gördüğüm kötü rüyalar ve korkularım delireceğim çok üzgünüm

sualp27

OGLUMA KAVUSTUM (COK SÜKÜR RABBİM)
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
6.283
2.955
248
34
arkadaşlar 2 haftadır çok kötüye yorulacak rüyalar görüyorm ve çevremdeki kişilerde benm rüyama benzer rüya görüyorlar benle ilgili
rüya anlatınca çıkarmış oyüzden anlatmıyorm dua ediyorum öyle üzgünümki anneme bişey olmasındn çok korkuyorm annem genç daha 38 yaşında erken evelnmş çok sıkıntı çekmş halada mutlu değil babm iyi bir eş değil aileside yok kardeşleri varda sıkıntıdan başka bişey vermyolr onlarda annm ruhen çok yıprnmış gördüğüm rüyalar farklı ama benzer tarzda tabirleri aynı ama ölüm çok korkuyorum babamda aynı tarz rüya görmş görümcemde bende göryrm eşimde görmş ben onlara rüymdan bahsetmedn onlar anlatılarr sabahtan beri ağlıyorum dua ediyorm çok kötüyüm arkadaşlarrrr rüyalar çıkmak zorundamı çıkmayabilirmi dua ömrü uzatırmı 3 ay önce eşim annesni kaybetti oda butarz rüylr grmştü delirmek üzerym 2 küçük kardeşim var allhım böyle bir acıyla sınamasın bizi kaldıramyız bizzz allh herkese engecinden verisn böylebir acıyı neolur fikir verin napıcm ben çıldırmk üzerym

tatlım namaz kıl dua et
rüyandan kimseye bahsetme
kendi içinde rüyanı bişeye yorma
her rüyan aklına geldiğinde dua et.
geçecektir

Rüyalar bilinçaltındaki düşüncelerin yansımasıdır sürekli korkunç şeyler düşünürsen kabus görürsün.

Ayrıca sürekli kötü şeyler olcak diye düşünürsen onları kendine çekersin gerçekten başına gelir.Güzel şeyler düşün içini ferahlat

tatlım namaz kıl dua et
rüyandan kimseye bahsetme
kendi içinde rüyanı bişeye yorma
her rüyan aklına geldiğinde dua et.
geçecektir

elimde olmadan içimden kötüye yoruyorm dua ediyorm kimseye anltmdmben ama babamda görmcmde anltılar rüylarını çıkmmaz inşş

annenle ilgili görüyosun galiba
annen adına sadaka ver dua edip içini ferahlat
son günlerde annenle ilgili bişeyleri kafaya taktıysan ondan görüyosundur belki

allh korusun başıma gelmesin elimde olmadan düşünüyorm elimde olsa hiç düşünmem takıntı oldu içimde sıkıntılar kalbimi patlatack kadar büyüdü sanki iyi şeyler düşünmeye çalışyrm ama kendim inanmyrm iyişeyler olacğına gördğm rüyalrı düşündükçe çıldıryrm

Secret diye bir kitap var onu oku bence yararı dokunabilir.Gördüğün rüyalar sen kötü şeyler olcağını düşündüğün için.

annenle ilgili görüyosun galiba
annen adına sadaka ver dua edip içini ferahlat
son günlerde annenle ilgili bişeyleri kafaya taktıysan ondan görüyosundur belki

evet genlde annemle ilgili ama başka şeylerde gördm yine anlamına baktm ölüm yazıyor hepsnde
sıkıntı verici rüyalrdı düğün vs gibi ben buzamana kadar yaptgım bütün hayırları anneme bağışlasam olurmu şuan evden çıkamam yani bu çevrede kimseyi tanmyorm eşimde izin vermz binadan aşağıya tekbaşma inemem
ben oldu bitti annemi kaybetmekten korkarımm birde annemin ayağı kırık 1 aydır alçıda kaderi benzemesin 3 ay önce kaynanam ayağı kırıldı 3 gün sonra kalpkrizinden öldü istemedende olsa içimde sıkıntı yaptım korktum ama rüyalar ölüm değil yani düğün kalabalık ve ölüme yorulan birçok kötü rüyaaaaa offf allhımm çıldırmak üzrym

Secret diye bir kitap var onu oku bence yararı dokunabilir.Gördüğün rüyalar sen kötü şeyler olcağını düşündüğün için.

okurum sağol ama ben her gördüğüm rüya çıktığı için bukadar korkuyormm ve hep karamsarım gece yatarken kötü rüya görmemek için dua edip yatyorm yine aynı

canım sen çok korkmuşsunda iyi düşün iyi olsun
kötü şeyleri çağırma..
otur annen için dua et biliyosan kuran oku
her rüya çıkacak diye bişey yok
sıkma içini..

