görgü, edep sıfır. ne yapmaliyim

aman boşver karışma bile suçlu olursun. Sadece eşine ara ara laf sok kardeşlerin böyle diye gerçi kesin savunmaya geçer ya neysee

Eşiniz de öyleymiş siz kurtarmışsınız ya, bekleyin kayınlar da evlenince hanımları halleder,siz de rahat edersiniz.

Esimle evlendigimizde 20 yasindaydik, kurtardim yani:))
nıye kurtardın ona bakarsan kaynında 19 yaşında şu an ve hal hareketlerını begenmıyorsun. bence üstüne vazife degıl annesı dusunsun kocan degıl birşeyın dgl dert etmek sacma buldum

Aslında basit bir konu değil, abartmayın diyenlere de şaşırıyorum
Adaptır bunlar.
Size katılıyorum. Ama en kötü güzellikle eşinize çıtlatabilirsiniz
Sizde yengesiniz, oturma şekline hiç yoktan dikkat edebilir,
İllet oluyorum gerile gerile oturanlara.
Evlerden ırak

Kazik kadar insanlar bosver sen mi kaldin onlari adam edecek? Kalsinlar oyle birak hic kimseyi duzeltmeye calisma, abdestleri namazlari onlarin olsun demek yeterli ( ki zaten bu belirleyici birsey degil )siz ozellikle vurguladiginiz icin soyluyorum

20 yasindaki bir er birey daha delikanlidir, erkek degildir. daha okulu vardir; tahmini universite 1 yahut 2inci siniftadir; ne evliligi?

YAKLASMIS tir, diye belirtmistim oysaki.
20 yasina basana hadi kk olarak kari bulak demedim.
Polemige gerek yok hic hanfendi.

herkes sizin kadar edepli ve görgülü değil ne yazık. tutup da onlara çok görgüsüzsünüz böyle yapılmaz demeyi dene bir bakalım

çok haklı buldum bu serzenişi,,insan bi toparlanma bekliyor bir yere girdiğinde karşılayandan birde sürekli görüşmek mecburiyetindeysen bi süre sonra takılmaya başlıyorsun adaptır sonuçta azcık bende de var bu durum zaman zaman bende dile getirsem utanır bir daha dikkatli olur mu kafasına girip sonra hepi topu bi kaç gün görüyorum ne hali varsa görsün diyorum ''herkesin görgüsü kendine'' hesabı ama can sıkılıyor tabi

Milletin nasıl oturduğu naptığı beni ilgilendirmez valla hiç geremem kendimi
Oturabiliyorsa spagat açıp otursun siz neden sinir oluyorsunuz ki sizin oğlunuz değil eşiniz değil
Utanması ya da rahatsız olması gereken siz değilsiniz.
Toplu taşımada vs yapılınca hoşlanmam ben de küçücük alan zaten
Evde de yanına oturacaksan eğer " biraz toplar mısın bacağını " dersin oturursun
Eğer çok saygılı efendi çocuklarsa bir iki hareketinden dolayı çocuğa saydırmak yanlış bence hangimizin hatası yok ki sonuçta

Benmde iki tane kaynim var ayni seyler oluyor diyebilrm yaslarida 20 21. Canm sen soyleme esinin uyarmasi gerekiyor kesinlikle. Ama baktn onlar rahat sakalasada biliyorsunz. O zaman sakayla karsk bazi seyleri soyleyebilrsn belki. Ima edersin en azindan ama esnin uyarmasi gerekiyor annesine soylemeli onlar soylemeli yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…