hem okuyorum hem calısıyorum 25 yasına geldın daha bırı yok mu baskısı pıskolojısı oldu oyle hıssettırıyolar yanı sankı yaslanmıs evde kalmısım goruculere kalmısım artık gıbı davranınca mıllet bende tuhaf oluyorumMerhaba Kızlar,
Ya ben yeni geldim siteye ama böle zart diye konulara giriyorum, bilmiyorum yanlışmı:)
Canım benım daha 25 yasındasın. Calışıomusun okuomusun. Ne yapıyorsun bilmioyurm. Bırıncısı gorucu usulü kötü bişey degil, bunlarla sana geldiklerinde kendını kotu hissetme. Arkadasların dediği gibi cogu severek evlenmeden daha iyi sonuclanmıştır gorucu usuu evlilikler. Ama dediğim gibi daha cok gencsin, belki daha erken diye dusunebilirsin. Hayırlısı olsun ehrseyın. HAyırlı zamanda inşallah
ewet gormus gecırmıs ınsanlar aslında ama 25 yasında gorucuye kalmıs gıbı davranıyo cevram annem harıc tabı ama ınsanlar konustugunda mı yok aaa gorucu usulu gıdersın artık demeye basladı canımı sıkıyorlarValla artık her görücü usulü de sevgisizlikle ilerlemiyor..Toplum yapısı bozuk ve anneler daha iyi seçiyor sanki:))
yok dalabılırsın ya konulara sorun olmazMerhaba Kızlar,
Ya ben yeni geldim siteye ama böle zart diye konulara giriyorum, bilmiyorum yanlışmı:)
Canım benım daha 25 yasındasın. Calışıomusun okuomusun. Ne yapıyorsun bilmioyurm. Bırıncısı gorucu usulü kötü bişey degil, bunlarla sana geldiklerinde kendını kotu hissetme. Arkadasların dediği gibi cogu severek evlenmeden daha iyi sonuclanmıştır gorucu usuu evlilikler. Ama dediğim gibi daha cok gencsin, belki daha erken diye dusunebilirsin. Hayırlısı olsun ehrseyın. HAyırlı zamanda inşallah
Canım beım. Hem okuosun hem çalışıosun hemde 25 yasındasın. Bak ben bi ablan olarak soyluyorum dikkate almak sana kalmış tabıkı. Kulaklarını tıka herkese. Okumana calışmana hayatını yasamana bak. Erkek dedıgın heryerde var. Sen akışına bırak, elalem sorup duruo dıe sıkıntı yapma. Elalem sıkıntın oldugunda yanında durup derdıne deva olmaz. Senın kısmetın bır yerde senı beklıyor zaten, hayırlı zamanda Allah karsına cıkaracak. O zamana kadar ne canını sıkıcan yanlış kişilerle. Klbine yazık. Oku, çalış. Ohhhh. KEŞKE SENIN YASINDA OLSAMhem okuyorum hem calısıyorum 25 yasına geldın daha bırı yok mu baskısı pıskolojısı oldu oyle hıssettırıyolar yanı sankı yaslanmıs evde kalmısım goruculere kalmısım artık gıbı davranınca mıllet bende tuhaf oluyorum
Yanlış anlama ama bunu söyleyen insanlar sanırım hayatta hiçbiri ideali olmadan yaşayan,liseyi bitirip ya da onu dahi biteremeden direk evlilik peşine düşmüş tipler..Ne dikkate almaya ne de kafaya takmaya değer benceewet gormus gecırmıs ınsanlar aslında ama 25 yasında gorucuye kalmıs gıbı davranıyo cevram annem harıc tabı ama ınsanlar konustugunda mı yok aaa gorucu usulu gıdersın artık demeye basladı canımı sıkıyorlar
Dalıorum valla, kabul buyrun :)yok dalabılırsın ya konulara sorun olmaz
arkadaslarımın bırazı evlendı yanı bıraz yas oturmalı bıraz ınsanın bılgısı olmalı gozu kapalı evlen tama ama onu yurutcek gene benım en yoksun o bu yok tuhaf evde kalmısım havasına burundu herkes bı sen kaldın bı sen kaldın bunaltıyolar ınsanıYanlış anlama ama bunu söyleyen insanlar sanırım hayatta hiçbiri ideali olmadan yaşayan,liseyi bitirip ya da onu dahi biteremeden direk evlilik peşine düşmüş tipler..Ne dikkate almaya ne de kafaya takmaya değer bence
