Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir de böyle şeyleri başarı hikayesi gibi anlatmıyor musunuz çok gülüyorum ya
Tabana kuvvet o zaman.
Konu sahibi herkes yediğinden ikram eder zaten. İlle de baklava börek açmaya gerek yok. Türk'üz biz misafire yedirmeyi severiz. Misafir berekettir çünkü. Halan da böyle biri değil işte kabullen..
Bekarken insan takılmıyor ama evlenince eşine karşı mahçup oluyor. İstediğiniz alıp götürün daha iyi..![]()
Cikolata ve kolayla beslenmek de cok sagliksiz degil mi ya? Demekki sagliksiz beslenme beraberinde sagliksiz dusunceleri de getiriyor. Marka takintisi vb.kazandigim parayi nereye ve nasil harcayacagim beni baglar. Bundan 8 yil once 8 bin civari olan bir cantayi almak icin bir ay sabah aksam ise yurumustum taksi parasindan kisayim diye. sonra aliskanlik oldu yillarca kar-kis hep yurudum. o paralarla da ciddi manada cantaya yatirim yaptim.
mesela benim annem geliri gayet iyidir, aynen soylediginiz gibi her seyimiz markadir - luks segment olarak ele alinanlardan - ama annemin buzdolabinda sadece cikolata ve kola vardir. cunku annem yemek yemez.
ayrica ne kadar yakininiz olursa olsun insanlarin mahremine girmemelisiniz, bu esas en belirleyici gorgu meselesidir.
Vuuhuuuuu 8 bin hemde çanta için yeminle evlat acısı gibi oturur içime :) :)
Cantalarimin çoğu sosyete pazarından en pahalisi 120 TL :) :) :)
Annem yemek yemez ne ya? Nasıl besleniyo bu kadın havayla mı?
Gerçekten bazı kadınlar evde yemek yapmayı sevmiyor. İlgi merak meselesi galiba.
Yemek pişen ev sıcak samimi gelir bana..[/QU
Bana da öyle geliyor ama yapmayanı da yadırgamam ben. Bende tam tersine misafire herşeyi koyan biriyimdir. ama gittiğim yerlerde de bişey beklemem.
8 yıl önce 8 bin dikkatini çekerim. Şimdi hedef 30 bin falandır sanırım.
Marka çantalardan haberim olmadığı çok belli oldu mu?![]()
Cikolata ve kolayla beslenmek de cok sagliksiz degil mi ya? Demekki sagliksiz beslenme beraberinde sagliksiz dusunceleri de getiriyor. Marka takintisi vb.
Bir de böyle şeyleri başarı hikayesi gibi anlatmıyor musunuz çok gülüyorum ya
Tabana kuvvet o zaman.
Konu sahibi herkes yediğinden ikram eder zaten. İlle de baklava börek açmaya gerek yok. Türk'üz biz misafire yedirmeyi severiz. Misafir berekettir çünkü. Halan da böyle biri değil işte kabullen..
Bekarken insan takılmıyor ama evlenince eşine karşı mahçup oluyor. İstediğiniz alıp götürün daha iyi..![]()
Ama hayat standardiniz uygun olsaydi zaten bir ay boyunca yuruyerek ise gidip gelip para biriktirmeye calismazdiniz bir canta icin.insanlarin hayat standartlarina gore urun tercihinde bulunmasi ile marka duskunlugu farkli kavramlardir. tespitte bulunmadan once araindaki farki bilmenizi oneririm.
Ama hayat standardiniz uygun olsaydi zaten bir ay boyunca yuruyerek ise gidip gelip para biriktirmeye calismazdiniz bir canta icin.
8 yıl önce 8 bin dikkatini çekerim. Şimdi hedef 30 bin falandır sanırım.
Marka çantalardan haberim olmadığı çok belli oldu mu?![]()
Ok, cocugunuzun egitimini en iyi sekilde saglamaniz cok guzel. Keske o tasarrufunuzu yine benzer sebeplerden yapsaydiniz. Bir seye 8 bin lira vereceksem benim cok isime yaramali. Veyahut da baskasinin. Diger cantalardan pek de bir farki olmayan birseye 8 bin lira vermek bana akil kâri gelmiyor. Ki canta gibi aksesuarlar modasi gecen urunler. Bir sure sonra kullanamayacaksiniz belki de. Eger şak diye cikarip 8 bin lirayi verebilecek duurmdaysaniz, o zaman hayat standartlarina gore tercih diyebiliriz. Ama o parayi biriktirmek icin belli bir sure birikim yapmaniz gerekiyorsa buna hayat standardina gore tercih diyemeyiz. Marka takintisi ya da özenti denilebilir. Zaten o yorumuzda da apacik belli. Şoyle marka giyeriz boyle marka giyeriz diye belirtme ihtiyaci duymuşsunuz. Hayat standardi boyle olan insan bunu belirtmeye ihtiyac duymaz. Benden de size saygilar efendim.kendi paramla almak icin olabilir mi? kocamdan yahut ailemden beklememek icin?
istanbulun en pahali semtinde oturup, cocugunu tek basina fransiz kolejinde okutuyordum. kendime alacagim bir sey icin de taksimi kismak tasarruftur, olmayani oldurtma ozentisi degil. konu zaten ben de degilim. saygilatimla.