görgüsüzlük sinirden ölüyorum

Ben size hakaret etmiyorum
Sadece yapmanız gereken şeylerde tavsiye veriyorum
Konunuza yazabilirim
Sizde benimkine
Ben yol göstermeye çalışıyorum
Bir çocuğun duyguları benim için herşeyden önemli
defalarca açıklamama ragmen üstüme geliyorsunuz bu adam ve kadının 7 yılımı nasıl mahvettikleri bilseniz yerimde olsanız tek kuru ekmek vermezdiniz

Bakın bende çok zengin bir aileden gelmedim
Çocuğum yok
Ama bir çocuğun canı kavun, çikolata çekerken
Sırf dedesi yedi diye ( bence benim gibi yumuşak yüzlü konu sahibi)
saygısızlığa değilde 10 liraya üzülüyorsa
Bende ona derim ki git bilgisayarı sat, interneti kestir
o paraylada istediği şeyi yedir çocuğa derim
Ki bilgisayar olmadanda yaşanabilir ama
Aç yaşanmaz

İyi de konu sahibi son 10 liramı verdim demek için kavunun fiyatından bahsetti ve bu eve 5-6 gün daha para girmeyecek.
Saygısızlığa üzüldüğünü belirtmişti ilk konusunda.

Birinin buzdolabını (evladınız dahi olsa) açar, elinize geleni alıp SORMADAN, hepsini yer misiniz siz mesela???

abla anlatamıyorum evimi karıştırıyorlar inanın ikram ederim herkes bilir bu yönümü sakınmam ama insan çekinir yahu düşününki bu adam eşimin vcüzdeanı görünce 10 tl alıp buda benim harçlıgım olsun diyen bir adam

YUHHHHHHHHHHHHHH diyorum
Gerçekten görgüsüzlermiş.
Allah size sabır versin.
Eşiniz sesini çıkarmadıkça sizin durumunuz zor.

İyi de bugün pasta, yarın çikolata, öbür gün karpuz, hiç sonu yok mu bunun??? Sırf yemek yemek için gitmiş öbür oğluna da, okumadınız mı? Ayrıca herkesin maddiyatı olmayabilir, 1 tane alabilmiştir onu da çocuğuna, gelip gövdeye indirip gidiyor, öyle şey olur mu? Madem bu kadar boğazına düşkün, bir Allahın günü de kendi alsın getirsin birşey de ortaya konsun yensin...
kendi dışarda yer eve bişey almaz

İyi de konu sahibi son 10 liramı verdim demek için kavunun fiyatından bahsetti ve bu eve 5-6 gün daha para girmeyecek.

Birinin buzdolabını (evladınız dahi olsa) açar, elinize geleni alıp SORMADAN, hepsini yer misiniz siz mesela???

YUHHHHHHHHHHHHHH diyorum
Gerçekten görgüsüzlermiş.
Allah size sabır versin.
Eşiniz sesini çıkarmadıkça sizin durumunuz zor.
eşimde söylemekten uyarmaktan bıktı artık

bu ay sıkıştık ne olur yazmayın artık
Bakın benim sinirimi şahsınıza algılamayın
Ben eşinizin o yiyici ailesine ve
Eşinize acayip sinir oldum
Bu yüzden eleştirilerim sert
Derdinizi bize sanki 10 liraymış gibi aksettiren de ayrıyeten sizsiniz

uyarınca küsüp beddua ediyorlar

Küssünler, beddua da etsinler, hiç dinlemeyin. Sürekli olarak kırmadan ama net bir dille uyarın. Kullanacaktım ben onu diyin, çocuğa almıştım diyin, yarın misafirim gelecek onlara yapacaktım diyin, buzdolabını açmadan önce sorsaydın söylerdim diyin, diyin Allah diyin. Mermeri delen suyun sürekliliğidir.

Uyarmıcaksın canım benim. Sen orta yolu tutturamıyorsun sanırım. Önlerinden pat diye alcaksın. Tatlı dille izah ediceksin. Eger beddua ederlerse aglar gibi yapıp ben size kötülük mü yaptım diceksin. Biraz politik ol.
Bende olamiyorum ama insanlar var ya tatlı diliyle milleti dövüyor resmen. Öyle insanları çok begeniyorum çünkü insanoglu bundan anliyor
neler neler yaptım ama malesef olmuyor

Burda mesele para meselesi değil bence..kayinpederin hiç kimseyi onemsemeden oh nasıl beleş deyip herseyi silip süpürmesi. .kızım dolaptan kavun gördüm canimcekti dese zaten gelini keser ona..oğluma kalsın diye ayırır. .oğlumun mali diye düşünüp yemek ve evi kullanmak bizim toplumumuza uygun birsey..MadeM yedin aa kızım bitti ben torunu akşam gelirken alayım der insan..

