Gorucu gelmıyor neden acaba :)

19 yaşındayım bana görücü gelse kahkahalarla gülerim heralde, dert ettiğin şeye bak illa hayatında birileri olsun istiyorsan sen bişeyler yap mesela iş okul napıyosun evde mi oturuyorsun?

liseyi bitirdm ve ev kizym calismiyorm ya sen

ben öğrenciyim. evde oturma mesela git en basitinden bir kursa yazıl halk eğitim ismek vs var artık ücretsiz kurslar
ne bilim ahşap boyama yemek yapma kursları var en basiti işine yarar bunlar
yani evde oturup kısmet bekleme madem sosyalleş sana da iyi gelir hem kendini geliştirme fırsatı bulursun nacizane tavsiyem

ben öğrenciyim. evde oturma mesela git en basitinden bir kursa yazıl halk eğitim ismek vs var artık ücretsiz kurslar
ne bilim ahşap boyama yemek yapma kursları var en basiti işine yarar bunlar
yani evde oturup kısmet bekleme madem sosyalleş sana da iyi gelir hem kendini geliştirme fırsatı bulursun nacizane tavsiyem

haftada 2 gun komek kursuna gidyom :) oda bana yetiyor

haftada 2 gun komek kursuna gidyom :) oda bana yetiyor
sen kendine yeterli görüyorsan sıkıntı yok zaten
ev hayatını ailenin çizgilerini bilemiyorum ama
arkadaşlarını görüş mesela
ne bilim alışverişe git
durumun yettiğince bunlar bazen 1liralık bişey bizi çok mutlu edebilir yani
onun dışında bir işe gir mesela çevre edinirsin hem yeni insanlar tanıma fırsatın olur

napacan bu yaşda evlenipte
milletin derdine düşcen sora kaynana kayınpeder görümce elti kayın eş...
gözün kesiyosa bul bitane evlen:51:

sen kendine yeterli görüyorsan sıkıntı yok zaten
ev hayatını ailenin çizgilerini bilemiyorum ama
arkadaşlarını görüş mesela
ne bilim alışverişe git
durumun yettiğince bunlar bazen 1liralık bişey bizi çok mutlu edebilir yani
onun dışında bir işe gir mesela çevre edinirsin hem yeni insanlar tanıma fırsatın olur

ise gimeyi duusnuyorum ilerki zamanlarda..
ama iste uzuluyorum bazi durumlara

merhaba :) bence önce görücü gelsin diye bekleme. hani o bulamadın mı birilerini diye soran arkadaşların, güvendikleri ve en önemlisi seninle uyumlu olabileceğini düşündükleri biriyle tanıştırabilirler mesela seni. tanıştığın her erkekle evlenmen gerekir diye bir kural da yok. erkekleri tanımak bazı konularda nasıl davrandıklarını ve bizden farklı düşünebildiklerini deneyimlemek önemli bana kalırsa.

merhaba :) bence önce görücü gelsin diye bekleme. hani o bulamadın mı birilerini diye soran arkadaşların, güvendikleri ve en önemlisi seninle uyumlu olabileceğini düşündükleri biriyle tanıştırabilirler mesela seni. tanıştığın her erkekle evlenmen gerekir diye bir kural da yok. erkekleri tanımak bazı konularda nasıl davrandıklarını ve bizden farklı düşünebildiklerini deneyimlemek önemli bana kalırsa.

onlarin tanidiklari yok :) onlarin tanidiklari varsa bile hepsinin sevgilileri var. hayir ben her onume geleninle evlencem demedim
yani hic gelmedi kimse bize. neden diyorum hep. sevgilim bile olmadi ve tanisitigm bile hiç olmadi. :/
beni cok soran var ama hic oyle kapimiza gelen yok bitane dahil gelen yok sasirdim :S sasiriyorum herseye :/
ama artik bende birisiyle tanismak isterim..

onlarin tanidiklari yok :) onlarin tanidiklari varsa bile hepsinin sevgilileri var. hayir ben her onume geleninle evlencem demedim
yani hic gelmedi kimse bize. neden diyorum hep. sevgilim bile olmadi ve tanisitigm bile hiç olmadi. :/
beni cok soran var ama hic oyle kapimiza gelen yok bitane dahil gelen yok sasirdim :S sasiriyorum herseye :/
ama artik bende birisiyle tanismak isterim..

bir anda çıkar birisi karşına :) hep bunu derim ummadığın anda oluyor bazı şeyler. önemli olan iyi bir insanın karşına çıkması ;)

Back
X