• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gördükce cinnet geciresim geliyor.

Sen önce firmayı ara, internete şikayet yazıcam firmanız adına ve tüketici haklarına gidicem haberiniz olsun de soğukkanlılıkla.
Önce internete yaz onlara mail vs bildirim gidiyor.

O şikayet yazısını gördükten sonra bunlar bizle galiba uğraşacak diyip size dönerler mahkemeden önce halledelim mantığıyla.
Simdi sikayet var a baktim firmanin ismi cikmiyor genede gidermi mail

Simdi sikayet var a baktim firmanin ismi cikmiyor genede gidermi mail
Şikayet oluştururken kendi bilgilerini, firmanın tüm iletişim bilgilerini istiyorlar.
Adres, tel, mail vs hepsini bul. Bunlar tamamlanmadan onaylanmıyor zaten.

Şikayeti oluşturduktan yaklaşık bir gün sonra yayına giriyor yazınız. Kelimeleri dikkatli seçin, argo, küfür gibi şeyler ***** olarak değiştiriliyor editörler tarafından.

Vurucu bir başlık seçin, gören okuma ihtiyacı hissetsin. Buda karşı tarafı belki telaşlandırır.

İnşallah sonuç alırsın. Geçmiş olsun şimdiden.

Şikayet oluştururken kendi bilgilerini, firmanın tüm iletişim bilgilerini istiyorlar.
Adres, tel, mail vs hepsini bul. Bunlar tamamlanmadan onaylanmıyor zaten.

Şikayeti oluşturduktan yaklaşık bir gün sonra yayına giriyor yazınız. Kelimeleri dikkatli seçin, argo, küfür gibi şeyler ***** olarak değiştiriliyor editörler tarafından.

Vurucu bir başlık seçin, gören okuma ihtiyacı hissetsin. Buda karşı tarafı belki telaşlandırır.

İnşallah sonuç alırsın. Geçmiş olsun şimdiden.
Sagol canim :)

Markayı deşifre eder misin? Bizim de başımız yanmasın sonra. (Özelden mesaja da tamamım)

Geçmiş olsun.

Esim izin vermiyor musade etmiyor ne demek o zaman yenisini alsin.

Esiniz sizin kimlerle konusacaginiza nasil davranacaginiza onay mi veriyor her seferinde.

Sosyal medyayi kullanin sikayet icin.

E pahali olanini almak yetmiyor demek ki. En işlevsel olani lazim. Senet sepet alin mahkemeye gidin ben 6500 e koltuk almam sahsen. Hadi aldim kurumsal yerden alirim herhalde. Para iadesi olabilir once noterden admlara yazi yazacaksiniz

Kızlar biz ankaradan 3 4 subesi olan bir yerden cester koltuk takimi aldik. 6.500 liraya bunu elden taksitle aldik. Neyse esimin ortaginin esime borcu oldugu icin ortagi abi aylik taksitini ben odeyim demis. Perdelerimi ona gore yaptirdim ayni renk fon.

Ilk 15 gunde dikisler atti , daha sonra yatak olan demir cekme aparati koptu. Aradik falan baya salladilar bizi.neyse uzun ugras sonucu fabrikadan bilir kisi geldi. Mirin kirin degistirelim dedi. Yenisini getirdiler. Ev 7 kat oldugundan ayaklari cizilmisti yeni takimlarin neyse dedik bi baktik icinden yatak cikan minderin dosemesini kaplamamislar adam dedi bida indirmeyelim abi adam gelsin kaplasin bir aya kadar.tamam dedik.
Zaman gecti gene dikisler atmaya basladi.hemde baya.

Esim gene aradi su gun bugun diye oyamislar. Esimde dayanamayip agzina ne geliyorsa saymis adamimi oynatiyosunuz diye..:KK12:

3 4ay oluyor iste bunun uzerine.adamlar ne ariyor ne soruyor. Ama beni cok rahatsiz ediyor koltuklar daha yeni sonucta ben bu koltuk degistirmek icin 4 sene bekledim.ne kadar sansizim..:KK43:

Esim beni arada arattirmaz. Gel dava acalim diyorum yok diyor. Ara diyorum aramam artik diyor.dun biraz konusunu actim askim az para degil bak hakkimizi arayalim dava acalim konusmak istemiyorsan diye yok diyor allahlarindan bulsunlar,haram olsun diyor koltuk 2 yil garantili en pahaki olanini aldim ama koltugu gormeye tahummulum kalmadi. Bisey soyleyin kizlar ne yapsam esimi ikna edemedim. Bu koltukla4 kaldi basima:kızgın:
Tüketici hakları hakem heyetine başvurun. Hemen yardımcı oluyorlar.Koltuğun fotoğraflarını çekin faturalarda birlikte oraya gidin

Ben tüketici mahkemesine dava açıcam, avukat fln tutmayacağım avukatı nerden çıkardınız. Kendiniz temsil edebilirsiniz kendinizi.

Kızlar biz ankaradan 3 4 subesi olan bir yerden cester koltuk takimi aldik. 6.500 liraya bunu elden taksitle aldik. Neyse esimin ortaginin esime borcu oldugu icin ortagi abi aylik taksitini ben odeyim demis. Perdelerimi ona gore yaptirdim ayni renk fon.

Ilk 15 gunde dikisler atti , daha sonra yatak olan demir cekme aparati koptu. Aradik falan baya salladilar bizi.neyse uzun ugras sonucu fabrikadan bilir kisi geldi. Mirin kirin degistirelim dedi. Yenisini getirdiler. Ev 7 kat oldugundan ayaklari cizilmisti yeni takimlarin neyse dedik bi baktik icinden yatak cikan minderin dosemesini kaplamamislar adam dedi bida indirmeyelim abi adam gelsin kaplasin bir aya kadar.tamam dedik.
Zaman gecti gene dikisler atmaya basladi.hemde baya.

