• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görgüsüzlük sinirden ölüyorum

Inanirim. Bi seferinde ablam yarim.karpuz yemisti :)) yarim karpuz bi kavun kadar eder herhalde. Cokta sever. Ama gecesine cok pis rahatsizlandi canim benim. :)

Anliyorum. Mesele yemesi icmesi degil de tavri hal hareketleri.
Ay ayni apartmana tasinmak mi? InsaALLAH olmaz senin adina. Oyle bir ihtimalde kemal sunalin filimleri misali kocan istem geldiginde tek makarna tanesi yer artik.
mesele para kavun vs degil 7 yıldır asalak gibi bizdeler çocuguma bişey almazlar ama çocugumun yiyecekleri yerler 3 yıldır böyle insan yegeninin torunun çikloatasını vs yer mi ?

Onlar dolaba yapışmadan siz önüne bir şeyler hazırlayın. Her yiyecekten azar azar koyun. Belki öyle gözleri doyar. Mutfağa mı geldiler hazırlıyorum hemen bir şeyler deyin. Fırsat vermeyin kendi kafalarına göre takılmalarına. Siz de işinizi rahat rahat yaparsınız sonra.

ikram etmiyorsunuz demek ki,daha önce de pastayı yemişler.mesela şöyle söyleyeyim.ben pasta yaptım,oğluma,anında yer,bir iki dilim,sonra da kim yerse yer.biter zaten yenilsin diye yapılıyor,ya da alınıyor.çukulata da bir tane değildir herhalde,gidince birkaç tane alın,baba seviyorsun diye sana da aldım,oğlumun kine sulanma diyin ne olacak.
abla anlatamıyorum evimi karıştırıyorlar inanın ikram ederim herkes bilir bu yönümü sakınmam ama insan çekinir yahu düşününki bu adam eşimin vcüzdeanı görünce 10 tl alıp buda benim harçlıgım olsun diyen bir adam

Onlar dolaba yapışmadan siz önüne bir şeyler hazırlayın. Her yiyecekten azar azar koyun. Belki öyle gözleri doyar. Mutfağa mı geldiler hazırlıyorum hemen bir şeyler deyin. Fırsat vermeyin kendi kafalarına göre takılmalarına. Siz de işinizi rahat rahat yaparsınız sonra.
fırsat vermiyorlar ki ya bir dur geç içeri soluklan demi

mesele para kavun vs degil 7 yıldır asalak gibi bizdeler çocuguma bişey almazlar ama çocugumun yiyecekleri yerler 3 yıldır böyle insan yegeninin torunun çikloatasını vs yer mi ?
Ya neden yemesin Allah için
Bir çikolata yaaa 50 kuruşluk
Yiyorlarsa söyle oğluna
Sende bir tane alma
Bu ne cimrilik yahu

Her gelişlerinde elleri boş geliyorlarsa ben de sinir olurum yaptığı harekete. Hadi kavunu geç çikolataya varana kadar yemek nedir ya? Çok açgözlü bir insan bence. İnsan en azından bir düşünür hepsini yemeyim başkasına kalsın diye. İştahı olsa bile silip süpürmez.

Oğlunun evi olması orada yaşıyormuş gibi rahat hareket edebileceğini göstermez. Herkesin evinin düzeni, planı farklıdır.
Ben herhalde alışık olmadığım için böyle davranışlara 'oğlunun evi ne var' diyemiyorum.
Bizim anne babalarımız hiç böyle gevşek davranmaz. Aksine çok dikkatlidirler.

Canım madem onlar çirkef sen niye pasifsin ? Bana bu saygısızlığı yapan adamin önünden gider o kavunu da o çikolatayı da alir eklerim : "babacim bunlar torununuza ait biz yemiyoruz siz de yemiyeceksiniz"

sende onların dolabına dal:) yani ne bileyim toruna bıraksaydı biraz iyimiş, onun dışında çok problem edilcek bişeymiş gibi gelmedi, ama sürekli sürekli böyle düşüncesizlikler olunca canın sıkılmış tabii
torunun çikolatasını yemekte nedir ya, kaç kilo bu adam merak ettim, insan torunun çikolatasını yiyeceğine ona da alıp gelir gelirken...
7 yıldır böyleler

Siz hiç maddi sıkıntı çekmediniz galiba. Çocuğu için 10 lira vermiş demek ki alacak başka parası yok. Benim de cebimde 1 lira olmadığı zamanlar oldu. Hiç olmayınca 10 lira büyük para. Sizi anlıyorum. Cimrilikten değil bu. Çocuğuna aldığı şeyi niye koskocaman adam yesin. Madem canı istiyor gelirken torununa alsın çikolata bisküvi meyve hem kendi yesin hem torunu. Tamamen terbiyesizlik, görgüsüzlük bu. ben olsam bende sinir olurdum inan. bence geleceklerini anladığında sakla biryerlere. Bir bütün kavun nedir yaa. Bekle yemekten sonra herkesle ikram edilsin yersin.

uyuz olurum böyle görgüsüz, pis boğaz insanlara.

abla anlatamıyorum evimi karıştırıyorlar inanın ikram ederim herkes bilir bu yönümü sakınmam ama insan çekinir yahu düşününki bu adam eşimin vcüzdeanı görünce 10 tl alıp buda benim harçlıgım olsun diyen bir adam

dediğim gibi kayınpederinizin bir hastalığı olabilir,yaşı kaç?daha öncesinde bu kadar çok yer miydi?

