Yatak Odası Dekorasyonu Gören veya kalitesini bilen var mıdır?

Nyks-

Rigor Mortis
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2014
2.363
1.797
Merhaba hanımlar, eşyalarımızın tümünü aldık ancak benim aklıma yatak odası takıldı bütçeyi fazla zorlamamak adına beğendiğim bir çok takımdan vazgeçtim. En sonunda 2200 tl'ye yatak baza dahil bu takımı aldık. Kullanan var mıdır?
137_1383604388_artemis-yatak-odasi.jpg

cnm suntalemdir bu kendi evinse al taşınmaya uygun değiller bir kere sökülüp takılınca bozuluyor malesef.. 4 sene mobilyacıda çalıştım da bakar bakmaz anlıyorum artık ürünü :) tavsiyem ağaç ürünler ama çok pahalı oldukları için günlük kullanıma uygun mdf alın..

cnm suntalemdir bu kendi evinse al taşınmaya uygun değiller bir kere sökülüp takılınca bozuluyor malesef.. 4 sene mobilyacıda çalıştım da bakar bakmaz anlıyorum artık ürünü :) tavsiyem ağaç ürünler ama çok pahalı oldukları için günlük kullanıma uygun mdf alın..
Teşekkürler yorumunuz için ama eşyalarım geçen hafta sonu kuruldu :) yani değiştirmek istesem bile geciktim ama mağazadaki teşhirden daha sağlam gözüktü eve yerleşince gözüme nedendir bilemedim

Teşekkürler yorumunuz için ama eşyalarım geçen hafta sonu kuruldu :) yani değiştirmek istesem bile geciktim ama mağazadaki teşhirden daha sağlam gözüktü eve yerleşince gözüme nedendir bilemedim
Hayırlı olsun cnm.. Mağaza da geniş ortamda ve spot ışıkta farklı ev ortamında farklı oluyor haklısınız ama kalitesi aynı sadece görüntü yanılması..

X