- Konu Sahibi repaticykoknem
tam tersini düşünüyorum, çoğunluk gayet aileci burada. sadece biri kalkıp işi gücü olmadan koca eline bakacak şekilde evlenmeye kalkıyorum diye konu açarsa nasihat veriliyor. o da konu sahipleri buraya gelip "sizce doğru mu yapıyorum" diye sorduğu için.Ortada kaldim cümlesini ben öyle anlamadım. Konunun tamamıni okuduğumda iki taraftan da cevap alamadım, bu görücü isi ortada kaldı manası çıkıyor. Zaten genele indirgenecek bir şeyler yazmamış sadece beğendiği kişiden haber alamadığı için kafasında senaryolar kuruyor hadi beni beğenmedi hadi söyle oldu böyle oldu şeklinde. Evde kaldım ah of demiyor. Üzülmüş normal olarak.
Hadi diyelim evlenemediğine üzülüyor o da normal olabilir. Bu sitede evlenmedigi için üzülen buraya dert yanan içini dökmek isteyen kişilere hep zaten vizyonsuz cahil koca delisi muamelesi yapılıyor Allah aşkına birbirimizi kandırmayalım siz de biliyorsunuz. Sanki ayıp bir şey. Evet ailelerimiz günün birinde bizi bırakacak ve yalnız kalmak istemeyebiliriz arkadaş edinmek kitap okumak klüp mlüp etkinlik falan da aile sıcaklığının yerini alacak şeyler değil. Bu yüzden bir kadın veya bir erkek uzulebilir. Dert edinebilir kendine ama bizim toplumda ayıp gibi görünüyor en çok da kadınlar tarafından ve buna deli oluyorum.
Konunun troll olup olmadığı umrumda değil açılan konuların çoğu troll veya abartı zaten. Sonuçta tek taraflı dinliyoruz. Ama tepkiler gerçek.
gün aşırı evli kadınların kocaları tarafından katledildiği bir ülkede bırakın da aile sıcaklığı muhabbeti azalsın.