• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görgüsüzlük sinirden ölüyorum

kalbınız cok belli hanım efendı kavun yemek isteyen birine acıkca yeme oğluma aldım diyecek kadar belli... gider yarın bı daha alırsınız yada esınıze soyleyın o alır ama nedir bu valla adres verin size bir kasa kavun yollayım yazık adamcagıza bana bırı oğluma almıstım dese ne o kavunu yer nede o eve girerim bir daha

Aynen bende evine adım atmam. Misal annem geliyor evime şehir dışındayım ben bizde kalıyor 2 hafta. Biz dolanı dolduruyoruz eşimle çünkü biz çalışıyoruz canı ne isterse bulsun diye çünkü bilmiyor burada market falan nerede. Tutup annem bir meyveyi bitirse eşimde akşam gelip ama ben yiyecektim onu dese annem o kadar bozulur ki kalmaz gider evimde. Ne zorlukla alınmış olursa olsun böyle şey denmez sanki hep olan birşeymiş gibi. Görümcem gelmişti oğluma yaptığı pastayı yemişti ee senin evindeyse o da dolapta duruyorsa canı çekmiştir yemiştir o da koca pastayı yemişti der şimdi.

ee sizde mutfaktaymışsınız yani kavun öyle hemen kesilip yenecek bir şey değil ki çekirdekleri ayıklanır üstünden kesilir falan o arada müdahale edebilirdiniz zaten koca kavunu dolaptan çıkarırken görmediniz mi 5 dk içinde hem ayıklayıp hem hani koca kavun 10 lira verdim ben ona diyorsunuz ya kaşta göz arasında nasıl yiyebilir ki? tamam yerde 5 dk da yiyemez baba biraz oğluma eşime ayırayım diyecek kadar vaktini vardı, ya da baba ben keseyim deme vaktinizde vardı. Ayrıca hep yaptığı bir şey de değilmiş.
canım kaşıkla dalmış nasıl yedi anlamadım inan şok oldum

ee sizde mutfaktaymışsınız yani kavun öyle hemen kesilip yenecek bir şey değil ki çekirdekleri ayıklanır üstünden kesilir falan o arada müdahale edebilirdiniz zaten koca kavunu dolaptan çıkarırken görmediniz mi 5 dk içinde hem ayıklayıp hem hani koca kavun 10 lira verdim ben ona diyorsunuz ya kaşta göz arasında nasıl yiyebilir ki? tamam yerde 5 dk da yiyemez baba biraz oğluma eşime ayırayım diyecek kadar vaktini vardı, ya da baba ben keseyim deme vaktinizde vardı. Ayrıca hep yaptığı bir şey de değilmiş.
bana bende yardım edeyim kızım dedi tabak ve bıçak aldı ben zannettim ki dograyacak tabaga ben o sırada yemek yapıyordum

Aynen bende evine adım atmam. Misal annem geliyor evime şehir dışındayım ben bizde kalıyor 2 hafta. Biz dolanı dolduruyoruz eşimle çünkü biz çalışıyoruz canı ne isterse bulsun diye çünkü bilmiyor burada market falan nerede. Tutup annem bir meyveyi bitirse eşimde akşam gelip ama ben yiyecektim onu dese annem o kadar bozulur ki kalmaz gider evimde. Ne zorlukla alınmış olursa olsun böyle şey denmez sanki hep olan birşeymiş gibi. Görümcem gelmişti oğluma yaptığı pastayı yemişti ee senin evindeyse o da dolapta duruyorsa canı çekmiştir yemiştir o da koca pastayı yemişti der şimdi.
tebrık ederım sızı canım

kalbınız cok belli hanım efendı kavun yemek isteyen birine acıkca yeme oğluma aldım diyecek kadar belli... gider yarın bı daha alırsınız yada esınıze soyleyın o alır ama nedir bu valla adres verin size bir kasa kavun yollayım yazık adamcagıza bana bırı oğluma almıstım dese ne o kavunu yer nede o eve girerim bir daha
ya hanımefendi konu sahibinin de eşinin de maddi durumu yok kayınpeder bunu biliyor kadıncağız söylemiş bile bunu son paramla aldım çocuk istemişti diye adam herkes nasibini yer demiş cevap olarak

asıl size yazık

Yaa kadın paramız yok diyor! Yok arkadaşım yok!
En az 1 hafta alamayız diyor kadın.
Siz bir çocuğun oyuncak için değil de gıda maddesi için ağladığını gördünüz mü?
Ben gördüm.
Ayrıca adres ver kavun yollayayım ne demek? Hihh! Bu ne cürrettir? Yazıklar olsun. Nasıl aşağılayacağınızı şaşırmışsınız.
aşağılamak değil bu estagfurullah insanların genelını severım ben konuyu saptırıp polemık cıkarmayın. para yok demıs ya ınsacıl bır gorev olarak ben bunu yapabılırım bende mılyarder değilim ama insanlara yardımı severım.

