- 20 Ocak 2010
- 47.928
- 181.129
- 1.123
- 44
Sadece squat değil spor yapıyorum :)Squat mı yapıyosun bibi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece squat değil spor yapıyorum :)Squat mı yapıyosun bibi?
Bende kara kedi var oda az tehlikeli drğildir vereyimİkisini ödünç alabilir miyim, tırstım biraz![]()
Seninde dizinde problem vardı sanki? Nasıl yapıyorsun? Özelden yazabilir miyim bacımSadece squat değil spor yapıyorum :)
Dizimde problem var demedim benimle kayma var dedim sol dizimde ağirlıkla bacak hareketleri yapinca ağırıyor dedin :) evet agıriyorlar ama devam ediyorum yaptıkça kaslarda gelişiyor sonuçta misal dizin için üst bacağını kuvvetlendirmen lazımSeninde dizinde problem vardı sanki? Nasıl yapıyorsun? Özelden yazabilir miyim bacım
Ay muhteşem zekana sağlık.Nişanlısıyla evlerimizi bastıracak sanırım ahshf
Benim eve gelmesinler, 4 köpek var, geri çıkamazlar. Diğer üyelere gitsinler ahshf
haklısın valla, benimde girdiğim forumda manyak doluGirdiğim sitedekiler de dahil.
O mesajda zekayla ilgili bir şey yoktu ama herkes neyin eksiğini çekiyorsa dilinde o var tabii, haklısınız.Ay muhteşem zekana sağlık.
Onu biliyorum ona uğraşıyorum mini squata başladım ama ağrımı arttırdı zaten fizyoterapistle yol alıyorum. Dizde ağrı varsa mutlaka baktır sonra bir gün hayatının içine ediyorDizimde problem var demedim benimle kayma var dedim sol dizimde ağirlıkla bacak hareketleri yapinca ağırıyor dedin :) evet agıriyorlar ama devam ediyorum yaptıkça kaslarda gelişiyor sonuçta misal dizin için üst bacağını kuvvetlendirmen lazım![]()
2,5 sene oldu spora başlayalı sen de devam et iyi gelicekOnu biliyorum ona uğraşıyorum mini squata başladım ama ağrımı arttırdı zaten fizyoterapistle yol alıyorum. Dizde ağrı varsa mutlaka baktır sonra bir gün hayatının içine ediyor
İnşallah2,5 sene oldu spora başlayalı sen de devam et iyi gelicek![]()
Ondan bende de var istemem. Kara köpek istiyom ben.Bende kara kedi var oda az tehlikeli drğildir vereyim![]()
Ay biz senin etrafında değiliz ki bebeğim, karşındayız. Zıt kutuplarız, asla bir araya gelemeyiz.Girdiğim sitedekiler de dahil.
Herşeyi yapıyorum asıl ağırlık antremanı ama kas yapıyorum kısacaİnşallah
Dönem dönem ben de yaptım iyi geliyor kesinlikle.
Pilates mi yapıyosun fitness mı?
Barble squat vs de mi çok iyi kızHerşeyi yapıyorum asıl ağırlık antremanı ama kas yapıyorum kısaca![]()
Kesinlikle katılıyorum, yazdığınız diğer konulara giremiyorum hem konudan sapacağız diye hem de dini yorumlara girecek bu da yasak, keşke bir ortamda konuşabilsek ama burada hem kurallar gereği hem de okuduklarından rahatsız olabilecekler insanları düşünerek susma hakkımı kullanıyorum:)Ben sadece birseylerin kiyisindan kosesinden okunup sozde kanaat onderlerinin pesisira gidip bazi sacmaliklarin icinde kaybolunmasini insan zekasina hakaret olarak yorumluyorum.
Keşke yasak olmasaydıKesinlikle katılıyorum, yazdığınız diğer konulara giremiyorum hem konudan sapacağız diye hem de dini yorumlara girecek bu da yasak, keşke bir ortamda konuşabilsek ama burada hem kurallar gereği hem de okuduklarından rahatsız olabilecekler insanları düşünerek susma hakkımı kullanıyorum:)
Yasak olması iyi, hem yanlış anlaşılmalar oluyor hem de inanç hassas bir konu olduğundan karşılıklı saygısızlıklar yaşanıyor.Keşke yasak olmasaydı
Biri de sen. Üslubundan belli ne bok olduğunhaklısın valla, benimde girdiğim forumda manyak dolugörümcek ne yaptı kız ? barıştılar mı ? yoksa hayal ettiğim ömür boyu küslük hayali gerçek oldu mu ?
niye hakaret etmeden duramıyorsunuzBiri de sen. Üslubundan belli ne bok olduğun
bu sefer savcılıkta çayı sen bana ısmarlayacaksın gibi duruyoBiri de sen. Üslubundan belli ne bok olduğun