• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gördükce cinnet geciresim geliyor.

Eşinin ağzına bakma.

Gerçi yapılmaması gerekeni yapıp, kötü konuşmuş.
Kimse oyalanmaktan hoşlanmaz, ilk anda hukuki haklarınızı arayacağını söyleseydi keşke.
Dan dun konuştu eminim, karşındakinin de inşa. Ve sadece çalışan olduğunu unutarak.

Bağırarak, haklı olduğunuzu düşünüyoruz
Ne kadar agreeif bağırdın o kadar hızlı hizmet

O kadar çok eşim yazmışsın ki

Sen ayrı eve çık
Eşim orda kalsın

Yazasım geldi

Bencede yazasin gelmis senin
Ayrica calisan degil direk firma sahibiyle muhatabiz.
Ben adami tanimam etmem görmem bilmem. Esim ticaretle ugrasiyor,oturdugumuz muhitte taninan biri. Is yapiyor.o benden daha cok bilgi sahibi.
Ayrica nedemek ayri eve cikin falan
Uykunuzmu geldi sacmaliyosunuz:rolleyes:

Vosvos, 25 gün bekletmeleri saçma, sizi başlarından atmaya çalışıyorlar veya eşin konuşmadı ama sen karışmayasın diye böyle söylüyor. Bak istersen mahkemeye gitmeden önce noterden ayıplı malın iadesine, iade yapılmadığı takdirde hukuki haklarınızı kullanacağınıza dair ihbar gönderin. Ciddi olduğunuzu anlasınlar.

Vosvos, 25 gün bekletmeleri saçma, sizi başlarından atmaya çalışıyorlar veya eşin konuşmadı ama sen karışmayasın diye böyle söylüyor. Bak istersen mahkemeye gitmeden önce noterden ayıplı malın iadesine, iade yapılmadığı takdirde hukuki haklarınızı kullanacağınıza dair ihbar gönderin. Ciddi olduğunuzu anlasınlar.

Canim benim esimin bir konusma tarzi vardi ölurdun gulmekten :)
Sözmü lan
Söz abi
Erkek sözümü
Evet abi
Sözünü tutmayana ne derler biliyosun dimi
Evet abi
:D
Saka bi yana canim firma yer degisikligi yapiyormus ondan. Musade istedi bu kadar bekledik dedi esim birazdaha bekle dedi.
Sikayet var.com yazdim biraz once
Ama senin dedigin mantikli o belgeyi almak icin bisey lazimmi ?

Canim benim esimin bir konusma tarzi vardi ölurdun gulmekten :)
Sözmü lan
Söz abi
Erkek sözümü
Evet abi
Sözünü tutmayana ne derler biliyosun dimi
Evet abi
:KK70:
Saka bi yana canim firma yer degisikligi yapiyormus ondan. Musade istedi bu kadar bekledik dedi esim birazdaha bekle dedi.
Sikayet var.com yazdim biraz once
Ama senin dedigin mantikli o belgeyi almak icin bisey lazimmi ?
Gerçekten komik olmuş :KK48:

Hayır, notere gidip durumu anlattığınızda onlar zaten kendileri yazıp firmaya gönderiyorlar. Söyledikleri süreyi bir bekleyin bakalım. Sonuç çıkmazsa yeniden değerlendirelim.

Gerçekten komik olmuş :KK48:

Hayır, notere gidip durumu anlattığınızda onlar zaten kendileri yazıp firmaya gönderiyorlar. Söyledikleri süreyi bir bekleyin bakalım. Sonuç çıkmazsa yeniden değerlendirelim.
Sagol canim destegin icin noter bizden evrak falan istermi evragini bulamiyorum mobilyanin

Bahsettiğiniz mobilyacı yanılnıyorsam sık sık el ve isim değiştiren bir yer

Sagol canim destegin icin noter bizden evrak falan istermi evragini bulamiyorum mobilyanin
Rica ederim Canım.
Ne yap ne et araştır bul. Noter evrak istemez, firma bilgileri, ürünün alındığı tarih, meblağ bunlar yeterli ama iş mahkemeye intikal edecekse fatura gerekli olacak. Fatura yoksa ürünü onlardan aldığınızı kanıtlamak çok zor olur, yazışmalar uzar da uzar.