Esim gene aradi su gun bugun diye oyamislar. Esimde dayanamayip agzina ne geliyorsa saymis adamimi oynatiyosunuz diye..:KK12:

3 4ay oluyor iste bunun uzerine.adamlar ne ariyor ne soruyor. Ama beni cok rahatsiz ediyor koltuklar daha yeni sonucta ben bu koltuk degistirmek icin 4 sene bekledim.ne kadar sansizim..:KK43:

Esim beni arada arattirmaz. Gel dava acalim diyorum yok diyor. Ara diyorum aramam artik diyor.dun biraz konusunu actim askim az para degil bak hakkimizi arayalim dava acalim konusmak istemiyorsan diye yok diyor allahlarindan bulsunlar,haram olsun diyor koltuk 2 yil garantili en pahaki olanini aldim ama koltugu gormeye tahummulum kalmadi. Bisey soyleyin kizlar ne yapsam esimi ikna edemedim. Bu koltukla4 kaldi basima:kızgın:

Tanıdıkla alışveriş yapılmaz asla! Biz de yaptık yatak odası geldiği günden 1 ay sonra dolap öne doğru çökmeye başladı. Aradık 2 ay sonra geldiler Şanslısınız ki üzerinize düşmemiş dediler. Bacakları kırılıp düşebilirdi yani. Getirdiler yapıldı bu sefer dolabın çekmeceleri,dolap kapısı,her yeri dökülmeye başladı yine aradık 4 ay sonra gelip baktılar. Bu da sürekli aradığımız için. Sözde yapıldı şimdi yine düşüyor dolap kapakları. Kapı ses çıkartıyor ama uğraşmak istemiyorum artık bunlarla.
Malesef birşey diyemiyorum kendin arayıp uğraş gelsinler öyle de bırakılmaz.

Tanıdıkla alışveriş yapılmaz asla! Biz de yaptık yatak odası geldiği günden 1 ay sonra dolap öne doğru çökmeye başladı. Aradık 2 ay sonra geldiler Şanslısınız ki üzerinize düşmemiş dediler. Bacakları kırılıp düşebilirdi yani. Getirdiler yapıldı bu sefer dolabın çekmeceleri,dolap kapısı,her yeri dökülmeye başladı yine aradık 4 ay sonra gelip baktılar. Bu da sürekli aradığımız için. Sözde yapıldı şimdi yine düşüyor dolap kapakları. Kapı ses çıkartıyor ama uğraşmak istemiyorum artık bunlarla.
Malesef birşey diyemiyorum kendin arayıp uğraş gelsinler öyle de bırakılmaz.
Esim biraz önce aradi 20 25 gune kadar geliriz dedi bakalim. Bende sikayet vara yazdim valla. Elimden geleni yapacagim :)

Arkadaşım hakkını aramaktan çekinme. Aradan süre geçmeden, ispat açısından ilgilen. Aç davanı. Vaktim var ilgilenecek, yapabilirim diyorsan eğer kendin ilgilen. Yoksa bir avukattan yardım al. 6500 lira zarara girmektense kullanmayacağım malzeme için, 2000 lira da harcarım. Tamam adliye soğuktur, insanlar dava açmaktan, uğraşmaktan ürkebilir. Anlıyorum. Ama mantıki açıdan bakınca 6500 liralık mobilyayı 1 yıl kullanmak için almadın sanırım. E sonra yeniden mobilya al. Onun da meblağı var. Ne anladım ben bu işten. Aynı yere dönecek, bir de yaptıkları yanına kar kalacak. Yapabilirsin. Sinir olacağına, onlar sinir olsunlar bi zahmet.

Arkadaşım hakkını aramaktan çekinme. Aradan süre geçmeden, ispat açısından ilgilen. Aç davanı. Vaktim var ilgilenecek, yapabilirim diyorsan eğer kendin ilgilen. Yoksa bir avukattan yardım al. 6500 lira zarara girmektense kullanmayacağım malzeme için, 2000 lira da harcarım. Tamam adliye soğuktur, insanlar dava açmaktan, uğraşmaktan ürkebilir. Anlıyorum. Ama mantıki açıdan bakınca 6500 liralık mobilyayı 1 yıl kullanmak için almadın sanırım. E sonra yeniden mobilya al. Onun da meblağı var. Ne anladım ben bu işten. Aynı yere dönecek, bir de yaptıkları yanına kar kalacak. Yapabilirsin. Sinir olacağına, onlar sinir olsunlar bi zahmet.
Abla sanirim avukatsin sen ankaradasin :) esim biraz once aradi soz aldi ama 20 25 gune geleceklerini soylediler.
Ben sana bir soru sorucam basini agritmasam
Simdi iki defa degisiklik oldu mobilyada ikinci yeni getirisleri. Bizim aldigimiz mobilyaciyla ilgisi yok bu ureten firma.
Ben bu insanlardan para iadesi veya baska bir markanin urununu isteyebilirimiyim hakkim var mi bu konuda ? :)
Tesekkur ederim simdiden:KK37:

Eşinin ağzına bakma.

Gerçi yapılmaması gerekeni yapıp, kötü konuşmuş.
Kimse oyalanmaktan hoşlanmaz, ilk anda hukuki haklarınızı arayacağını söyleseydi keşke.
Dan dun konuştu eminim, karşındakinin de inşa. Ve sadece çalışan olduğunu unutarak.

Bağırarak, haklı olduğunuzu düşünüyoruz
Ne kadar agreeif bağırdın o kadar hızlı hizmet

O kadar çok eşim yazmışsın ki

Sen ayrı eve çık
Eşim orda kalsın

Yazasım geldi

Back
X