Kızlar selam. Yaklaşık 7 haftalık hamileyim. Dün gece rüyamda bebeğimin doğmuş 2 3 günlük bebek olduğunu gördüm. Altına k.kasını yapmış temizlemek için altını açıyorum ama 4 5 aylık bebek gibi görünüyor ve aynı kendi bebekliğim. Seve seve altını temizliyorum kız bebekmiş. Saçları kalçasına kadar dümdüz. Sonra emzirmek için göğsüme yatırıyorum ama öyle bir süt akıyorki musluktan fışkırırcasına. Bebeğimin ağzından taşıyor.. Emziriyorum ve emzirirken hayatımdaki en büyük mutluluk olduğunu hissediyorum. O kadar mutluyumki tarif edemem.. Sonra sağ göğsüme yatırıyorum bu sefer bebek erkeğe dönüyor. Seviyorum kokluyorum. Uyandığımda mutluluktan ağladım.. Anlam veremedim nasıl bir rüya.. Rüya tabirlerinden anlayan arkadaşlar bana biraz yardımcı olabilir mi acaba ? Hala mutluluktan ellerim titriyor düşündükçe.. Emzirmek bu kadarmı güzel bir duygu..
Rüya tabirinden hiç anlamam ama emzirmek gerçekten güzel bir duygu :) Her emzirme seansı için aynı şeyi hissetmeyeceksiniz, bazen çok sıkıldığınız da olacak.. Ama ben genelde çok keyifle ve huzurla emzirdim bebeğimi :) Siz de sağlıkla alın kucağınıza.
Rüya tabirinden hiç anlamam ama emzirmek gerçekten güzel bir duygu :) Her emzirme seansı için aynı şeyi hissetmeyeceksiniz, bazen çok sıkıldığınız da olacak.. Ama ben genelde çok keyifle ve huzurla emzirdim bebeğimi :) Siz de sağlıkla alın kucağınıza.
Çok geçmiş olsun, Allah kimseye yaşatmasın tabiki çok acı... Ama şöyle düşünün eğer bir bebek herhangi bir dış etken yokken düşük oluyorsa çoğunlukla sağlıklı olmadığındandır. Hayırlısı böyleymiş deyin, eğer bir kez hamile kalabildiyseniz çocuk sahibi olma şansınız da var... Allah en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin size ve tüm isteyenlere...