Kızlar ben iki senelik işletme okudum bu sene derslerim kaldı okula devam ediyorum.
Geçenlerde annemin arkadaşı yanında bi arkadaşı ile kızını getirdi. Meğer anne ile kızı bana bakmaya gelmişler. Konuştuk falan bunlar gitti hemen annemin arkadaşı aradı onlar senin kızı görmeye geldi beğenmişler oğlanla görüşsün diyorlar dedi. Annemde o okuluna devam ediyo istemiyo diye söyle dedi bende istemiyorum zaten öyle bişey. Neyse bugün az önce tekrar aradı oğlanın ablası cevabın bize yeterli gelmedi bi kere kardeşimle görüşün falan dedi ben düşünmüyorum dedim. Olsun sadece bi kere görüşün diye ısrar etti.Bende hayır deme özürlü olduğum için annemle konuşun dedim. Kız annemin aklını nasıl çeldiyse artık annemde görüşün madem diyor. İstemiyorum diyorum annem hemen evlendircek değilim bi kere görüşün olmadı dersin falan diyor. Zaten sevgilimden yeni ayrıldım kafam karışık ya istemiyorum ben ne yapcam kız numarayı verdi mutlaka arayın aramazsanız ben ararım falan demiş. Nasıl geri çevircez şimdi bunları.Başka biri daha vardı onu zor atlattım yaa ne bu böyle anlamıyorum mafoldumben
Geyiklik konu gibi oldu yaa :sinifsinif:
Dalga geçmeyinnn :gitme: