Size uymuyorsa uyarin ve baştan söyleyin onda sevmediklerinizi eger ikinizde sevgili olmayi dusunuyorsaniz, istemediğiniz davranışları israrla devam ettiriyorsa umursamiyorsa sizde onu boşverin. Yoksa İlerde üzülen siz olursunuz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşlar benim bi hocam vardı bayan oda beni cok seviyodu . Neyse bunun birde yakın erkek arkadası var cocuk beni faceden görüp cok beğenmiş ve tanışmak istemiş hocada bizi tanıştırdı ama tabi numaralarımız ve face aracılığıyla cocuk askerde yüz yüze görmedim cokta beğenmiyorum açıkcası ama şans vermek istemiştim verdimde bi süre konuştuk sonra bende ısınmaya başladım ve canımı sıkan bi durum da onun 2 tane cok yakın kız arkadaşı var ben buna karşı oldugumu söyledim elimden geleni yaparım dedi lakin aynı sekilde Devam etti bende bitirdim konuşmayı . Şimdi konuşalım demiş B'nde bişey demedim ne yapmalıyım?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
buna benzer bi hikaye ile başladım şimdi evliyimhocamın arkadası ile tanıstım ama faceten ben sonra da sildim konusmadım sonra o konusmak istedi vs vs evlendik sende bi dene bakalım tanı, belki o kız arkadasları ile arasına mesafe koyar
Cok haklısınız bende bunu yaptım en basta .. Ve aynını sordum dedim ki benim cok yakın haddinden fazla samimi oldugum erkek arkadaşım olsa rahatsız olmazmısın dye o zaman da diyo ki tabiki istemem
Bende de ayni durum söz konusu :/ Bende başka kızlarla yakin olmasına tahammül edemeyen biriyim. O tarz kişilerden uzak durmaya çalışıyorum. İnsanin başı agriyor o tarz seyleri düşünmekten .Gerçekten mutlu olamiyorsunuz. Bence o seni seviyorsa sana değer veriyorsa o kızlarla arasına mesafe koymalı .
E onlarla olmak istese sizi hayatına sokmayı düşünmez biriyle olurdu muhtemelen. Bu tarz tutumlar bana tuhaf geliyor. Daha ilişki bile başlamamışken yakın arkadaşlarını hayatından çıkartmasını istemişsiniz. Kabul etseydi zaten kişiliksiz bir tutum olurdu. Bugün sizin için arkadaşlarını silen adam yarın arkadaşı için sizi siler. Bu açıdan hiç bakmıyor, sevgilisi olunca vazgeçilmez olacağınızı sanıyorsunuz heralde.
Herkesin arkadaşlık ilişkileri farklıdır. Size fazla samimi, sırnaşık gelen durumlar belli ki onlara göre normal. Bunu değiştirmesini isteme hakkınız olduğunu sanmıyorum. Zaten başlamadan bitmiş. Karakterleriniz birbirine zıtsa fazla üstelemenin alemi yok bence. Çünkü bu sorunlar ileride de devam eder.
Arkadaşlarını hayatından çıkarmasını isteme gibi bir durum söZ konusu degil sadece daha mesafeli ve hayatında biri olduğunun farkında olarak daha özen göstermesini istedim ..
Arkadaşlar benim bi hocam vardı bayan oda beni cok seviyodu . Neyse bunun birde yakın erkek arkadası var cocuk beni faceden görüp cok beğenmiş ve tanışmak istemiş hocada bizi tanıştırdı ama tabi numaralarımız ve face aracılığıyla cocuk askerde yüz yüze görmedim cokta beğenmiyorum açıkcası ama şans vermek istemiştim verdimde bi süre konuştuk sonra bende ısınmaya başladım ve canımı sıkan bi durum da onun 2 tane cok yakın kız arkadaşı var ben buna karşı oldugumu söyledim elimden geleni yaparım dedi lakin aynı sekilde Devam etti bende bitirdim konuşmayı . Şimdi konuşalım demiş B'nde bişey demedim ne yapmalıyım?
Bende boyle bi durum yasiyorum daha yuz yuze gelmedigimiz halde yakin kiz arkadaslari sinirimi bozuyo sonra onun sosyalligi kendime olan guvenimide azaltiyo gormeden isindim yani bu cocuga oyke benimsedim ama hic gorusmesek dahami iyi acaba
ben de sinir olurum hayatında biri varken başkalarıyla vıcık vıcık olan insanlara. cinsiyeti fark etmez. ama bu tür şeyler birazda zaman ister. eğer çok ileri derece de değilse kızlarla ilişkisi biraz zamana bırakabilirdiniz. ama fazla samimiyse evet ben de sinir olurum. sonuçta ben nasıl karşımdakine olan saygım yüzünden erkeklerle samimiyet kurmuyorsam (ki normalde de vıcık vıcık olmayı sevmem) o da kendine çeki düzen vermeli. bazıları bu duruma karşıdakinin hayatını kısıtlamak diyor ama eğer bu kısıtlamaksa kısıtlanmak istemeyen hayatına birini almasın arkadaş. eğer içinde ona karşı bir şey varsa ve sana karşı yanlışı sadece bundan ibaretse bir şans daha verebilirsin. karşıdakini iyi tanımaya çalış ama. bu devire kimin ne olduğunu anlamak zor.
Evet haklısın canım ben en basta böyle bi duruma karşı oldugumu söyledim oda dikkat edeceğini söyledi ona rağmen aynı devam o yüzden konuşmayı bitirmek daha mantıklı geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?