Gördüğüm herkesten hoşlanıyorum

geçer yaşınla alakalı ama sen yine de hormonal duygularına teslim olma dikkatini derslerine ver

Amaannn dikkat edin... Bu psikolojideyken biri size yakın olmaya çalışır ve istenmeyen şeyler olabilir oyuzden duygularınıza biraz daha dikkat etmeniz gerekiyor.

Ay çok normal
senin yaşında çorap gibi sevgili değiştirirdim bu yüzden güzel günler tadını çıkar

Bnm kuzenmde böyle aynı senn gibi bana göre ilgi çekmeye calısıyor herkes beni sevsin herkes bana baksın kafasnda biraz:) tabi sen oylemsn bilemyrm.

Hormonlar gayet normal, zirvedeler şu anda. Aman dikkat et yanlış şeyler yapma. Enerjini ve ilgini faydalı şeylere yönlendirmeye çalış, derslerini ihmal etme.

Cevap veren herkese çok teşekkür ederim tek tek yazmak isterdim ama telefondan yazıyorum. Mesela suan biri ile konuşuyorum bu sefer de korkuyorum ne olacak bilemiyorum yani

Hormonal ve normal :)
Bazı duyguları yaşamak da ihtiyaç..
Tabi dikkatli ol bu yaşlar unutulmaz aşk hikayesi yazıyorum zannederken pis Haydut kiliklilara gönül kaptirma zamanları olur genelde..

Bugüne kadar hiç böyle bir ihtiyaç duymadım. Güven problemim vardı. Kendimi hiç böyle bir durumda düşünmemiştim. Ama son zamanlarda gerçekten tavan yaptı.
Valla 17yasina kadar niye olmadi diye bisey yok.. yasin cok buyukmus gibi,herkesin sevgilisi.olmak.zorunda gibi hissettirmesinler sana,.. Simdi sevgililik diyosun,opusme sevisme derdinde oluyo millet.. el tutmak bile ozel birsey olmali halbuki..Boyle.diyorum diye beni de cok.muhafazakar falan sanma ama,insan kendine yakisani yapmali... Yakismayani yapma. Mantikli ol ve kendini kullandirtma.
Ben de 15 20 yaslarda senin gibiydim. Bi sevgilim.yoktu ve aaa sunla sevgili olsak nasil.olurdu diye dusundugum olurdu. Cok masum birsey bence...
Kafana yatan,seni uzmycek,degerlerine saygi duyacak biri olursa arkadaslik et bence. Duygusal birseyler yasa ama,kendini kullandirtma sakin.. kanma hic biseye..

Gecer tabiki gulum yasın daha cok küçük
bu guzel duygularını kotu niyetle kullanmaya kalkan olabilir sakın ha izin verme
Zamanı gelince en hayırlı kişiyi bulursun inş.

aman dikkat abartma tart dusun ama abartma

Bu yaşlard normal, yaşın ilerledikçe geçiyor.

Valla özendim, gençken kalp ondan ona konup pırpır atıyor ne güzel

bende o yaşlarda hiç hoşanmazdım kimseden . sürekli geri çevirirdim herkesi .. niye bilmem ... herkes farklı yaşıyor ergenliği ..

Öncelikle yaşın genc canım geçer bu durumlar ama kontrollü olmalısın çünkü bu durum ilerlerse hem canın daha cok sıkılır hemde yanlıs kişilerle yanlış ilişkiler yaşayabilirsin birde ilgi görmediğin içinde olabilir ama bu senin sevgili olması gerektiği anlamına gelmez

Başta beğendiklerinden hoşlandığını sanırsın.
Sonra gerçekten hoşlanmaya başlarsın birinden veya bir kaç kişiden. Bunu da aşk sanırsın.
İlerde gerçekten aşık olunca bunların hepsinin çok anlamsız olduğunu farkedersin.
Olur öyle çok da şeyapmamak lazım.

Yaşın 17 ...normal düşünceler...Fakat sakın yanlış insanları hayatina hemen sokma...sende sevilmek sevmek ilgi görmek begenilmek istiyorsun...seni düşünen seni arıyan bir sevgili istiyorsun..ama yasin cok küçük yanlış seçimler yapabilirsin.ilerde pisman olmamak için sabırlı ol..zamana bırak..hersey zamanında güzel..

Benim de yasim 20,birinden ilgi gördüğüm zaman hemen cabuk baglanabiliyorum ve hoslaniyorum ama gercekten iyi degil bu kadar duygusal olmak ilgi ihtiyacindan olabilir

normal

derslerini aksatmadan yaşıtlarınla görüş, ciddi olmak için acele etme odak noktanı da dağıtma geleceğin önemli. üniversitede bunun için bol vaktin olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…