Görmediğim biri..

stusem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
152
52
98
Denizli
Arkadaşlar benim bi hocam vardı bayan oda beni cok seviyodu . Neyse bunun birde yakın erkek arkadası var cocuk beni faceden görüp cok beğenmiş ve tanışmak istemiş hocada bizi tanıştırdı ama tabi numaralarımız ve face aracılığıyla cocuk askerde yüz yüze görmedim cokta beğenmiyorum açıkcası ama şans vermek istemiştim verdimde bi süre konuştuk sonra bende ısınmaya başladım ve canımı sıkan bi durum da onun 2 tane cok yakın kız arkadaşı var ben buna karşı oldugumu söyledim elimden geleni yaparım dedi lakin aynı sekilde Devam etti bende bitirdim konuşmayı . Şimdi konuşalım demiş B'nde bişey demedim ne yapmalıyım?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Zorlamayın.
Hem henüz görmemişsiniz bile, hareketleride size ters ise ayrılmak en mantıklısı.
Yakın kız arkadaşı olması size niye ters onu anlamadım ama..

Zorlamayın.
Hem henüz görmemişsiniz bile, hareketleride size ters ise ayrılmak en mantıklısı.
Yakın kız arkadaşı olması size niye ters onu anlamadım ama..

Yakın kız arkadaşı olması ters degil de onlarla olan muhabbetleri cok sinirlerimi bozuyo ..

Yakın kız arkadaşı olması ters degil de onlarla olan muhabbetleri cok sinirlerimi bozuyo ..

Bana saçma gelen bir konu.
Evli bile olsanız kimse başkası için kendini değiştirmemeli.
Bu durumlar tersse ayrılın ve size normal gelen hareketleri olan birini bulun.

Bana saçma gelen bir konu.
Evli bile olsanız kimse başkası için kendini değiştirmemeli.
Bu durumlar tersse ayrılın ve size normal gelen hareketleri olan birini bulun.

Anlıyorum ... Sagolun

Daha hiçbir şeyiniz olmuyorken arkadaşlarına müdahale etmeniz gereksiz.

Daha hiçbir şeyiniz olmuyorken arkadaşlarına müdahale etmeniz gereksiz.
Hiç bişeyim olmaya bilir ama hayatıma alacağım bi insan sonuçta ve aşırı samimi olmasını istemiyorum .

Böyle bişey yüzünden mi bitirdiniz..
Bence çok çocukça..

ben konu sahibi arkadaşın tutumunda bir terslik göremedim.. atılan adımlar ve niyetler belliyse erkekte bayanda kendine çekidüzen vermeli.. tamamen değişmeli demiyorum ama eski bayan arkadaşıyla samimi davranışlarını hafifletebilir karşı taraf

Haklısınz gercekten zaten ben normal arkadaşlarına karışmıyorum yalnız 2 tanesi işe rahatsz edecek kadar yakınlar ..

Haklısınz gercekten zaten ben normal arkadaşlarına karışmıyorum yalnız 2 tanesi işe rahatsz edecek kadar yakınlar ..

size hak veriyorum ve rahatsız olduğunuz durum gayet normal bir durum bunun farkına vardiğinda size tekrar adım atacağını düşünüyorum ben

Evet .. Konuşmak istedi ama ben henüz konuşmadım ..

tutumunuz güzel tabiri caizse aklı başına gelene kadar bu tutumu sürdürmenizi tavsiye ederim üzgünüm ama erkekler bundan anlıyorlar

Tavırları ve kızlarla aşırı yakınlığı yüzünden bitirdim .

Etrafında kızların olması hayatında başka biri olduğunu göstermez. YApmaya niyeti olan zaten sen kısıtlasanda yapar kısıtlamasanda... En yakın arkadaşım erkek üstelik evliler evlerinede girerim.eşinininde rahatsızlık duyduğunu sanmıyorum...

Sanırım benim normal arkadaşlığı kastetmediğimi anlatamadm kızlarla cok yakınlar ve haddinden fazla Sırnaşık davranışları var 2 tarafında

Size uymuyorsa uyarin ve baştan söyleyin onda sevmediklerinizi eger ikinizde sevgili olmayi dusunuyorsaniz, istemediğiniz davranışları israrla devam ettiriyorsa umursamiyorsa sizde onu boşverin. Yoksa İlerde üzülen siz olursunuz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…