- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
- 198
tamam çıkarımHemen bugün çık erteleme lütfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam çıkarımHemen bugün çık erteleme lütfen
Biliyorum konularını, boşanamıyorum diye böyle içine atıp sinir hastası mı olacaksın, en azından eşine boşanamadıģını çaresizliğini belli etme de seni kaybetme korkusu olsun.eşimle çok büyük sorunlar yaşadık daha yeni yeni huzur bulabiliyoruz aramızı düzeltiyoruz boşanamıyorum da
nedir bu kocalarin ailelerine dusmanlik.herseyleri gozunuze batip kocaya sikayetlenince evde gerginlik mutsuzluk olunca dahami iyi oluyo.sonra bi kavun kurtarirtamamını okudun mu konunun.
konu sahibi durumunu elli defa izahat etti.
konusahibine kıyımsız diye ithamda bulunacağına açgözlü kp dere bikaç kelime etseydin keşke.
torununun rızkını yiyen adama acımak ta nedir yahu.
zıkkımın kökünü yesin 50 yaşındaki adam.
evet hanfendi.kazık kadar adam tek lokma bırakmadan çocuğu düşünmeden silip süpürüyor.siz amann çocuk üzülürse üzülsün derdindesiniz.yeri gelince her şeyimiz çocuklarımız demeyi biliyoruz ama nedense konuda ki açgözlü kp savunu almış.günlerdir kavun diye tutturan çocuğuma son paramla kavun alırsam onun da o kavundan yemesini istemek en tabii hakkım olur.ayrıca konu sahibi çocuğa bırakması için uyarmasına rağmen nasip bu nasip diyen bir kişi var karşısında.iyi bir annenin görevi, ki doğada da böyledir çocuklarını beslemek, onların önceliklerini düşünmektir.50 yaşındaki kocaman adamın keyfini düşünen onu çocuğundan öne alan anne benim gözümde iyi anne değildir.evrensel değerlere göre de değildir.bi kavunu yedirince super anne olunuyo yani
derdiniz ne ?nedir bu kocalarin ailelerine dusmanlik.herseyleri gozunuze batip kocaya sikayetlenince evde gerginlik mutsuzluk olunca dahami iyi oluyo.sonra bi kavun kurtarir
hayırdır?nedir bu kocalarin ailelerine dusmanlik.herseyleri gozunuze batip kocaya sikayetlenince evde gerginlik mutsuzluk olunca dahami iyi oluyo.sonra bi kavun kurtarir
canm sucun sende oldugu o kadr acikki.esimle cocuga almisdim aksam yiyekcekdi diyosun.tm kp kocanin yiyecegi bolumu yemis olsun.deseydinki baba cocuk istemisdi birazini ona ayiracam diyip elinden cekip alabilirdin ama sen aksam kocan soracagi icin kavunu baban yedi diyip onu kucuk dusurmek icin sesini cikarmamissin.cocuguma ayircam diyince bu adam o kadrmi zalim kide birakmasinderdiniz ne ?
internet 50 tl oglum için baglattık çünkü tv bozuldu ve alamdık yenisini tek çocuk yaşıtı yok yakınlarda park yok en azından bilgisayarda niloya pepee ve egitici çizgi film izleyebiliyor 2 saat günde internetimiz yokkende değişen bişey yoktu[/QUOTE]O zaman bir zahmet babasının boğazına dur desin
Koca ailesine yok demesin
İnterneti kesmesin
Hep canı istediği gibi davransın
Konu sahibide böyle kendi kendini mi yesin
aynen öylecanm sucun sende oldugu o kadr acikki.esimle cocuga almisdim aksam yiyekcekdi diyosun.tm kp kocanin yiyecegi bolumu yemis olsun.deseydinki baba cocuk istemisdi birazini ona ayiracam diyip elinden cekip alabilirdin ama sen aksam kocan soracagi icin kavunu baban yedi diyip onu kucuk dusurmek icin sesini cikarmamissin.cocuguma ayircam diyince bu adam o kadrmi zalim kide birakmasin
shayırdır?
neyin dersini veriyosun sorması ayıp.
ne demeye çalıştığını anlayamadım bi izah et bakalım!!!!
size ne oluyo benim cevabim konu sahibine cokhayırdır?
neyin dersini veriyosun sorması ayıp.
ne demeye çalıştığını anlayamadım bi izah et bakalım!!!!
size ne konu sahibine yazdimevet hanfendi.kazık kadar adam tek lokma bırakmadan çocuğu düşünmeden silip süpürüyor.siz amann çocuk üzülürse üzülsün derdindesiniz.yeri gelince her şeyimiz çocuklarımız demeyi biliyoruz ama nedense konuda ki açgözlü kp savunu almış.günlerdir kavun diye tutturan çocuğuma son paramla kavun alırsam onun da o kavundan yemesini istemek en tabii hakkım olur.ayrıca konu sahibi çocuğa bırakması için uyarmasına rağmen nasip bu nasip diyen bir kişi var karşısında.iyi bir annenin görevi, ki doğada da böyledir çocuklarını beslemek, onların önceliklerini düşünmektir.50 yaşındaki kocaman adamın keyfini düşünen onu çocuğundan öne alan anne benim gözümde iyi anne değildir.evrensel değerlere göre de değildir.