okurum sağol ama ben her gördüğüm rüya çıktığı için bukadar korkuyormm ve hep karamsarım gece yatarken kötü rüya görmemek için dua edip yatyorm yine aynı

O kitabı okuduğunda gördüğün kötü rüyaların neden gerçekleştiğini de anlarsın.Olumsuz şeyleri sürekli düşünürsen başına gelir.Annem geçenlerde sürekli ıslak betonda yürürken dikkat edin kaymayın diyio duruyordu.Sürekli banyoda kayıp düşüceğimizden korkuyordu bir kaç gün sonra babam banyoda kaydı kafasına dikiş atıldı.O yüzden hep olumlu düşünmek lazım.

canım sen çok korkmuşsunda iyi düşün iyi olsun
kötü şeyleri çağırma..
otur annen için dua et biliyosan kuran oku
her rüya çıkacak diye bişey yok
sıkma içini..

inş iyişeyler olur ben çok zayıf birinsanım en ufak bir olumsuz durumda ölesim gelir sıkıntılar beni hep altüst eder hiç altından kalkamam köpeğim öldüğü için 3 ay aklımdan atamayan biriyim benn kaynanamı çok sewerdim 2 yıldır hayatımda oldugu halde 3aydan beri hergün aklımda çok üzülüyorum eşime belli etmemeye çalışıyormm yani çok güçsüzüm oyüzden kaldıramycğm yüklerden hep korkmuşumdur okadar güçsüzümki sevdiklermn acısını görmemek için intiharedesim geliyorr kuranbilmyrm dua ediyorm bildiğim kadarıyla inş rüyalrm çıkmazzz rüya görmekten nefret ediyorm

geçmiş olsun demek istdiğini anlıyorum ama nasıl başedeceğim kötü düşünmekten içim sızlıyor kötü şeyleri atamıyorum beynimden bana dua edin neolurrismim cansu

sinirlerin zayıf demek. herhangi bi sinirsel hastalığın var mı
bende panik atak var mesela atak zamanları abuk sabuk rüyalar görürüm
belki sende öyle bir dönemdesindir..

Lavanta yağını sıcak bir su bardağına bir kaç tane damlatır uyurken baş ucunda tutarsan uyuduğun sürece rüya görmezsin bunu da deneyebilirsin.

Papatya çayını da sık sık içersen sinirsel durumun güçlenir.Rahatlarsın dene bence.Umarım düzelir durumun.

sinirlerin zayıf demek. herhangi bi sinirsel hastalığın var mı
bende panik atak var mesela atak zamanları abuk sabuk rüyalar görürüm
belki sende öyle bir dönemdesindir..

ben 22 yaşındayım hatırlamak istemedğim çok olumsuz şeyler yaşadım kendmle ilgili 22 yaşında sanki 50 yaşındaki bir insanın tecrübesine sahibim 1 yıldır evliym çok şükür iyiyim eşimi iyiki tanıdım
yaşadgm olaylardAN dolayı sinirlerim çok yıprandı antidepresanlar kullndım intihar eğilimi olan biriyim çok üzgün anlarımda gözüm bişey görmüyor kaçkez intihar girişimm oldu başarısız olan enufak bir sıkıntıda yerlerde ağlamaktan gözlei şisen saçını başını yolan bir insan haline geldim kendime geldğimde yaptıklarmdan utanıyorm eşimle en ufak tartışmamızda kendimi 5.katın penceresinde bulur hale geldim bu elimde değil panikatak varmı bilmiyorm mesela enufak bir gürültü duydugumda kalbim çarpar arkadan birisi birden geldğinde kimin geldğini bilsem bile korkarım saat 10 dan sonra telefon çalınca kalbim duracak gibi ollur çok sinirliyim herşeyi kafamda büyütürm daha birsürü şuan herhangi bir yardım almıyrm piskolojik olarak bu dediklerimde herzamn değil arada bir oluyorrr kültürlü eğitimli birisi oldugm halde dış görünüş olarak ve diksiyon oalrk iyi oldgm halde kalabalığa giremem uatnma değilde sıkıntı sanki herkes bana bakıyormuş gibi olurum herkesn benm açığımı arıyormuş beni küçümsüyorlarmış gibi hissedyrm panikatak mı bu

tşkkredrm inşş korkulrm yersizdr

korku kısmı benziyoda senin intihar düşüncen filan normal değil
bence bu aralar sinirlerin bozuk olduğundan rüya görüyosun..
bi Dr.a git bence düzenli bi tedavi çok iyi geliyor emin ol
ben kendi kendime konuşurken bulurdum kendimi..söylenirdim böyle..çok şükür ilaçlar kafamı rahatlattı..
sende ihmal etme psikatra git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…