Valla 17yasina kadar niye olmadi diye bisey yok.. yasin cok buyukmus gibi,herkesin sevgilisi.olmak.zorunda gibi hissettirmesinler sana,.. Simdi sevgililik diyosun,opusme sevisme derdinde oluyo millet.. el tutmak bile ozel birsey olmali halbuki..Boyle.diyorum diye beni de cok.muhafazakar falan sanma ama,insan kendine yakisani yapmali... Yakismayani yapma. Mantikli ol ve kendini kullandirtma.Bugüne kadar hiç böyle bir ihtiyaç duymadım. Güven problemim vardı. Kendimi hiç böyle bir durumda düşünmemiştim. Ama son zamanlarda gerçekten tavan yaptı.
aman dikkat abartma tart dusun ama abartmaMerhabalar
Ben 17 yaşındayım. üniversite sınavlarına hazırlanıyorum. Aslında sorun falan değil ama son zamanlarda bu durum canımı sıkmaya başladı
Bugüne kadar hiç sevgilim olmadı. Yani hiç öyle bir ihtiyaç duymadım. İstemedim falan. Ama son zamanlarda Gördüğüm her erkeğe potansiyel sevgili gözü ile bakıyorum. Sevgili olsak nasıl olurdu falan diye. Bunu karşı tarafa hiç belli etmiyorum. Ancak artık içten içe rahatsız olmaya başladım. Ayran gönüllü muyum? Bu arada babasız büyüdüm ilgi mi arıyorum. Bugüne kadar hiç istekler aramamistim.Sizce bu durum geçer mi?
gördüğüm her erkeğe potansiyel sevgili gözü ile bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?