dün kayınpeder gelir gelmez mutfaga geçti, buzdolabı açtı (en sevmediğim şey ) .
B,i tane kavun almıştım oglum istedi diye çok seviyor sıcakta gittim aldım geldim .
Ogluma dogaramak için dolaba koymuştum. Akşam eşimle oglum yer diye ama kp der koca kavunu aldı.
Bende yardım edEyim dedi zannettim ki dograyacak inanın 10 dk da 4 5 kiloluk kavunu tek başına yedi. Bide demezmi nasip bu kızım diye bende ogluma almıştım dedim.
ama acayip gerildim çocugun çikolatasını da yemiş acayip görgüsüzler ve bıktım gelmeyin desende anlamıyorlar
SONRA İÇERİ GEÇİNCE Bİ KAŞIK KAVUNU YEDİM Kİ SORMAYIN DEDİ
eşimde nerede yedin baba benimde epeydir canım istiyordu sargoz almış gerçi ya dedi
kp der burda yedim dedi
eşim suspus oldu rengi falan değişti çünkü taa sabahtan istemişti işten gelirken denk gelmez sen çıkacaksın al diye
kayınlarımda geçen yıl çocuga yaptıgım pastayı yemişlerdi ben dışardayken
eşime dedim ooo baban da çok güzel yedi tek hamlede dedim e
şimin de morali bozuldu ama savunacak ya yesin ne olacak dedi sırf tartışmayayım diye uzatmadım ama ben nasıl böyle bir aileye düştüm bilmiyorum Allah ım inşallah aynı apt a taşınma işi iptal olur ve uzaga taşınırız ve inşallah benden uzak dururlar
ASLA CİMRİ YEMEK SAKINAN BİRİ DEĞİLİMDİR AMA BÖYLE OLUNCA SİNİRİM BOZULUYOR
edit :buraya sıkıntımı paylaşacak kimse olmadığı için yazdım sorun kavun değil 7 yıldır o kadar çektim ki bu insanlardan arkamda duran kimsem yok işim yok 3 yaşında bir çocuk ne yapabilirim o kadar üstüme gelinip günahım alındı ki tutmaya çalıştıgım gözyaşım aktı sonunda yaşamadan bilemezsiniz ALLAH kimseye kötü şeyler yaşatmasın zaten
siz bence abartmışsınız 1-2 kilo ancadır yesin nolcak gereksiz bence bu davranışınız

param yok tu baba sadece bir tane almıştım dedim ona nasip bu kızım nasip dedi kimse kimsenin nasibini yiyemezmiş
arkadaşım konunu kapattır.
anlamaz burdakiler.
ellerine malzeme geç,irmeye görsünler.
elimde yok avcumda yok diyosun dalga geçiyorlar.
kp in kadar görgüsüz açgözlüsü zor bulunur.
dolabındaki kavunu ne cüretle alır yer hepsini.
bakma sen burda sana ahkam kesenlere.
kendilerine yapılsın da göreyim.
ancak sallarlar burada.
sen ne yap et,yiyecekleri saklamanın yolunu bul .
yapacak bişey yok.
ayıp filan da değil bu.
görgüzüs açgözlülerle başka türlü mücadele edemezssin.
adam oğlunun cüzdanından para tırtıklıyomuş daha ne be!
bi de burda adamcağız diyolar ya pesss doğrusu pessss

hiçbir şeye şaşırmadım "çalışmıyorum çünkü k.pederim maaşıma el koyar" demenize şaşırdığım kadar.. ne evinize, ne paranıza nasıl sahip çıkamıyorsun konu sahibi? hayır yarın gelip böbreklerini alsalar "ne yapayım sahip çıkamadım" mı diyeceksin? çocuğunuz kavun istiyor, çikolata istiyor ki bunlar onun yemesi gereken şeyler yaşı itibariyle ve siz k.pederiniz için çalışmamaya yeminlisiniz.. gerçekten çok garip.. bence bu durum kavundan daha önemli bir sorun..

insanız biz bazı gün olur ziyafet çekeriz bazı gün olur ekmek bulamayız bu hafta sıkıştık tüm paramızı pazara faturalara kiraya ve borçlara verdik ne yapabilirim ölelim mi

