pekı aranız nasılBen de hep ask evliligi yapacağımı düşünürdüm. Görücü
tesekkur ederım gercekten cok degısık hıkayeler var ılgıncmıs sızınkıde gercı sevgıyı bende bılmıyorum ve sızın tarıf ettıgınız gıbı bısey yasmak ısterdım ınsanın ıcı akar zaten olacagı varsa derler ya bu dogru nudur :)İki kez çok sevdim. Iki gönül ilişkisinden sonra da çok üzüldüm.
Sonra ilk kez bir arkadaşım evlilik icin birisiyle gorusturmeyi teklif etti. Olmaz zaten ya diyerek yine de kabul ettim. İlk gördüğüm anda da içimde olumlu his oldu, ilk görüşme sonrasında da... ama asik degildim. Hala da asik degilim ama seviyorum. Hem de gercekten seviyorum.
Ben hep aşk değilse de duygunun ağır basacağı bir ilişki kurmuştum kafamda ideal olarak. Ama hayat bana tam tersini gösterdi. 6 ay içinde evlendik :) Ben çok sevdim o önceki iki kişiyi. Ama şimdi eşimden gördüğüm sevgi bambaşka. Tam anlamiyla kıyaslama yapmak mümkün değil eğer onlarla evlensem nasıl olurdu diye; ama görücü usulü başlayan ilişki sevgi olmadan karşılıklı beğeni olmadan ilerlemiyor zaten. Nasıl sokakta okulda bir kaç kez gördüğünüz birine anlamsız şekilde farklı duygu besleyebiliyorsanız, sizi tanıyan bir aracının size uygun gördüğü biriyle tanışmanızı tavsiye etmesi de çok farklı değil. Hatta başarı şansı daha fazla bence. Çünkü aracı kişi duygusal bakmıyor . İki tarafı da tanıyan bir kişi ciddi bir amaçla tanıştırıyor.
Bu görücü tekliflerini bence kabul edin. Gidip görüşün. Kimse ilk görüşmeyle zorla evlendirmiyorve hayatın ne getireceğini bilemiyoruz
Allah daim etsin mutluluğunuzugorucu usulu diyince millet ocu gormus gibi oluyo halbuki konusup anlasip biseyler hissrtmeden gorucu usulundedr olayi nisana tasimiyosunki. ben gorucu usulu evlendim. kayinvalide beni bayramda gordu araya akrabalati surup gelmek istedi biz heo hayir dedik cunku dusunmuyodum evlilik
neyse en son gor de oyle yok de dediler gordum resmen etkilendim yani oda ayni sekilde olunca baya bi konustuk ettik ben beklentilerimi anlattim o beklentilerii anlatti kafa yapimizda uyunca evlendik suan asiri mutluyum mumla arasam bana uyan boyle birini bulamazdim iyiki evlenmisim diyorum yani sartlama kendini illa gorucu usulu diue sevmeden anlasmadan adim atmazsin zatrn
pekı cok tesekkur ederım yanı gelen olursa bı gor bu ısler bellı olmaz dıyosunuz :)gorucu usulu diyince millet ocu gormus gibi oluyo halbuki konusup anlasip biseyler hissrtmeden gorucu usulundedr olayi nisana tasimiyosunki. ben gorucu usulu evlendim. kayinvalide beni bayramda gordu araya akrabalati surup gelmek istedi biz heo hayir dedik cunku dusunmuyodum evlilik
neyse en son gor de oyle yok de dediler gordum resmen etkilendim yani oda ayni sekilde olunca baya bi konustuk ettik ben beklentilerimi anlattim o beklentilerii anlatti kafa yapimizda uyunca evlendik suan asiri mutluyum mumla arasam bana uyan boyle birini bulamazdim iyiki evlenmisim diyorum yani sartlama kendini illa gorucu usulu diue sevmeden anlasmadan adim atmazsin zatrn
aynen eger aklinizda evlilik varsa gorusun bisey kaybetmezsinizki zaten ilk gorusmede kim ne anliyosuniz ona gore hayir diyip yolunuza baksarsoniz. zaten kismetinizde kim varsa bi sekilde karsiniza cikiyo ister biri tanistirsin ister siz bulun inanin agzim dilim baglandi tabiri o kadar gercek ki. ben esimi yolda gorsem donup bakmam hic tipim degildi ama allah yazmis ya konusmasiyla falan tamam iste bu dedim insallah sizde gonlunuze gore biriyle karsilasirsinizpekı cok tesekkur ederım yanı gelen olursa bı gor bu ısler bellı olmaz dıyosunuz :)
cok tesekkur ederım amin cumlemız ınsallah sızede allah hayırlı gecıp versın allah razı olsun :)aynen eger aklinizda evlilik varsa gorusun bisey kaybetmezsinizki zaten ilk gorusmede kim ne anliyosuniz ona gore hayir diyip yolunuza baksarsoniz. zaten kismetinizde kim varsa bi sekilde karsiniza cikiyo ister biri tanistirsin ister siz bulun inanin agzim dilim baglandi tabiri o kadar gercek ki. ben esimi yolda gorsem donup bakmam hic tipim degildi ama allah yazmis ya konusmasiyla falan tamam iste bu dedim insallah sizde gonlunuze gore biriyle karsilasirsiniz
cok tesekkur ederım amin cumlemız ınsallah sızede allah hayırlı gecıp versın allah razı olsun :)
tesekkur ederım gercekten cok degısık hıkayeler var ılgıncmıs sızınkıde gercı sevgıyı bende bılmıyorum ve sızın tarıf ettıgınız gıbı bısey yasmak ısterdım ınsanın ıcı akar zaten olacagı varsa derler ya bu dogru nudur :)
ne sorulması gerekır yanı ne konusmak gerek kıseverek flört ederek bulabiliyorsan tabi o daha iyi ama görucu gelıyorsa bak bakalım ısınabilicek misin hoşlanırsan bıraz o yeter zaten deli gıbı aşık olmana gerek yok zamanla seversın aşık bıle olursun.
dımı aslında bu da degısık bı bakıs acısı neden kalmıs acaba :)belli yaşa gelip işi görücüye kalmış erkeğe şüpheli yaklaşırım.
ay demeyin öle ya. belki dogru insan cıkmamıştır karsısına. Bak yine saflıgım konustudımı aslında bu da degısık bı bakıs acısı neden kalmıs acaba :)
sımdı bı kız erkek gezemez ama bı erkek kendıne gore nasıl nasıl bulur bu zamana kadar kalmasında vardır bısey dıye dusunuyo ınsan ya erkek cok saf kadını koruyamıcak kadar yada huysuz gecımsız yada fazla capkın uc ıhtımal olur sankıay demeyin öle ya. belki dogru insan cıkmamıştır karsısına. Bak yine saflıgım konustu
ne sorulması gerekır yanı ne konusmak gerek kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?