Gördüksüzlük

ayluni

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2014
518
472
103
Iyi geceler bayanlar. Ben bikac ay onceydi galiba konu açmıştım. Bunalmis, yalnizliktan depresyona girdigim icin tavsiyeler istemiştim. Kendimi ise yaramaz hissediyordum onu bile dile getirmişim:) neyse bana arkadas edinmem konusunda tavsiyler gelmisti. Komsularimdan yasitim bir kisi bulabildim. Insan olarak iyi niyetli oldugunu dusunuyorum. Ama ne zaman gorussek bana arabalarinin markasindan, esinin isinden, kiyafetlerinin fiyatlarindan veya markalariyla beraber hep paradan bahsediyor. Atiyorum arabamiz..... marka ya o yollar bize gore degil. Arabamiz su marka ya suraya gidiyoruz gibi gibi. Rahatsiz oluyorum artik bikac kisi de komsulardan ayni kafada. Ben suan calisamadigim icin ( bebegimi buyutmek icin) tek maasla zor demeler, difekt olarak beni yargilamiyorlar ama kastedilen benim biliyorum. Kimseyle gorusmesem fena bunalima giriyorum, gorussem kafam uymuyor. Nasil bir tepkim olmali siz olsaniz ne yapardiniz?

Son düzenleme:
En kotusu de etrafindaki insanlarin gorgusuz ve cahil olmasi degil mi? Onlarla başedilmiyor da.

Evet yaptıkları görgüsüzlük
Ama seni kıskandırmak için yaptıklarını nasıl anladın?

Görgüsüz gelmiş, sana da görgüsüz, bana da

bence konu sahibi "tek maaşla geçinilmez" i kendisi için söylediklerini düşünmüş

illa yaşıtlarınızla anlaşacaksınız diye bir şey yok .
Bebeğinizi alın ve güzel havalarda yürüyüşe çıkın.
Hiç dostunuz yakın arkadaşınız yok mu , onlarla görüntülü konuşun .
Kendinize yeni uğraşlar edinin . dikiş nakış yapın mesela bebek elverdikçe .

Gül geç ve gazla. Birbirleriyle yarışa girmelerini izle. İnan keyifli oluyor:)

Ben birbirleriyle olan iletisimlerine sahit olmadim. Sadece ne zaman gorsem para konusu aciliyor dikkatimi cekti. Ben hoslanmiyorum o yuzden zittima gitmis olabilir.

illa yaşıtlarınızla anlaşacaksınız diye bir şey yok .
Bebeğinizi alın ve güzel havalarda yürüyüşe çıkın.
Hiç dostunuz yakın arkadaşınız yok mu , onlarla görüntülü konuşun .
Kendinize yeni uğraşlar edinin . dikiş nakış yapın mesela bebek elverdikçe .

Benim esim cogunlukla evde olmuyor bir yerde cevremdeki insanlarla muhabbet de kurmak zorundayim. Dünyanin binbir turlu hali var. O yuzden muhattap oluyorum. Cok arkadasim var ama uzakta, bir yerden sonra karsi komsunla da gorusmek zorunda kaliyorsun. Tavsiye icin tesekkur ederim. Ama ben hobi aramiyorum. Hobilerim var, vardi. Ama bebekle olmuyor tek hobi bebek bakimi :)

ya çok enteresan,
bana da hep şurada şu evim var burada bu evim var diyenler denk geliyor son zamanlarda.
ya teyze bir dur, yeni tanıştığın insana neden bir insan evlerinden bahseder ki anlayamıyorum.
öyle gülümseyerek dinlemeye çalışıyorum yorumsuz kalarak, o bile beni yoruyor.

size tavsiyem bu insanlardan arkadaş olmaz, boşuna yormayın kendinizi.

ya çok enteresan,
bana da hep şurada şu evim var burada bu evim var diyenler denk geliyor son zamanlarda.
ya teyze bir dur, yeni tanıştığın insana neden bir insan evlerinden bahseder ki anlayamıyorum.

:KK70::KK70::KK70:

ya çok enteresan,

Tavsiye istedim zaten ama kimse tavsiyede bulunmadi.
Evet olmuyor zorluyorum ama dinlemek bile yoruyor. Arkadaslik degil zaten mecburiyet oldu artik benimki.

Back
X