görücü usulü daha ses gelmedi kaldım ortada

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayyy delireceğim konu sahibi kendisi ile hiç ilgisi olmayan annesinin arkadaşının kaynına , fotoğrafımı nasıl göstermezler leynnnn diye konu açmış . Başka üyeliklerle de saçma saçma konular açmış . Bu konuya yazanlar , tüm konularda empati yapamamakla suçlanıyor . Yok evlilik istenmesi normalmiş . Elbette normal . Ama bir yolu yordamı var tanışmaların , zorla olur mu ? Ha bu arada ben de 30 dan sonra evlendim . Beğendiğim adamı benle tanıştırmadılar diye birilerine kinlenmedim bunlar sağlıklı düşünceler değil . Bu fake konuda tartışıyoruz ya . Cidden trajikomik .

Çok üst üste yazıyor gibi oluyorum ama son kez cevap vereyim. Evet bu sitede empati kurulmasını istemek çok normal. Konu fake bile olsa benzer durumlari yaşayan kişiler olabilir. Ayrıca yine diyorum burda fake konular açılmasının sebebi de gereksiz yorumlar yazan hiç tanımadığı kişilere laf sokan dalga geçen "belli" üyeler. İşte ben de diyorum ki siz kendinizi mizah seviyesi yüksek yargı mercii eğlenceli gibi görebilirsiniz fakat dışardaki insanlar için esas alay konusu olan sizsiniz ki insanlar sahte hesaplar açıp sahte konular açıyor sizle gülüp eğlenmek için. Yani ne zaman bir konu okusam ya fake çıkıyor ya başka bir şey. Ya da orda kavga çıkmış. Düzgünce yorum yazan bu durumu elestiren benim gibi kişilere bile laf sokuyorsunuz. Bu kin niye anlamış değilim vallahi:))

Neyse ben kaçıyorum yine, ara ara uğruyorum zaten, ne zaman girsem kavganin ortasında buluyorum kendimi. Bir sonraki linç duyarimda görüşmek üzere iyi bayramlar

Şuraya koyayım konu sahibinin yazdığını kendisini hiç bilmeyen ilgisi olmayan adam, nasıl olur da tanıştırılmaz , fotoğrafım nasıl gösterilmez . Ben beğendim tmm bitti . Benle görüşmek zorunda diyor ayol neredeyse . Akıllara zarar . Bu üyeye empati yapacakmışız. Bir gün öğretmen başka ay doktor olan kadına sitede evlenmek isteyen herkesi desteklemeniz lazımmış . Şu alttaki kısmı okuyan kim destekler ? Bu tür yazan üye çok . Hepsi de eleştirilecek doğal olarak

Eklentiler

• IMG_3710.webp
    31 KB · Görüntüleme: 56
Kavga yok hocam . Laf sokan da yok. İyi bayramlar tekrardan .fake konular da bizim yüzümüzden açılıyor evet . Tüm fake konuların suçlusu benim .

Son düzenleme:
Evet ya boşuna yazıyorum sanki. İyi bayramlar bu arada
Youtube de iki de kız var, başına gelenleri yazıp gönderiyorsun, kızlarda yorumluyor.
Bu platformdaki tecrübelerime dayanarak şak diye fake konuyu hemen anlıyorum.

Her konuya böyle yaklaşmıyor ki üyeler…
İçselleştirip empati yaptığımız, anladığımız çok iyi anladığımız üyeler dolu…

İyi bayramlar.

İmkanı yokkk ben başka ülkede yaşayamam
Öğretmen oluşuna mı
Fotoğrafa divane oluşuna mı
Arkadaşın kayın oğluna açılan konuya mı
Birinin üşenmeyip yıllık konuyu hortlatışına mı
Gülüp üzeleyim

Ben öğretmenim şahsen, empati yaptım yarın doktorum diye konu açacağım öbür gün de yeni nişanlıyım 10 bilezik istesem olur mu diye konu açacağım sizden de bekleriz hanımlar empati önemli.

