Görmediğim şehri yıllardır nasıl sever insan

Derya gzntp27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2017
1.003
496
38
Kızlar merhaba 24 yaşındayım aslen antepliyim hemen hemen 17 yıldır bir Mardin sevdası var içimde bir kere dahi görmemiş bilmediğim bir şehir nasıl bu kadar sevecen olabilir bir geçmişim falan da yok ama öyle bir hal aldı ki tayinim çıksa oraya gideceğim rüyalarımda görüyorum ayrı bir sevgisi var sizce bu ne olabilir

Dizilerden etkilenmiş olabilir misiniz?

Dizide, kitapta ya da farklı bir yerde görüp etkilenmişsinizdir bilinç altında illa ki.
Ben de Adıyaman' ı ve Urfa' yı çok merak ederim :-) Hiç gitmedim ama çok merak ediyorum.

Muğla'nın en güzel ilçelerinden birinde doğup büyüyen ben, senelerce vızıldadım Artvin/Borçka diye..

İlgim, alakam, bağım, bağlantım sıfır kere sıfır.

Çok şükür Borçka'ya defalarca gitme, yaylalarında gezme, Maçaheline çıkma şansım oldu. Hayat şartları nedeniyle şimdi uzağında olsam da ben de öncelik Borçka olmak üzere Artvin'in her yerinde çok çok mutlu yaşardım.

Yalnız değilsiniz demeye geldim, inşallah bir gün gidip keyfini sürersiniz.

Kızlar merhaba 24 yaşındayım aslen antepliyim hemen hemen 17 yıldır bir Mardin sevdası var içimde bir kere dahi görmemiş bilmediğim bir şehir nasıl bu kadar sevecen olabilir bir geçmişim falan da yok ama öyle bir hal aldı ki tayinim çıksa oraya gideceğim rüyalarımda görüyorum ayrı bir sevgisi var sizce bu ne olabilir
Ben bilirim bu sevgiyi küçüklüğümden beni kıbrıs a aşığım hiç gitmedim çok fırsatım oldu ama neden gitmedim bilmiyorum sanırım hayal kırıklığına uğramak istemedim küçükken babam hep giderdi sorduğumda kıbrıs da derlerdi sanırım benimki ta o zamandan kalan bir sevgi oraya karşı büyük aşk var içimde

Muğla'nın en güzel ilçelerinden birinde doğup büyüyen ben, senelerce vızıldadım Artvin/Borçka diye..

İlgim, alakam, bağım, bağlantım sıfır kere sıfır.

Çok şükür Borçka'ya defalarca gitme, yaylalarında gezme, Maçaheline çıkma şansım oldu. Hayat şartları nedeniyle şimdi uzağında olsam da ben de öncelik Borçka olmak üzere Artvin'in her yerinde çok çok mutlu yaşardım.

Yalnız değilsiniz demeye geldim, inşallah bir gün gidip keyfini sürersiniz.

Kardesim borcka li çocukla konusuyor babamin haberi varmi vermez belki dedim
Aldığım cevap "" sen rahat ol babam askerliğini borçka da yapmis ya yıllardır anlatıp duruyor beni mi vermicek dedi .. hakli kaleyi içerden fethetmek bu olsa gerek ... bende hep merak ederim borkcayi ama gitmek daha nasip olmadi :)

Sebebini bilmem ama yalniz degilsin. Ben de hic karsa gitmedim. Hicbir baglantim yok. Karsli birisiyle bile hic tanismadim. Hatta orda yasadigimda cok mutlu olacagima emin oldugum halde daha bir sefer kars ta nasil yasanir? Kars nasil bir sehir arastirmadim. Ama biliyorum. Kars benim şehrim.

Herkes büyük şehirler de yaşayacak diye bi kaide yok. Küçük yerlerin sıcaklığı samimiyeti hayatın daha ucuz olması insanları etkiliyor.
Sizde mardin’in tarihi dokusundan yaşanmışlığından etkilenmiş olabilirsiniz.
Yapay hayatımızdan kurtulmak içinhepimiz başka başka arayışlar içindeyiz.

Ben bilirim bu sevgiyi küçüklüğümden beni kıbrıs a aşığım hiç gitmedim çok fırsatım oldu ama neden gitmedim bilmiyorum sanırım hayal kırıklığına uğramak istemedim küçükken babam hep giderdi sorduğumda kıbrıs da derlerdi sanırım benimki ta o zamandan kalan bir sevgi oraya karşı büyük aşk var içimde
Gel misafirim ol :olamaz:
Gündüz ölü gece kumar başka bişey Yok

Kumar varsa varım hemen gelirim :) şaka bir yana benim ömrümün yarısından fazlası mersin de geçti çok gitme şansı yakaladım ama bu büyüyü bozmak istemiyorum :)
Bende tarsusluyum aslen
Taşucundan binip gitseydin :) bir kere görmeye değer 2003 yılından beri yaşıyorum
Artık Kıbrıslı oldum sayılır

Bende almanyada olmama rağmen hayalim artvinde yaşamak. Rüyalarıma giriyor. Aslen karadenizliyim ama kendi memkeletime bile gitmiyorum ama artvin sevdasına şimdiden lazca öğrenmeye başladım :)
Oluyor yani... artvinli insan bile tanımıyorum

Back
X