Görme engelli komşu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Komsu sizi niye tatile giderken cagirsin? Zaten kirilacak bir sey yok, bi de kirilmadim diyorsunuz. Size ne borclari var ki cagirsinlar. Ne alaka yani. Kapiya kadar gelen gorme engelli insana da kapi acmamak rezalet bir sey bence. Vicdaninizi sorgulayin.

Actiginiz her konu bir garip. Artik trollediginizi dusunuyorum.
Bekar kızlar ,aynı yaşlardayız. Aile değil ki. Bahçede vs oturup çay içiyoruz. Daireler yakın. Neden kırılmayayım.

Üç kez aradı açmadım. Bir kez kapıya geldi evde yokmuş gibi yaptım. Zili çalıp çalıp gitti.
Bir taraftan üzülüyorum bir taraftan o beni ne zaman düşündü ki diyorum. Yalnız yaşadığımı biliyordu. Kaç kez çaya çorbaya davet etti ki. Aramızda iki daire var sadece.
Fazla yakın olmam,her çağrılmada sürekli gidemem ama boş anımdaysam giderim yardıma evde olduğunuz halde kapıyı açmamanız, telefonu açmamanız bana göre vicdansızlık belki o an birşeye çok ihtiyaç duydu, belki hayati bi andı.
ama bu kişi beni görmezden geliyordu.
bu onun yanlışı pekiya sizin??? Sap ile samanı karıştırmayın her insan hata yapar.
Neredeyse tamamen. Sadece karartı seçiyor artık. Önünden bir nesne geçse anlayabiliyor ama daha ötesini seçemiyor.
tedavisi yokmu?

Fazla yakın olmam,her çağrılmada sürekli gidemem ama boş anımdaysam giderim yardıma evde olduğunuz halde kapıyı açmamanız, telefonu açmamanız bana göre vicdansızlık belki o an birşeye çok ihtiyaç duydu, belki hayati bi andı.

bu onun yanlışı pekiya sizin??? Sap ile samanı karıştırmayın her insan hata yapar.

tedavisi yokmu?
Tedavisi yok maalesef. Kalıcı olarak yitirdi

Aslında demek istediğinizi anladım. Diğer arkadaşları nedeniyle Kullanıldığınızı düşünüyorsunuz. Arkadaşları evde değilken destek vermeniz doğal. Evde olduklarından emin misiniz?
Onlar da memur. Ama hafta sonu da aynı. İşten eve getiriyorlar, işe götürüyorlar. Zaten aynı yerde çalışıyorlar. Bazen annesi geliyor. Ama bir keresinde onun odasını daha kirli gördüm. Onun odasına da süpürge açalım dememişler

Bekar kızlar ,aynı yaşlardayız. Aile değil ki. Bahçede vs oturup çay içiyoruz. Daireler yakın. Neden kırılmayayım.
Ne alaka yahu? Komsumla cay ictim diye tatile beraber mi gidecegim? Sizinle komsuluk cok zor. Ya birinin malini tekmeliyorsunuz ya cay ictiniz diye tatile gitmek istiyorsunuz. Trol degilseniz Allah sizin gibi komsu nasip etmesin.

3 kız bekar evinde yaşayan bir komşum var. Pek samimi değildik. Bazen bahçede kahvaltı vs yapardık. Sadece bir kez bara çağırdılar. Onda da babam razı olmadı. Sonradan bu bahaneleri oldu. Avm de gördüm bunları ,aaa sen de burada mıydın müsait olduğunu bilsek çağırırdık. Tatile gittiler ,baban izin vermez diye sana söylemedik. Onlar ev arkadaşı, öncesi de var diye ben kırılmadım pek açıkçası.
Birinin gözleri aniden kör oldu. Hastalığı varmış. Depresyona girdi ,kız memurdu, geri hizmete çektiler. Gencecik kız çok üzüldüm.
Yavaş yavaş hayata karışıyor ama o ikisinden değil benden yardım istiyor.
Markete gidelim mi , filan evrakı İnternete girer misin , çarşıya çıkalım mı vs vs. Çalıştığı ana birim benim işyerime yakındı. Giderken beni de bırak vs.
Yardımdır, sevaptır ama bu kişi beni görmezden geliyordu. Kırmamak için diğer ikisi yardım etmiyor mu diye soramıyorum ama merak ediyorum.
Üç kez aradı açmadım. Bir kez kapıya geldi evde yokmuş gibi yaptım. Zili çalıp çalıp gitti.
Bir taraftan üzülüyorum bir taraftan o beni ne zaman düşündü ki diyorum. Yalnız yaşadığımı biliyordu. Kaç kez çaya çorbaya davet etti ki. Aramızda iki daire var sadece.

Siz yalnız yaşayan evlilik sürecinde bir kadınsınız. Bara gitmek için babanızdan izin mi alıyorsunuz?
Ayrıca arkadaşlığınız enerjiniz tutmamış olabilir görme engelli insana yardım etmek ayrı bir konudur.
Üç kadın ev arkadaşı başbaşa tatile gitmişler dengeler bozulmasın diye 4. Yü çağırmamışlar bunda da bir sorun yok.

Aslında demek istediğinizi anladım. Diğer arkadaşları nedeniyle Kullanıldığınızı düşünüyorsunuz. Arkadaşları evde değilken destek vermeniz doğal. Evde olduklarından emin misiniz?
Biraz da cimri. Bazı noktalarda parayla destek sağlayabilir. Taksi çağırmıyor mesele hiç. Parayı niye kazanıyorsun kullan işte

Sanırım oturup kafanızda kurdunuz bunlar böyle yapıyor şöyle yapıyor diye sonrada iyice doldurdunuz kendinizi şimdide kız kör olunca intikam vakti mi dediniz? Allahım herkesi vicdanlı merhametli insanlarla karşılaştırsın kalbiniz kötü kabul edin
İntikam vakti demiyorum. Yardıma değiyor mu diye sorguluyorum. Bana ne zararı oldu ki İntikam diye düşüneyim.

İntikam vakti demiyorum. Yardıma değiyor mu diye sorguluyorum. Bana ne zararı oldu ki İntikam diye düşüneyim.
Yardıma değiyormu diye sorgulayanı ilk defa duydum 😅 ha maddi olarak yardımda sorgulanır durumu iyimi yoksa muhtaç mı diye ama bu şekilde aşırı saçma geldi

Biraz da cimri. Bazı noktalarda parayla destek sağlayabilir. Taksi çağırmıyor mesele hiç. Parayı niye kazanıyorsun kullan işte
Mevzu sadece para olmayabilir.
Biz gözlerimiz görüyorken korkuyoruz bazen yalnız taksiye binmeye.
Kadın hayata sıfırdan başlamış.
İyilik karşılıksızdır. Geçmişi sıfırlayıp iyi bir insan olun ve olabildiğince yardımcı olun.
Belki sizin de yeni bir dostunuz olur.

Siz surekli konu aciyorsunuz hayatiniz ne kadar atraksiyonlu oyle
Kiza da acik acik ben kotu biriyim benden hayir gelmez sana de bari de kiz arayip durmasin sizi iyi biri sanip

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X