- 24 Eylül 2010
- 6.153
- 20.121
- 548
aynen öyle sana ne kaynından sacma sapan konuhiçbir şey yapmamalısınız. kaynınıza terbiye vermenizin size düşeceğini düşünmüyorum. rahatsız olan mesafeli davranır olur biter. herkes sizin istediğiniz prototipte olmak zorunda değil.
tabi canım.aynen öyle sana ne kaynından sacma sapan konu
Esimle evlendigimizde 20 yasindaydik, kurtardim yani:))Kocan onlardan farklı mı? Sonuçta aynı anne yetiştirmiş onları...
Onckaraketersız sensın agzını topla terbıyesız
Once siz duzgun konusmayi ogrenin. 40 yillik arkadasimmisinizda sana ne kelimesini kullaniyorsunuz?? Farkindaysaniz ben halen size siz diyorum.
Boşver o zaman; onlar evlenince eltiler de onları kurtarır...Esimle evlendigimizde 20 yasindaydik, kurtardim yani:))
nıye kurtardın ona bakarsan kaynında 19 yaşında şu an ve hal hareketlerını begenmıyorsun. bence üstüne vazife degıl annesı dusunsun kocan degıl birşeyın dgl dert etmek sacma buldumEsimle evlendigimizde 20 yasindaydik, kurtardim yani:))
aynen size katılıyorum doğru bir yorumEşiniz de öyleymiş siz kurtarmışsınız ya, bekleyin kayınlar da evlenince hanımları halleder,siz de rahat edersiniz.
20 yasindaki bir er birey daha delikanlidir, erkek degildir. daha okulu vardir; tahmini universite 1 yahut 2inci siniftadir; ne evliligi?
Benmde iki tane kaynim var ayni seyler oluyor diyebilrm yaslarida 20 21. Canm sen soyleme esinin uyarmasi gerekiyor kesinlikle. Ama baktn onlar rahat sakalasada biliyorsunz. O zaman sakayla karsk bazi seyleri soyleyebilrsn belki. Ima edersin en azindan ama esnin uyarmasi gerekiyor annesine soylemeli onlar soylemeli yaniArkadaslar benim iki tane kaynim var. Ama insalikla uzaktan yakindan alakalari yok, kaynanamla bu konuyu konusayim mi? Mesela annemler kraya gittiginde hicbirsey olmamis gibi iceri gelip oturuyolar, insan hosgeldin der buyuk sonucta el oper. Hatir sorar. Sozde abdestinde namazinda cok kitap okuyan caliskan cocuklar ama bu konularda sifirlar. O yetmiyomus gibi oturuncada bacaklarini ayira ayira gerile gerile oturuyorlar koltukta, cok ayip birsey. Oturma adabi olur bir insanda. Zorlasa pantolunu yirtilcak. Insan gibi oturmak cok mu zor. Kaynanam hicbirsey demiyor. Aksine ogullarilya gurur duyuyor cok efendi ters hareketi olmayan insanlar gibi geliyor ona. Nasil goremiyor bunlari. Saygisiz cocuklar degiller. Ama bkdrda olmaz ki ya. Annem babamda sinir oluyor. Onlar bize geldinde koskoca babam tokalasir hoslar. Yaslari 22 ve 19 kayinlarimin. Kimse demesin cahil fln. Evet genc olabilirler. Ama bana bu soylediklerim hayatin bir parcasi gibi geliyor. Buyuk odaya girince kalkmak elini opmek hoslamak. Guler yuzlu olmak hatrini sormak. Standard bir davranis olmasi gereken sey gibi geliyor bana. Kaynanamla konusuyum mu? Yoksa aman bosver salla ilerde karisi dusunsun mu diyeyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?