görücü usulü daha ses gelmedi kaldım ortada

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba hanımlar
27 yaşındayım atanmış öğretmenim babamla annemin eskiden arkadaşları olan bir çift var yıllardır görüşmüyorlar adam 2 ay önce aradı beni sordu yaşımı falan tam bilmiyor çünkü sonra kaynının oğlu varmıs o da öğretmenmiş benim gibi vs yani ona düşünmüş beni . Sonra annelerimiz de bayağıdır görüşmüyordu birbirlerinin numaralarını aldılar. Annemle kadın eskiden arkadaşmış zaten sohbet etmeye başlıyorlar kadın diyorki kaynımın oğluda iyidir ama benim de oğlum var mühendis sizden kız almak istiyorum falan dedi güya aralarında konuştular ama annem bana her şeyi anlattı neyse bu oğlunun fotosuna baktım hic beğenmedim bir yaşta küçük. Ama kaynının oğlunu çok çok beğendim tabi bişe söylemedik zaten benim bildiğimi söylemedi annem güya aralarında.
derdim şu.... 2 aydır kadınla annem telefonla konuşuyor birbirlerinin durumuna yorum falan yapıyorlar instagramda ama asla konu bana ve kaynını oğluna gelmiyor. Farklı şehirlerdeyiz yani ne oldu da laf açılmıyor. Tamam oğluna beni gösterdi o da beni beğenmedi diyelim okey ben de onu beğenmedim zaten ama neden kaynının oğlundan ses yok.? Acaba resmimi ona göstermedi mi resmen 2 ay oldu üzüntüden kafayı yemek üzereyim çok beğenmiştim onu hayır neden kendi oğlunu soktu araya anlamadım sinir oluyorum telefonda dakikalarca konuşuyorlar ama asla tanıştırmak istemiyor . Anneme de kızdım konuşma o kadınla diye sanane o benim arkadaşım diyor.
Acaba vazmıgeçtiler yoksa beğenmedimi beni kaynının oğlu yoksa onun hiç haberi yok mu bu belirsizlik beni öldürüyor
Neden vızyonsuzsunuz? Ne güzel atanmışsınız mesleğiniz var neden görücü usulu için kendinizi yiyorsunuz?

images (21).webp

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X