görgü, edep sıfır. ne yapmaliyim

eşine söyle o uyarsın. senin bi yanlışını görseler senin kadar düşünmezlerdi bile.. şakkk diye eşine söylerlerdi emin ol.. o yuzden sende soyle eşine. bi dahakine izlemlesin ve çekip kenara uyarsın

Bende edebe ve saygıya önem veririm ve kesinlikle evimde hemde ailemin karşısında o şekilde oturulmasından hoşlanmazdım. Ben eşimin uyarmasını isterdim o uyarmazsa ben kendim uyarırdım. Dışarda ki insana veya ailesine nasıl davrandığı beni ilgilendrmez belki ama kendi evimde birde yengeleri olarak saygı ve edep beklerdim.

Iyide adam iste bu cuma kutlamalara önem vermiyor iste. Zor ilemi önem verdireceksiniz? Kimse babani silah zoru ile kp'deri arartmiyor. Kayin ailen belli ki mesafeli olmak istiyor. Bu onlari hic saygisiz yapmaz.

Ve tekrar, herkesin hayat görüsü, terbiye anlayasi kendine. Sana hakaret, küfür, evden kovmak, arkandan dedikodu gibi büyük saygisizliklar yoksa baska insanlara karisamazsin.

Dügün örnegi veriyorsun. Bak her dügüne abiye ile gidende var, kumas pantalon ilede, jeans ilede gidende var. Yani insanlar cesit cesit. Üstelik bu insanlar kendi evlerinde. Eger annenler rahatsiz oluyorlarsa gitmeyiversinler.

Bir kadının bacak açarak oturması ne kadar yakışıksızsa bir erkeğinde açması çok ayıp bence.. Ama burada herkesin seninle hemfikir olacağını düşünme.. Kayınlarınla aynı edep seviyesinde kadında erkekte var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…