bende yenı uyeyım bır ıkı ay oldu merak etme oyle oyle alıstımDalıorum valla, kabul buyrun :)
:):):) ben cooookkk uzun yıllar once burda takılıodum gece gunduz. SOnra baya ara verdım. Yenı başladım tekrar. İyi ki gemişim accık içim açaldı sizlere bişeler yazarak. Yoksa dusunmekten beynımı yıcektım. Sen kulaklarını tıka ınsanlara hayatına bakkkkkkbende yenı uyeyım bır ıkı ay oldu merak etme oyle oyle alıstım
tesekkur ederım ablacım ya gercekten yazılanları okuyunca rahatladım gercekten kendımı kotu hıssetmeye baslamıstım bız evlendık anne bıle olduk hadı artık sıra sende felan yanı tabıkı bende ısterım anne olmak ama herseyb nasıple daha vaktı degıl demekkı kı yasım 25 cok mu gec kalınmıs bı yas bılmıyorum degı dımı yaCanım beım. Hem okuosun hem çalışıosun hemde 25 yasındasın. Bak ben bi ablan olarak soyluyorum dikkate almak sana kalmış tabıkı. Kulaklarını tıka herkese. Okumana calışmana hayatını yasamana bak. Erkek dedıgın heryerde var. Sen akışına bırak, elalem sorup duruo dıe sıkıntı yapma. Elalem sıkıntın oldugunda yanında durup derdıne deva olmaz. Senın kısmetın bır yerde senı beklıyor zaten, hayırlı zamanda Allah karsına cıkaracak. O zamana kadar ne canını sıkıcan yanlış kişilerle. Klbine yazık. Oku, çalış. Ohhhh. KEŞKE SENIN YASINDA OLSAM
senın ne derdın var dusunmekden kafayı yıyosun walla burası ıyı hem fıkır alıyosun hem yardımcı olan ınsanlar var gercekten kafan dagılıyo :):):):) ben cooookkk uzun yıllar once burda takılıodum gece gunduz. SOnra baya ara verdım. Yenı başladım tekrar. İyi ki gemişim accık içim açaldı sizlere bişeler yazarak. Yoksa dusunmekten beynımı yıcektım. Sen kulaklarını tıka ınsanlara hayatına bakkkkkk
Ayy vallahi çatlıcam. Kim soyluyo sana bunlr az bi gonder gelsin. Hayata karsı hırsımı onlardan alım :) Canım yarın oburgun kocanla derdın oldugunda onlarmı cekecek. Herkes kapısını kapatıp oturuyor, bugun senı sıkıştıranlar yarın kapının arkasında kalıyor. Eskıdenmış o erken yasta evlenmeler. Mıllet evde oturmaktan kafayı sıyırdı herkese evermeye calışıyo galıba. Sen okuluna bak, işini devam ettir. Yuru gıtsın. Vaktı gelınce evlenıceksın zaten. Rabbım ne yazıdysa o. Kimseyi duyma, he he de geçç :)tesekkur ederım ablacım ya gercekten yazılanları okuyunca rahatladım gercekten kendımı kotu hıssetmeye baslamıstım bız evlendık anne bıle olduk hadı artık sıra sende felan yanı tabıkı bende ısterım anne olmak ama herseyb nasıple daha vaktı degıl demekkı kı yasım 25 cok mu gec kalınmıs bı yas bılmıyorum degı dımı ya
Dikkate almamanı tavsiye ederim..Bu evcilik oyunu değil,insan maddi-manevi sorumluluklarını alabileceğini inandığı an bu kararı almalı..Onların boş sözleriyle hayatını şekillendirecek değilsinarkadaslarımın bırazı evlendı yanı bıraz yas oturmalı bıraz ınsanın bılgısı olmalı gozu kapalı evlen tama ama onu yurutcek gene benım en yoksun o bu yok tuhaf evde kalmısım havasına burundu herkes bı sen kaldın bı sen kaldın bunaltıyolar ınsanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?