Rica ederim Canım.
Ne yap ne et araştır bul. Noter evrak istemez, firma bilgileri, ürünün alındığı tarih, meblağ bunlar yeterli ama iş mahkemeye intikal edecekse fatura gerekli olacak. Fatura yoksa ürünü onlardan aldığınızı kanıtlamak çok zor olur, yazışmalar uzar da uzar.
Valla elden taksitle aldik , birde taksitleri biz odemedik arka arkaya geldi hep. Ben esimin mahkemeye gidecegini hic mi hic sanmam nefret eder mahkemeden.
Eger noterden yazi gidecek,sikayet edicem bir kac yerden insallah gozleri korkar :)

Önceki sayfalarda mobilyacının ismini yazmışsınız baktım neresiymiş diye ben mobilya alışverişi yaparken adı başkaydı diye düşündüm çünkü mağazanın dış dizayn ve tabela tasarımı bahsettiğim mobilyacıyla birebir aynı - Pudra Pembe - - Pudra Pembe -

Önceki sayfalarda mobilyacının ismini yazmışsınız baktım neresiymiş diye ben mobilya alışverişi yaparken adı başkaydı diye düşündüm çünkü mağazanın dış dizayn ve tabela tasarımı bahsettiğim mobilyacıyla birebir aynı - Pudra Pembe - - Pudra Pembe -

Bilmiyorum ki canim bu insanin 4 5 hatta daha fazla subesi olabilir.
Ve adamin yillardir mobilyacilik yaptigini duymustum belki dizaynini degistirmislerdir.

Valla elden taksitle aldik , birde taksitleri biz odemedik arka arkaya geldi hep. Ben esimin mahkemeye gidecegini hic mi hic sanmam nefret eder mahkemeden.
Eger noterden yazi gidecek,sikayet edicem bir kac yerden insallah gozleri korkar :)
İnşallah, olmadı sosyal medya yolunu da kullanmalı...

Bilmiyorum ki canim bu insanin 4 5 hatta daha fazla subesi olabilir.
Ve adamin yillardir mobilyacilik yaptigini duymustum belki dizaynini degistirmislerdir.
Bilmiyorum canım. Keşke Öğretmenler Avm' ye falan da baksaydın orası da uygun fiyatlıydı

Bilmiyorum canım. Keşke Öğretmenler Avm' ye falan da baksaydın orası da uygun fiyatlıydı
Baktim canim oraya benim istedigim tarz bulamadim sonra limit yetmedi mecbur esimin ortaginin tanidigindan aldik almaz olaydik. Bir dua ediyorum su mubarek gecede hakkim helal degil valla . Ben kac yil bekledim bu mobilyayi peedemin rengine kadar ayni yaptirdim perdem 2 binlira tuttu

Evet sikayetvara yazdim
Biz sosyal olarak twiter,facebook kullanmiyoruz bu mobilyaci sosyal agdan paylasim yapiyor. Acaba oralara yazsam tacize girermi?
Şimdilik yapmayın bekleyin size verdikleri müddeti. Siz kendi profilleriniz üzerinden paylaşım yapabilirsiniz ancak, eğer onların sosyal medya profillerine yorum yazarsanız karşılığında hem suçlu hem güçlü misali firma imajını zedelemekten ötürü size dava açabilirler. O yüzden kendi sosyal medya hesaplarınızdan duyurmanız lazım konuyu fakat sosyal medya kullanmıyorsunuz. Dediğim gibi süre bitiminde bir sonuç çıkmazsa yeniden değerlendirip doğru yolu seçelim.

Baktim canim oraya benim istedigim tarz bulamadim sonra limit yetmedi mecbur esimin ortaginin tanidigindan aldik almaz olaydik. Bir dua ediyorum su mubarek gecede hakkim helal degil valla . Ben kac yil bekledim bu mobilyayi peedemin rengine kadar ayni yaptirdim perdem 2 binlira tuttu
Gerçekten sinir bozucu bir durum ben olsam ağzıma geleni sayardım.
Google isme mobilya yazınca çıkan ilk yere yorum yaz bence ben hiç bilmediğim bi mekan için falan okurum yorumları ona göre karar veririm

Ben de sirf bu yuzden mutlaka her zaman kurumsal firmalardan alisveris yapilmasi gerektiğini düşünüyorum.
Evlenirken bizim de aldigim köşe koltugunda sorun çıkmıştı, en azindan boyle esnaf agziyla is yapılmıyor, daha kurumsal ve profesyonel insanlarla muhatap oluyorsunuz.
Gecmis olsun. Bimere de yazabilirsiniz, oradan hemen dönüş oluyor.

Back
X