Canim yasin 17 ve bu yaşta bunear çok normal..hoşlan ne var ki bunda?bu yaşlar geri gelmeyecek.
Yalnız biri ile bir ilişkiye başlayacak olursan senin yaşına uygun,kötü alışkanlıkları olmayan kültürlü ve sana saygılı davranan birini seç. aşk birgun bitse bile saygı ve sevgi varsa mutlu olursun.
Bugüne kadar hiç böyle bir ihtiyaç duymadım. Güven problemim vardı. Kendimi hiç böyle bir durumda düşünmemiştim. Ama son zamanlarda gerçekten tavan yaptı.Bu yaşa kadar sevgilin olmadığı için artık duygusal paylaşım yaşama ihtiyacın tavan yapmış galiba. Bugüne kadar neden olmadı?
Zaten bu ara kimse brnden hoşlanmıyor. İlgilenmiyor istesem de sokamam :)gayet normal. ancak bunu tehlikeye donusturup mantik suzgecinden gecirmedigin durumlara sokma kendini.
Ya hormon mu? Bende çok galibaişte bunlar hep hormon
Çok teşekkür ederim :) umarım olmazNormal o yaşta, üstelik bunu tetikleyecek bir şeyde olmuş hayatında.
Bende de olmuştu, sonra bir güzel canımı yaktı biri senin yaşındayken, güvensizleşince geçti... Hatta bu sefer daha zor olmaya başladı :)
Umarım sen üzülmezsin tabi, dikkatli davranmaya çalış.
Bana çok anormal geliyorNormal.
Yaşın gereği tavan yapmıştır kuzum. Hoşlanmak adı üstünde hoş birşey neden utanıyorsun ki? Ben de üniversiteye kadar kimse ile sevgili olmadım ve üniversiteye kadar gördüğüm eli yüzü düzgün olan her erkekten hoşlanırdım.Aşık ol bi geçer bu durum.Ya hormon mu? Bende çok galibautanıyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?