Görme engelli komşu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Az önce su aldım ,kapağı açamadım. Yoldan geçen bir adamdan yardım istedim ,etmedi. Altı üstü bir kapak ama yapmadı. Forumda yazmak kolay insan artıkları, gerçek hayatta kimse kimseyi umursamıyor. Siz de aynısınız
Kendin gibi birine denk gelmişsin neden dertleniyorsun ki 👌🏼 bana denk gelseydin ben açardım

Karşılıksız bir şey yapmak falan lügatında yok galiba.
Sanki ne yaptıysa kız, iki kere gezmeye çağırmamış. Eeee? Düşman kesilecek bir şey yok. Çaresiz biri var karşısında, henüz yeni duruma adapte olmaya çalışıyor. Yazık ne kadar korkuyordur. :(
Oyyy

Az önce su aldım ,kapağı açamadım. Yoldan geçen bir adamdan yardım istedim ,etmedi. Altı üstü bir kapak ama yapmadı. Forumda yazmak kolay insan artıkları, gerçek hayatta kimse kimseyi umursamıyor. Siz de aynısınız
Hiç de öyle değil benim dizlerim hasta yürümekte zorlanıyorum şu an. Allah razı olsun o kadar güzel insanlar varki ülkemizde. Restorana gircektik 4 merdiven vardı dedim dizim hasta çıkamıyorum adamlar sandalyeye koydu taşıdılar beni. Zira yolda yürümeye çalışırken yanımda durup yardım edelim diyen mi ararsın. Taksicilerde öyle Allah bin kez razı olsun iyi kalpli insanlardan. Herkese kendi gibi düşünenler mi denk geliyor acaba ne dersin ?

Kesinlikle katılıyorum, yazdığınız diğer konulara giremiyorum hem konudan sapacağız diye hem de dini yorumlara girecek bu da yasak, keşke bir ortamda konuşabilsek ama burada hem kurallar gereği hem de okuduklarından rahatsız olabilecekler insanları düşünerek susma hakkımı kullanıyorum:)
♥️💕

Evet gorme engelli birine kinlenip yardim etmemekle, anlamsiz bir su kapagi actirma cabasi ayni sey.

Insanlik ölmüs.

Aşkom Chickennova Chickennova ablanın bahsettiği şey oldu demek ki seni de bir ilahi kabahat bildirici bulmuş. Bunlar hep karma.

Okuma mal değneği çok mu zor 😀
Yoo zor değil. Ancak neyi okuyup neyi okumayacağım konusunda sizden icazet almıyorum. O seviyede değilsiniz maalesef. İki dakika hakaret etmeden duramayan insanlarla muhatap olmak için fazla eğilemiyorum, belim ağrıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X