Siz hiç maddi sıkıntı çekmediniz galiba. Çocuğu için 10 lira vermiş demek ki alacak başka parası yok. Benim de cebimde 1 lira olmadığı zamanlar oldu. Hiç olmayınca 10 lira büyük para. Sizi anlıyorum. Cimrilikten değil bu. Çocuğuna aldığı şeyi niye koskocaman adam yesin. Madem canı istiyor gelirken torununa alsın çikolata bisküvi meyve hem kendi yesin hem torunu. Tamamen terbiyesizlik, görgüsüzlük bu. ben olsam bende sinir olurdum inan. bence geleceklerini anladığında sakla biryerlere. Bir bütün kavun nedir yaa. Bekle yemekten sonra herkesle ikram edilsin yersin.

uyuz olurum böyle görgüsüz, pis boğaz insanlara.
Allah razı olsun son 20 tl imi dün harcadım ve 5 6 gün eve para girmeyecek

Yer ama arada bir. Binde bir cani cektigi zaman.
Aksi taktirde gelirken birde kendileri torunlarinin yegenlerinin sevdikleri seyleri alip gelirler.
Bende yegenlerimin birseylerini yemissimdir ama tabiki daha cok kendime almadigim seyleri onlara almissimdir. Onlari mutlu gormek kendime birseyler almaktan daha cok mutlu ediyor.

Dedigim gibi yenir ama arada bir. Her gördüğünde degil.
Birde ac yada ikramsiz birakscak degilsiniz zaten ama anladigim kadariyla ne hizmet etmenize ne ikram etmenize firsat vermiyorlar kendileri hemen daliyorlar zaten.

Ben şöyle düşünüyorum şimdi bak
Sen buraya yazdığına göre
Ya elinde güzel bir telefonun
Yada bilgisayarın var
Veyahutta iş yerinden yazıyorsan işin var
Telefon desen hadi abartarak söylüyorum bin lira
Bilgisayar ise 3 bin liradır
Aylık internet faturası 50 lira olsun
Yani hangi yönden baksak
10 liranın problem olduğu bir evde yaşamıyorsunuz

dediğim gibi kayınpederinizin bir hastalığı olabilir,yaşı kaç?daha öncesinde bu kadar çok yer miydi?
hep böyleymiş abla saglık sorunu yok geçen eltimdeydim kp der üst kattan indi mutfga geçti dolapta yenecekleri yedi 10dk oturdu gitti

öyle yapacagım ama kv de de kayınımda giriyor yatak odama defalarca tersledim surat yaptım eşim uyardı yok aynılar

Aile boyu görgüsüz bunlar. İnsan ne görürse onu normal görüyor işte. Milletin ne iş var yatak odanda? Ne kadar ayıp.
Aynı binaya taşınırsanız işler iyice zıvanadan çıkar.

böyle ufak meselelere yeme içme meselelerine bu kadar takarsanız erkenden yıpranırsınız.tamam kayınpeder de abartmış ama bir kavun bir pasta çikolata. "babacığım oğlumun canı kavun çikolata istiyor markete gidip bir alır mısınız" derseniz belki de gider alır gelir.ayrıca o kavunların kabuğu 1 kiloya yakın nerdeyse :)

Yer ama arada bir. Binde bir cani cektigi zaman.
Aksi taktirde gelirken birde kendileri torunlarinin yegenlerinin sevdikleri seyleri alip gelirler.
Bende yegenlerimin birseylerini yemissimdir ama tabiki daha cok kendime almadigim seyleri onlara almissimdir. Onlari mutlu gormek kendime birseyler almaktan daha cok mutlu ediyor.

Dedigim gibi yenir ama arada bir. Her gördüğünde degil.
Birde ac yada ikramsiz birakscak degilsiniz zaten ama anladigim kadariyla ne hizmet etmenize ne ikram etmenize firsat vermiyorlar kendileri hemen daliyorlar zaten.
inana bana hiç sakınmam kuru ekmek olsa paylaşırım ama bunlar fırsat bulur bulmaz dalıyorlar mutfaga

Back
X