görgüsüzlük sinirden ölüyorum

eşimle çok büyük sorunlar yaşadık daha yeni yeni huzur bulabiliyoruz aramızı düzeltiyoruz boşanamıyorum da
Biliyorum konularını, boşanamıyorum diye böyle içine atıp sinir hastası mı olacaksın, en azından eşine boşanamadıģını çaresizliğini belli etme de seni kaybetme korkusu olsun.

tamamını okudun mu konunun.
konu sahibi durumunu elli defa izahat etti.
konusahibine kıyımsız diye ithamda bulunacağına açgözlü kp dere bikaç kelime etseydin keşke.
torununun rızkını yiyen adama acımak ta nedir yahu.
zıkkımın kökünü yesin 50 yaşındaki adam.
nedir bu kocalarin ailelerine dusmanlik.herseyleri gozunuze batip kocaya sikayetlenince evde gerginlik mutsuzluk olunca dahami iyi oluyo.sonra bi kavun kurtarir

Durmunuz çokta iyi d3gilmis üzüldüm valla:oha:nasıl geniş ya
Benim bildiğim anne baba eve gelirken arar bisey lazımmı diye sorar,eli kolu dolu gelir

Düşüncesiz şey ,
bir arkadaşım vardı anahtarı kaynına bırakmış görümce v s kalm8slar evde
dolabid a doldurmuş gitmiş

Birkaç günlü ne tatile gitmişler ,eve gelmişler tek lokma yok dolapta resmen süpürmüşler çok üzülmüştü ,giderken sehpaya 100 tl bırakmışlar ,kız çıldırdı ,vur daha ailen bu eve giremez dedi,oteli burası diye o geldi aklima

bi kavunu yedirince super anne olunuyo yani
evet hanfendi.kazık kadar adam tek lokma bırakmadan çocuğu düşünmeden silip süpürüyor.siz amann çocuk üzülürse üzülsün derdindesiniz.yeri gelince her şeyimiz çocuklarımız demeyi biliyoruz ama nedense konuda ki açgözlü kp savunu almış.günlerdir kavun diye tutturan çocuğuma son paramla kavun alırsam onun da o kavundan yemesini istemek en tabii hakkım olur.ayrıca konu sahibi çocuğa bırakması için uyarmasına rağmen nasip bu nasip diyen bir kişi var karşısında.iyi bir annenin görevi, ki doğada da böyledir çocuklarını beslemek, onların önceliklerini düşünmektir.50 yaşındaki kocaman adamın keyfini düşünen onu çocuğundan öne alan anne benim gözümde iyi anne değildir.evrensel değerlere göre de değildir.

yakin arkadasimin esini ailesi de aynen boyleler.ay arkadasim konu mu acmis buraya diye gozlerimi belerterek okuyordum ki bazi seyler uyusmayinca ha o degilmis dedim.
boyle insanlarla karsilasmayanlar anlayamazlar.bu yuzden kendini anlatman cok zor.arkadasim yasadiklarini anlatirken ben sacimi basimi yolacak kivama gelirdim.kim bilir sende cinayet isletecek kivamda daha ne hikayeler vardir.

benim sana birkac onerim var.karsinda tam techizatli bir ordu varken senin elinde uyduruktan bir çakı bile yok arkadasim.cocugun icin topla kendini.

1-kibarlik,misafirperverlik,insanlik,gorgu,gurur vs. gibi kavramlari unutacaksin.
2-buzdolabini acinca icinde belki 1 demet maydanoz birde kurumus ekmek bulacaklari sekilde tutacaksin.her seyi saklayacaksin.yazin saklama isi daha zor. bu yuzden her seyi az az alacaksin.yarim kilo seftali alsan zaten kac tane gelir.aksam yediniz bitti gitti.peyniri al 200 gr.cocugun bir sey istedi mesela;al azicik,koy bir cantaya git yakindaki
parka piknik yaparak acik havada yedir.kisin da koy balkonuna.ustune de sanki ivir zivir ise yaramaz seyler varmis goruntusu verecek seyler koy mesela
bos bir legen,camasir sepeti gibi.
3-yuzsuz olacaksin ve hep isteyeceksin.dedesi torunun sunu istedi aliver.ay oglumun cani cekti param yok alamadim baba sen alsana.bin kere soylesen bin kere almasa vazgecmeyeceksin 1001. kere isteyeceksin.
4-kira zamani geldi para yok nasil odeyecegiz,elektrik cok geldi,hayat cok pahali,suyu odeyemedik eksik kaldi 10 lira var mi.bunlar agzindan dusmesin.surekli acindir,agla,dert yan.2 lirayi dahi isteyeceksin.onlara gittin diyelim ay bu vazo guzelmis anne bunu bana versene,terligim yok su terlikleri alayim de at cantana.
5-suram agriyor,buramda su hastalik cikti diye bir basla bezdirene kadar
susma.
6-surekli onlar sana gelmeden sen onlara git.sabahin korunde bas zile deli gibi,torununuz sizi ozledi de dal iceri.kayinvaliden tuvalete mi
gitti kalk ardindan ay oglanin karni acikmis de kurcala dolabi.2 limon mu var dolapta al 1'ini ay limonum yoktu aldim bunu de at cantana.surekli acikti cocuk ne pisireceksin diye darla bunlari.1 paket makarna mi gordun ay ben bunu pisireyim diye sormadan basla ise.evde dolap bombos bari burada yiyelim diye bikmadan usanmadan soyle.bunca lafa bir dilim ekmek vermeseler dahi usanma.sonra bul bir bahane cik git evine cocugunun karnini doyur.pat diye yatak odalarina gir.salonda tv unitesi varsa cekmecelerini kurcala.

