliteli olması 1 tane bile olsa size evlat olur inşallah. Bu arada dondurulmuş transferin her zaman daha yüksek başarı oranıdün aradılar bugün daha aramadılar 11 yumurta toplandı 6 yumurta erişkin döllenmeye hazırmış 2 si büyüme göstermeye başladı 4 ü ise geç döllenme olbilir yarın yine bakıp arayacağız dediler.
İnşallah rabbim hepimize nasip etsin beklemek zor yani düşünmemeye çalışıyorum şuan da.Hiç canını sıkma. Önemli olan kaç adet olması değil kaliteli olması 1 tane bile olsa size evlat olur inşallah. Bu arada dondurulmuş transferin her zaman daha yüksek başarı oranı
Selam canım naptın sonuçların çıktı mı ?Hiç canını sıkma. Önemli olan kaç adet olması değil kaliteli olması 1 tane bile olsa size evlat olur inşallah. Bu arada dondurulmuş transferin her zaman daha yüksek başarı oranı
Canım hala çıkmadı her gün bakıyorum 2 hafta oldu tahlil vereli ama hala yok. Sen ne durumdasın nasılsın canımSelam canım naptın sonuçların çıktı mı ?
İnşallah çıkar tez zamanda ,Canım hala çıkmadı her gün bakıyorum 2 hafta oldu tahlil vereli ama hala yok. Sen ne durumdasın nasılsın canım
inşallahh.. sen Rahim dinlendirmede misin şu anda embriyon donduruldu mu canım?İnşallah çıkar tez zamanda ,
iyiyim şükür ağrılarım kesildi şuan iyi durumdayım .
evet donduruldu 2.adetimde gidicem. inşallahinşallahh.. sen Rahim dinlendirmede misin şu anda embriyon donduruldu mu canım?
Hayırlı güzel haberler alacağız Allah'ın izniyleevet donduruldu 2.adetimde gidicem. inşallah
Salı gününe randevu aldım elimdeki şimdiye kadar yaptığım bütün testleri alıp gidecem. siz hemen başladınız mı yoksa önden belli testler yapıldımıİnşallah çıkar tez zamanda ,
iyiyim şükür ağrılarım kesildi şuan iyi durumdayım .
Ben bütün teslerimi götürdüm bende tsh ve anti hiv tesleri istedi onları da opu dan önce dosyana eklet dedi,Salı gününe randevu aldım elimdeki şimdiye kadar yaptığım bütün testleri alıp gidecem. siz hemen başladınız mı yoksa önden belli testler yapıldımı
Canım sonucunuz çıktı mı acaba ?Ha
Hayırlı güzel haberler alacağız Allah'ın izniyle
3hafta sonra başlıyorum inşallah Hiç burda yaptıracağımı düşünmezdim istediğim gibi bir yol sundu bana doktor. İnşallah tutar hayırlısıyla sağlıklı sihatli doğururuzBen bütün teslerimi götürdüm bende tsh ve anti hiv tesleri istedi onları da opu dan önce dosyana eklet dedi,
ama bazılarından amh da isityor benden istemedi
aralık başı muhtemelen ne gibi bir yol sundu acaba ?3hafta sonra başlıyorum inşallah Hiç burda yaptıracağımı düşünmezdim istediğim gibi bir yol sundu bana doktor. İnşallah tutar hayırlısıyla sağlıklı sihatli doğururuzTransfer ne zaman?
yani benim rezervler azalıyordu gerekirse 2 kere yumurta toplama da olabilir. Tutunmayı kolaylaştırmak için ayrıca ilaçta kullanılacak. Şimdi önümüzdeki regli bekliyorumaralık başı muhtemelen ne gibi bir yol sundu acaba ?
tutma tutmama olanağı mı ?
Hadi hayırlısı olsun canım benim hepimiz pozitifleri görürüz inşallah ..yani benim rezervler azalıyordu gerekirse 2 kere yumurta toplama da olabilir. Tutunmayı kolaylaştırmak için ayrıca ilaçta kullanılacak. Şimdi önümüzdeki regli bekliyorum
Fiyat olarak ne kadara anlaştın canım ?yani benim rezervler azalıyordu gerekirse 2 kere yumurta toplama da olabilir. Tutunmayı kolaylaştırmak için ayrıca ilaçta kullanılacak. Şimdi önümüzdeki regli bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?