Görücü Gelmeye Başladı

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kesinlikle karşıysan istemiyosan ''sağolun ama evlilik düşünmüyorum daha çok erken üstelik okulum var ilginiz için teşekkürler''deyip nazikçe reddedebilirsin.Yeri geldiği zaman hayır demeyi bilmeli insan.

Yok senin de aklına takıldıysa merak ettiysen gidip bi görüşebilirsin.Sonuçta görüştün diye hemen nikah masasına oturacak değilsin.Konuşursunuz belki hoşlanırsın devam edersin belki hoşlanmazsın bi daha görüşmezsin.

Kızlar hepiniz ilgilenip yorum yazdığınız için tşk etmek istiyorum önce opuyorumnanaktan

Bende merak ettim aslında ısrar ettiklerine göre çocuğu gördüğüm an yoksa aşık mı olacağım o kadar yakışıklı mı yada beni kendine çekecek birşey mi var onda diee :roflol:

Bende evleneceğim kişiyi kendim bulmak istiyorum fakat görücü olayına asla karşı değilim.Ablamlardan biri görücü usulü ile evlendi diğeri kendi buldu ikiside çok mutlularnazar:) demek görücü ile evlenen kişi de mutlu olabiliyomuş yani sevgi olabiliyomuş.
Birde görücü avantajı işi oluyo askerliği yapmış oluyo yani herşeyi hazır oluyo.
Ama görüşmek istersen hadi çıkalım ayrılalım durumu olmuyo. Herşey ailelerin gözetimi altında oluyo. :sinifsinif:
Telefonda ablasına dedim görüşmek istemiyorum ve bu aralar düşünmüyorum diye ama bunu cevap olarak kabul etmiyorum ne olur bi kere görüşsen biz seni çok sevdik dedi.Sağolun bende sizi sevdim fakat olmaz dedim.Bence bi düşün falan diye ısrar etti.Bende büyük diye fazla bişey diyemedim annemle konuşun diye annemi verdim telefona. Hani bide kendini beğenmiş gibi hissettim kendimi yaa çok ince mi düşünüyorum bilmiyorum.Ben sizi beğenmiyorum istemiyorum der gibi mi olur diye.
Bundan öncede arkadaşıma koca ararken oğlan beni beğenmişti ya annesi söylemiş anneme onlara istemiyo dediğinde annem, ısrar etmediler sağolsunlar.Ama bunlar bi acayip işte belki pazartesi görüşürüm bilemiyorum.Kararım kesin evliliği düşünmüyorum okul bitene kadar.... :ecrin_bebek:

aşk olsun kedı..
buraya acılan konuya asla dalga nıyetıyle bakmam şahsen..
gelelım konuya sevgılındende ayrılmıssın madem..
neden tepıyosun neden şans vermıyosun kı belkıde senın ıcın ıyı olcakdır bu işlerın gorucumu yoksa yolda carpısma ılemı olcag bellı degıldır kı ama senın yerınde olsam cocug gorurum bı kahve ıc sonra begenmez ısen bahane okulum gelecegım dusunmuyom olmaz dersın..
gencsın guzelsın bekarsın engelın yokkı kapın acık olsun goruculerede..

bence 1 kere gorusmelisin..
kismetin nerden cikacagi asla belli olmaz cunku..
belki aradigin insandir o da.. bi gorus sen kedi..

cnmm çok kolay istemiyorum de kestir at ben öle yapıyorummm:)

başka emirleri var mıymış şakkıdı

görüşmeye gitmezsin atlatmış olursun :jeyyar:

başka emirleri var mıymış şakkıdı

görüşmeye gitmezsin atlatmış olursun :jeyyar:

benim de anlamadığım. arkadasın maviyle belirttiği cümle.. ben kız anası olcam, evime gelcekler kızıma bakmaya ve benım bundan daha sonra haberim olcak.. heralde cıngar çıkartırdım.her akıl aynı değil tabi.
böyle bilmiş kaynana ve görümceyle ömür boyu uğraşırsın sen. salla bunları..
şimdi hevesli gözüküyolar da evlendikten sonra arıza cıkarabilir böyle tipler..
sen bilirsin tabi ama ben olsam hiç ciddiye almazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…