görücü usulü daha ses gelmedi kaldım ortada

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neyse konularını görünce karın ağrını anladım anca gidip pembe günlüğüne yazıp sen ağlarsın ciddi cici kıss ama burda daha çok üzülürsün yabmaa
Ahah tipik dedikoducu fesat komşu kadın profili ya çekişemeyince açık aramaya başlar, en son 53 yıl önce açtığım konuları oku belki bir şey bulursun ama ben seni arastirmiycam ne olduğun yorumlarından bile bağırıyor çünkü

Bu duyarcı arkadaşımız kendi konusunda istediği ciddi cevaplar gelmeyin e hastasın salaksın diye tepinen arkadaşımızmış
Yav şimdi baktım ben de sana, annen ölmüş oturup burda millete laf yetiştiriyorsun salak salak yorumlar yapıyorsun. ne insanlar var, git acini yaşa kocaman kadının yaptıklarına bak ya Allah'im sen bu insanlara akıl fikir ver.

Senin gibiler anca beni uzaktan izler tırnaklarını kemire kemire hadi yanlızlığına kaldığın yerden devam zira kendini çok ciddi bir bok sananlar yanlız kalmaya mahkum oluyorlar

Şikayet ettim sizi . Ayıptır yahu , vefat etmiş annesini niye karıştırıyorsunuz tartışmaya ? @Mune müdahale eder misiniz lütfen. Çok çirkinleşmeye başladı tartışma

Geçen seneki konu neden hortladı ya da millete çemkiriliyor şu anda.
Üstteki üye, destansı yazıların genele yayılsa da daha çok kendi hayatından kesitlere değinmiş gibisin.

Flört dönemi ile birlikte 23 senelik birlikteliğim var ve öyle saldırdığın şekilde bir hayatım yok.

Hayatını yeni yeni senaryolarla süsleyen hikaye sahibi ile aynı şeyleri yaşıyor olmanız beni ilgilendirmiyor en azından.

Ama sizi fena didiklemiş, belli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
`