Ne ayıp şu yazdıklarınız. Pasta yemişler de kavun yemiş de. Zaten kp in senin evine geldiğinde kavunu kesip hep beraber yemeniz gerekirdi. Ya bunlar laf diye anlatılır mı!!! Tamam onunki de ayıp dolabı açması ama demek ki adam rahat ve samimi. O görünce kavunu dur baba getireyim içeri servis edeyim demen lazım. Alt tarafı kovun ya. Ya da başka birşey olsa ne olacak. Bence görgüsüzlük sizde de var.,
yemegin yanına dograyacaktım zaten

Bunun cimrilikle alakası yok cnm. Kp maşallah boğaz sağlammış. Ailede kıtlık mı var acaba. Bide hep gelirler mi böyle hep geliyorlarsa sizin evin bütçesine yazık
haftada en az 2 gün yatılı kalırlar

Küssünler, beddua da etsinler, hiç dinlemeyin. Sürekli olarak kırmadan ama net bir dille uyarın. Kullanacaktım ben onu diyin, çocuğa almıştım diyin, yarın misafirim gelecek onlara yapacaktım diyin, buzdolabını açmadan önce sorsaydın söylerdim diyin, diyin Allah diyin. Mermeri delen suyun sürekliliğidir.
belimiz doğrulmuyor eşimde çok beddua ediyorlar ondan mı diye korkuyor defalarca konuştuk

Ben kendi babamın evinde bile dolabı açıp bakmam
Baştaki yorumlarımı okursanız
Zaten konu sahibine aldığınız ve sizin yemelerini istemediğiniz şeyleri saklayın dedim
Üstte ki yorumumda bile benim gibi yumuşak yüzlü olduğunu belirttim
Ama o kadar kötü durumda olduğunu
Ve bir çocuğun canının istediği yiyecek birşey alınmıyorsa
İnternet ve bilgisayara ihtiyaç olmadığını söyledim

belimiz doğrulmuyor eşimde çok beddua ediyorlar ondan mı diye korkuyor defalarca konuştuk

Yuh diyorum yeniden

Bence evinize hiç girmeseler de günde 24 saat beddua etseler bile siz belinizi doğrultursunuz.

Bu sülüklerden dolayı beliniz doğrulmuyor.

Cüzdandan para almak nedir yaaaa

eşimde bişey yapamıyor inanın yoruldum artık

Habersiz mi geliyorlar? Haberliyse özel yiyeceklerinizi saklayın, herkese yetebilecek olanlardan bir kısmını onlara ayırın gerisini saklayın. Habersiz geliyorlarsa kapı çaldığında çaktırmadan delikten bakın, onlarsa el çabukluğuyla yatak odasına saklayın. Yatak odasını kilitleyin. Kilit yoksa eşiniz yapsın.

Eli haddinden fazla açık bir insanım. Hatta bunun zararını çok görmüşümdür. İşyerime bile yaptığım börek, kek ne varsa götürürüm. Paylaşmayı çok severim. Fakat sizin durum bambaşka. Beni böyle sağmalık inek gibi görüp durumumu bilmesine rağmen getirmesi gerekirken çocuğumun rızkını eriten şahısları önce bir güzel utandırır sonra selamı sabahı keserim. Sert olun siz de biraz. 7 seneden bahsediyorsunuz nasıl dayandınız? Hele ki yatak odasına kayınlı kpli girme olayı tam bir rezalet.

Son düzenleme:
Bakın benim sinirimi şahsınıza algılamayın
Ben eşinizin o yiyici ailesine ve
Eşinize acayip sinir oldum
Bu yüzden eleştirilerim sert
Derdinizi bize sanki 10 liraymış gibi aksettiren de ayrıyeten sizsiniz
ben kilosunu açıklamak için yazdım 5 kilo kavun olur mudiyenler oldugu için

ayda 1 kere alıyorum ödül bamında dün sayıları ögrendi ben söz verdim ve aldım
Bu daha da yanlış. Bu davranış çukalatanın çok güzel ve erişilmez bir şey olduğunu vurgular. Siz resmen çukalataya özendirmişsiniz. Neyse konu başka ama demeden geçemedim.

defalarca açıklamama ragmen üstüme geliyorsunuz bu adam ve kadının 7 yılımı nasıl mahvettikleri bilseniz yerimde olsanız tek kuru ekmek vermezdiniz
Çoğumuzda olduğu gibi seninde eşinde sıkıntı
Madem eşin evde yoktu
Açma kapıyı o olmadığı zamanlar
banyodaydım duymamışım dersin
Tabi eşin benim ailem banyoda da olsan koşa koşa gelip açmalıydın diyecek bir insan değilse

Şimdi açık konuşalım. .hepimiz niye burdayız..niye dertlerimizi buraya anlatıyoruz? Burası bizim tek luxumuz yada hobimiz diyelim..internet gerekli bence..Bu kadının zaten parası yok gezip tozsun..çoğumuzun öyle ..milletçe zengin değilsek eğer tek hobimiz yemek yada internet..ayda 50 liraya kimsenin karnı doya zaten..

Back
X