• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gördüğünüz dantel ayakkabı/bot ları arıyorum

KESİNLİKLE değmez.Yazık günah valla.
Zaten dantel olduğu için çok çabuk deforme olacak.Dışarıda giysen riskli,yırtılır bilmem ne,e ev içinde de kaç kez giyebileceksin.
Bence başka alternartiflere bak sen artık güzelim.

Dünya kadar çeşit var.Hem zaten elbisen dantelli filanmış,sadece şık birşey de çok hoş olur.

canım zaten bugün epey dolaştık eşimle malesef yaparım diyen biri çıkmadı.
270 tl de hayatta vermem..maxsimum 150-180 tl veririm ayakkabıya,altın kaplama değilya:)))

ya inanmıyorummm fiyata bakk ne kadar uygunn,ya varya sen bitanesin bi tanee!
çok sağol canım stok durumu tükendi yazıyor ama ben üye olup hemen ulaşıcam site yönetime..harikasın harika!:16:

Ayyyyyyy bu kadar sevinceğini bilsem daha önce bulurdum canım benimmmm :)) Umarım istediğin gibidir tatlımmmmmmmmmm :16::16::16::16:

Evet tükendi yazıyo ama .. :44: Belki değişik modellerde vardır :) Ben pek sevmem öyle ayakkabı takıntım yoktur ama senin için baktım gördüm yolladım :9:

Ayyyyyyy bu kadar sevinceğini bilsem daha önce bulurdum canım benimmmm :)) Umarım istediğin gibidir tatlımmmmmmmmmm :16::16::16::16:

Evet tükendi yazıyo ama .. :44: Belki değişik modellerde vardır :) Ben pek sevmem öyle ayakkabı takıntım yoktur ama senin için baktım gördüm yolladım :9:

ya sevinmemmii,bugün resmen eşim 2 saat erken çıktı sırf bu sevdam yüzünden beni dolaştırdı:)
ya varya eğer bu ayakkabıyı alayım resim çekip koyucam buraya kocaman:)))
ya çok zarif çok şeker benim olsun buuu!
yazdım adamlara telimi verdim bakalım nolucak:))
burasıda face siteleri oraya mesaj yazdım:))
https://www.facebook.com/pages/MODA/312754405490648

ya sevinmemmii,bugün resmen eşim 2 saat erken çıktı sırf bu sevdam yüzünden beni dolaştırdı:)
ya varya eğer bu ayakkabıyı alayım resim çekip koyucam buraya kocaman:)))
ya çok zarif çok şeker benim olsun buuu!
yazdım adamlara telimi verdim bakalım nolucak:))
burasıda face siteleri oraya mesaj yazdım:))
https://www.facebook.com/pages/MODA/312754405490648

Evet tatlım benim Facede gördüm zaten bende :))

Ayy hadi hayırlısı canım yaa :) umarım dilediğin gibi olurr :16::16::16::16::16::16:

Çok cici ayakkabı ama :16::16:

Evet tatlım benim Facede gördüm zaten bende :))

Ayy hadi hayırlısı canım yaa :) umarım dilediğin gibi olurr :16::16::16::16::16::16:

Çok cici ayakkabı ama :16::16:

canım benim inşallah:)
kafaya taktım nişana kadar bulamazsam sonrasında yine bulup alıcam bu ayakkabıyı
https://www.delisiyim.com/ayakkabi/york.html 2. seçenek bunuda beğendim bunuda tüketmişler:47:
ya bu tüketenleri tek tek bulup saçlarını yolmak istiyorummmm:47::47::47::47:

ayakkabılara bayıldımmm...çok güzel, zarif, şık ve kesinllikle seksiler...

ama fikrimi söylemek istiyorum izninizle, ayakkabılar süper sizin olsun ama dantel elbseyle aynı etkiyi yaratmaz gibime geldi...üstte altta dantel biraz fazla mı olur ne??? bir de dantellerin modelli illaki farklı olur....

ben olsam ayakkabıyı edinir ama dantel elbisemin altına daha düz bir ayakkabı tercih ederdim...

görümcenize (görümcenizdi sanırım) de mutluluklar bu arada :)

ayakkabılara bayıldımmm...çok güzel, zarif, şık ve kesinllikle seksiler...

ama fikrimi söylemek istiyorum izninizle, ayakkabılar süper sizin olsun ama dantel elbseyle aynı etkiyi yaratmaz gibime geldi...üstte altta dantel biraz fazla mı olur ne??? bir de dantellerin modelli illaki farklı olur....

ben olsam ayakkabıyı edinir ama dantel elbisemin altına daha düz bir ayakkabı tercih ederdim...

görümcenize (görümcenizdi sanırım) de mutluluklar bu arada :)

evet canım çok zarifler ben aşığım onlara:)
elbisemden bahsedeyim ben canım,straplez göğüs dekolteli içe doğru biraz açık ve oldukça mini gri renkte..çok tatlı bir gri..üzerindeki dantel ise gri siyah dantel ve bunun dantel boyundan biraz daha uzun dize yakın..kollarım ise böyle yarım değil bileğe kadar dantel...
kısacası elbise modelim bu
http://www.beyazportal.com/resimler/Dantel-Elbise-Modelleri-5.jpg

bu arada evet görümcem:) çok teşekkür ederim onun adına,bitanem o benim:)

Ben bunu çok beğendim:23::23:

sana da onu alalım bebişim:)

Back
X