Konuyu site yönetimi hortlattı ama haklı olarak . Bu haftada doktorum ben kıskanıyorsunuz beni diye konu açtı da

Konuyu site yönetimi hortlattı ama haklı olarak . Bu haftada doktorum ben kıskanıyorsunuz beni diye konu açtı da
Ay çok korkuyorum diğer üyeliğini genetik mühendisiyim üleyn diye açmaz.

Atomdan girer bozonlardan çıkar, ben düz dönerken siz ters dönüyorsunuz diye bizi zorbalamaz. Anlamıyorsunuz beni beni Bihterinizi

İki prof fotosu gösterip ceee eeee yapıp gittiler demez.

Derdiniz neydi konu mu bulamadiniz uyuyan devi uyandırdınız o hala evde o adamı bekliyor

Bu kacinci bu ùlkedekibazi ògretmenler niye anormal bu kadar ya.
Fotodki risana olùp bitmek nedirbelki sevgilisi var. Kadin zatennormal degil, kayninin oglundan giri kendi oglumdan cikmis, sakamisiniz hepiniz

diye linçleyenlerin yaş ve medeni durumlarını öğrenmek isterim. Muhtemelen çoğu evlidir 30lu yaşlardadir evliliklerinden de mutsuz olduğu için bekarlara böyle telkinlerde bulunuyordur, hiç şaşmaz.
45. 20 yıldır birlikteyim mutsuz olduğumu nerden çıkardın şeyden mi bi fotodan bakıp beğenilmeyip koskaca öğretmen olmuş kadının kendini cevap gelmedi diye ordan oraya vurmasını linçledim diye mi evet mutsuzum buda senin sorunun değil mıy mıy mıy ne sıktın ya konuyu bi sal linçleyen banlanır banı yer seni ilgilendiren burnunu sokacağın bir durum yok bide bunlarla uğraşıçaz sana ne kardeşim bu ara moda oldu bu duyar kasmalar. Bide sana düzgün düzgün cevap veriyor arkadaşlar sabırla taktir ettim laf anlamayana laf anlatıyorlar

İstediğim yere burnumu sokarım istediğim gibi yazarım koltuğun üstüne çıkıp tepinmen bunu degistirmez sana hesap mı vereceğim yorum atarken? Cennet mahallesi sakini gibi kabadayı kabadayı yorumlar atman beni etkilemez benim yorumumdan sana ne esas? Şuna bak üç kişi burayı babasinin çiftliği sanıyor sen baskasini linç et alay et başkası seni masaya yatırınca oww woww.O düzgün yorum yapanlar benim analizlerimi üstüne alinmamis ki senin gibi delirmemis düzgünce cevaplarını da almışlar bi ağlayan sensin demek ki tespitlerim çok doğru. Agla hadi.

Senin gibi kafasız okuduğunu anlamayan biri için banlanmaya değmez diye düşünmüşler ben banlanırım sorun değil çok sıktınız bik bik bik duyarcılar bide uzunn uzunn yazınca haklı olduğunu sanıyor

En son okuduğun kitap cin Ali serisi olduğu için uzun yorumları okumak zor gelebilir "o bana yoruyo" diye okumayı kesip çıkabilirsin siteden. Haklı olmasaydım sen burda tepinmezdin yavv duyar kasmayın karışmayın istediğimiz gibi linç edelim diye. İstediğim gibi yazar burnumu sokarim senin gibi delileri daha da delirtmek benim misyonum anlasana.

Neyse konularını görünce karın ağrını anladım anca gidip pembe günlüğüne yazıp sen ağlarsın ciddi cici kıss ama burda daha çok üzülürsün yabmaa

Banım dün açıldı . O sebepten de ponçik yazdım biraz. Kendisine zerre ilgisi olmayan , kendisini tanımayan belki güzel bir ilişkisi olan adama, fotoğrafım nasıl gösterilmez diye kinlenen sözde öğretmene , kimse duyarlı yazmaz. Akıllara zarar çünkü yazdıkları .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
`