keske sana kocana da ailesine de cek resti boyle sacma oyunlara gerek kalmadan al cocugunu ne halleri varsa gorsunler diyebilseydim ama su an sartlarin musait degil. bu sen delirme kardesim,onlari delirt!

cerezi sakladim diye sakin sucluluk duyma.boyle insanlara merhamet edilmez.

neden calismak istemedini anlayabiliyorum.bu insanlar sadece parani degil yasam enerjini,umudunu da sömüruyorlar.sakin bunalima girip hayattan vazgecme.kocanla bosanirsin bosanmazsin orasi belli olmaz.sen once bir kendi hakkina ve cocugunun hakkina sahip çık gerisi gelir.yillardir uzulup aglamissin kotani doldurmussun,bunlari daha fazla yapmana gerek yok.
is olayini bikmadan arastir sorustur,insallah sartlarina uyan bir is bulur ve dertlerinden kurtulursun.sevgiler.

@Margarikotin konumu kapatıp ban alması gereken varsa bende dahil banlarsanız sevinirim

nedir bu kocalarin ailelerine dusmanlik.herseyleri gozunuze batip kocaya sikayetlenince evde gerginlik mutsuzluk olunca dahami iyi oluyo.sonra bi kavun kurtarir
hayırdır?
neyin dersini veriyosun sorması ayıp.
ne demeye çalıştığını anlayamadım bi izah et bakalım!!!!

canm sucun sende oldugu o kadr acikki.esimle cocuga almisdim aksam yiyekcekdi diyosun.tm kp kocanin yiyecegi bolumu yemis olsun.deseydinki baba cocuk istemisdi birazini ona ayiracam diyip elinden cekip alabilirdin ama sen aksam kocan soracagi icin kavunu baban yedi diyip onu kucuk dusurmek icin sesini cikarmamissin.cocuguma ayircam diyince bu adam o kadrmi zalim kide birakmasin

O zaman bir zahmet babasının boğazına dur desin
Koca ailesine yok demesin
İnterneti kesmesin
Hep canı istediği gibi davransın
Konu sahibide böyle kendi kendini mi yesin
internet 50 tl oglum için baglattık çünkü tv bozuldu ve alamdık yenisini tek çocuk yaşıtı yok yakınlarda park yok en azından bilgisayarda niloya pepee ve egitici çizgi film izleyebiliyor 2 saat günde internetimiz yokkende değişen bişey yoktu[/QUOTE]
Ama daha önce ki yorumlarda eşim istediği için bağlandı demiştin
Aman neyse
Her şeyin bir cevabı var
Bahanesi diyeyim daha doğru olur

canm sucun sende oldugu o kadr acikki.esimle cocuga almisdim aksam yiyekcekdi diyosun.tm kp kocanin yiyecegi bolumu yemis olsun.deseydinki baba cocuk istemisdi birazini ona ayiracam diyip elinden cekip alabilirdin ama sen aksam kocan soracagi icin kavunu baban yedi diyip onu kucuk dusurmek icin sesini cikarmamissin.cocuguma ayircam diyince bu adam o kadrmi zalim kide birakmasin
aynen öyle

hayırdır?
s
hayırdır?
size ne oluyo benim cevabim konu sahibine cok
evet hanfendi.kazık kadar adam tek lokma bırakmadan çocuğu düşünmeden silip süpürüyor.siz amann çocuk üzülürse üzülsün derdindesiniz.yeri gelince her şeyimiz çocuklarımız demeyi biliyoruz ama nedense konuda ki açgözlü kp savunu almış.günlerdir kavun diye tutturan çocuğuma son paramla kavun alırsam onun da o kavundan yemesini istemek en tabii hakkım olur.ayrıca konu sahibi çocuğa bırakması için uyarmasına rağmen nasip bu nasip diyen bir kişi var karşısında.iyi bir annenin görevi, ki doğada da böyledir çocuklarını beslemek, onların önceliklerini düşünmektir.50 yaşındaki kocaman adamın keyfini düşünen onu çocuğundan öne alan anne benim gözümde iyi anne değildir.evrensel değerlere göre de değildir.
size ne konu sahibine yazdim

Back
X