Son düzenleme:
sanırım konu sahibi durumdan memnun olurdu (diğer konularınıda okudum) kp utanıp gelmemesinden ama ne yazık ki bu alışkanlık halinde bir durum ve ilk değil adamın tarzı bu engellenemez bir çekirge sürüsü gibi

aşağılamak değil bu estagfurullah insanların genelını severım ben konuyu saptırıp polemık cıkarmayın. para yok demıs ya ınsacıl bır gorev olarak ben bunu yapabılırım bende mılyarder değilim ama insanlara yardımı severım.
tmm da alacak durumumuz yok dediği halde bi daha alırsın demişsin ya.
yok muş arkadaşım yok yok

insanız biz bazı gün olur ziyafet çaekeriz bazı gün olr ekmek bulamayız bu hafta sıkıştık tüm paramızı pazara faturalara kiraya ve borçlara verdik ne yapabilirim ölelim mi
elebette ki lutfen burdaki bazı polemık yaratmaya calısanların yanlıs aksetmesıne musade etmeyın kotu ve asağılayıcı bır anlamda soylemedm ben... ne haddime tanımadıgım bır ınsanda olsa sızı aşağılamak ben kendımı tum ınsanlarla bır tutarım ne eksıgım be fazla yanlıs anlasıldıysam kusura bakmayın

Adres ver bir kasa kavun yollayayım da sesini kes minvalinde laflar etmek yardımseverlik değil, aşağılama alametidir. Maalesef yazılanların alt metnini çıkarabilecek zeka düzeyine sahibim. O yüzden şimdi yardımseverlik falan deyip söylediğiniz ayıp şeyin üzerini örtmeye çalışmayın. Yoklukla sınanmadan da birilerine parası neyse vereyim gibi laflar etmezsiniz umarım bir daha.
İyi forumlar size!

hiçbir şeye şaşırmadım "çalışmıyorum çünkü k.pederim maaşıma el koyar" demenize şaşırdığım kadar.. ne evinize, ne paranıza nasıl sahip çıkamıyorsun konu sahibi? hayır yarın gelip böbreklerini alsalar "ne yapayım sahip çıkamadım" mı diyeceksin? çocuğunuz kavun istiyor, çikolata istiyor ki bunlar onun yemesi gereken şeyler yaşı itibariyle ve siz k.pederiniz için çalışmamaya yeminlisiniz.. gerçekten çok garip.. bence bu durum kavundan daha önemli bir sorun..
o kadar çok şey yaşadım ki bu insanlar yüzünden bunu dememin nedeni yaşamadan anlayamazsınız iş arıyoryum ama bulamadım çocuguma bakacak kimseyi bulamadım vs vs. inanın yoruldum açıklamaktan darldım anlatmak istedim yazdım ama konuyu açtıgıöma bin pişmanım

param yok tu baba sadece bir tane almıştım dedim ona nasip bu kızım nasip dedi kimse kimsenin nasibini yiyemezmiş
Rezil ya. Bilemiyorum,bizim sıkıntımız yok çok şükür madden ama bazen dolapta kızımın sevdiği tek bir meyve kaldıysa,çıkıp alamayacaksam ben yemiyorum,eşimede yedirmiyorum,yarın alırım ama o gün isterse alamazsam sorun yaşamamak adına.
Çocuğunuzda istiyormuş şimdi zaten. Yazık yani. 1 kavunu yemeseydi ,oturup 2-3 dilim yeseydi şimdi siz çocuğunuza yoku anlatmaya çalışmayacaktınız. Ha tabiki çocuklarımız yokluğuda bilsin,herşeyi tutturmasın öğretelim ama yemek konusunda değil. Oyuncaktır,ıvır zıvırdır anlatırsın,anlatmalısın her zaman alınmayacağını ama yemek başka birşey.
Cidden sinir oldum. Allah yardımcınız olsun. Bir dahakine işi gücü bırakıp dikilin dolabın kapağına dediğim gibi. Uygun gördüğünüz miktarda verirsiniz.

Adres ver bir kasa kavun yollayayım da sesini kes minvalinde laflar etmek yardımseverlik değil, aşağılama alametidir. Maalesef yazılanların alt metnini çıkarabilecek zeka düzeyine sahibim. O yüzden şimdi yardımseverlik falan deyip söylediğiniz ayıp şeyin üzerini örtmeye çalışmayın. Yoklukla sınanmadan da birilerine parası neyse vereyim gibi laflar etmezsiniz umarım bir daha.
İyi forumlar size!
kım sesını kes dedi ya sen neden konuyu yanlıs aksettırıyorsun mahalle karıstıran müzevirler gibi şuna bak ya seni kibleyimde gör

Back
X