Rüya Yorumları Gördüğüm Tuhaf Rüya Yorumlacak olan..

Feraceli

Nirvana
Pro Üye
9 Ocak 2015
19.902
82.700
798
Arkadaşlar sahura kadar oturuyorum,sahuru yaptıktan sonra yatıyorum. Bugün ilk defa acayip derecede uykum geldi,hatta namazımı bile zor kıldım. Çok uykum vardı kafamı yastığa koyduğum gibi uyudum ve korkunç olaylar olan ama bir tek huzur verici olayın gönlüme huzur verdiği tuhaf bir rüya gördüm.kaç saattir uyuyamadım yorumlacak olan bana özelden yazsın lütfen..
Teşekkürler...

Son düzenleme:
Uzun ruya olmaz ruya en fazla 1 dk dır ve sız belıkı 2 ve ya 3 ruya gormusınuz hatrlndınz neslerın hepsıne bakın bırbırını takıp eder zayen

Arkadaşlar sahura kadar oturuyorum,sahuru yaptıktan sonra yatıyorum. Bugün ilk defa acayip derecede uykum geldi,hatta namazımı bile zor kıldım. Çok uykum vardı kafamı yastığa koyduğum gibi uyudum ve korkunç olaylar olan ama bir tek huzur verici olayın gönlüme huzur verdiği tuhaf bir rüya gördüm.kaç saattir uyuyamadım yorumlacak olan bana özelden yazsın lütfen..
Teşekkürler...
Özel den yazabilirsiniz.

kimseden yorum istemeyin hayır olsun deyin ve suya anlatın yanlış yorumlayanlar çıkacaktır işin ehli olmak lazım

yok bilmiyorum nasıl çıkmış ?
Ezan rüya ile görülüp kabul edilmiştir.. Ve ayrıca hadisi şerif de Peygamber aleyhisselam “Ümmete, nübüvvetten sonra sadece mübeşşirât kalmıştır” Mübeşşirât nedir? diye sorulunca.. “Sâlih rüyalardır” diye buyurmuştur.. Bilmeden konuşmayın lütfen.

Ezan rüya ile görülüp kabul edilmiştir.. Ve ayrıca hadisi şerif de Peygamber aleyhisselam “Ümmete, nübüvvetten sonra sadece mübeşşirât kalmıştır” Mübeşşirât nedir? diye sorulunca.. “Sâlih rüyalardır” diye buyurmuştur.. Bilmeden konuşmayın lütfen.

hanımefendi bilmeden konuşmuyorum benim demek istediğim her rüyanın bir anlamı olacak diye bir şey yok. bazı rüyalar bilinçaltıdır bazılarının manası vardır. kötü karışık bir rüya gördük diye bütün gün kötü bişey olacak diye bekleyemeyiz. lütfen siz de anlamadan konuşmayın.

Ezan rüya ile görülüp kabul edilmiştir.. Ve ayrıca hadisi şerif de Peygamber aleyhisselam “Ümmete, nübüvvetten sonra sadece mübeşşirât kalmıştır” Mübeşşirât nedir? diye sorulunca.. “Sâlih rüyalardır” diye buyurmuştur.. Bilmeden konuşmayın lütfen.[/QUOTE

hadisi şerifte de yer aldığı gibi "salih rüya" diyor. siz nerden biliyorsunuz rüyası salih mi değil mi? önce söylediğiniz şeyi siz iyi bilmelisiniz ki bana bir şey anlatabilesiniz. 1. Salih rüya,
2. Şeytanî rüya,
3. İnsanın içinde yaşadığı olaylardan doğan rüya. bunlar da rüya çeşitleri yeterince açıktır umarım

Back
X