- 25 Ocak 2018
- 395
- 651
- 53
- Konu Sahibi Goldsparkle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
' Görselde ki böcek 'Bu ne böceği bilen var mı ? Bit falan değildir umarım(
Ölmüş gibi duruyorblister kabarcık böceği. bitki peşinde rızkını arayan bir böcekceğiz. salıverin gitsin yoluna.
Besili bir b*tBir bit lafı daha duyarsam kafamı duvara surtecem kasinmaktan bir hal oldumbı kadar büyük bit mı olur Allah korusun
![]()
Allah razı olsun canımBesili bir b*tkafanı duvara sürtme diye sansürledim
![]()
Bit sandığım için öldürdüm maalesefÖlmüş gibi duruyor![]()
Bunu bit sanmanız için insanlarla büyümemiş olmaniz gerekiyor. Hiç mi bit görmediniz? Bu kadar büyük bit mi olur? Bu kadar büyük olsa insanlar aylarca bitli mi gezer.Bit sandığım için öldürdüm maalesef![]()
Yakından hiç bit görmedim Google görsellerden baktım ve bu böcek de ona benziyordu. Bi de kuşlarımın üzerine örttüğüm örtünün üzerinde görünce paniğe kapıldım.Bunu bit sanmanız için insanlarla büyümemiş olmaniz gerekiyor. Hiç mi bit görmediniz? Bu kadar büyük bit mi olur? Bu kadar büyük olsa insanlar aylarca bitli mi gezer.![]()
O fotoğraflar yakin çekim. Kuşlariniz görseler yerlerdi bunu.Yakından hiç bit görmedim Google görsellerden baktım ve bu böcek de ona benziyordu. Bi de kuşlarımın üzerine örttüğüm örtünün üzerinde görünce paniğe kapıldım.