Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam bayanlar görücü usulü biriyle tanıştım din görevlisi aynı yaştayız ama boyu biraz kısa hiçbir şey hissedemedim aracı olan kişi biraz düşünün dedi
Selam bayanlar görücü usulü biriyle tanıştım din görevlisi aynı yaştayız ama boyu biraz kısa hiçbir şey hissedemedim aracı olan kişi biraz düşünün dedi
33 yaşında bir insan hiç bir şey hissetmediği adamla ne yapacağını bilmiyorsa bence hiç kimseyle görüşmemeli.
Kendini geliştirmeli,eğitmeli.
Ne yapması gerektiğini öğrendiği zaman hayata karışmalı.
Hiç düşünmeye bile gerek yok.madem hiç birşey hissetmediniz niye ısrar eder insanlar anlamam.madem o kadar mükemmel kendileri yada kardesleri icin düşünselerdi.insan yıllarca tanıyıp sevdiği insanla bile evliliğe karar verirken o kadar düşünüyor kimi zaman pişman oluyor böyle tanımadığı biri için niye düşünsün ki.
Olmuyorsa zorlama kendini
Birsey hissetmediysen cok zor
Yeri geliyor sevdigimiz asik oldugumuz insana tahammul edemiyoruz
Sevmedigimjz kisiye cok zor..
33 yaşında bir insan hiç bir şey hissetmediği adamla ne yapacağını bilmiyorsa bence hiç kimseyle görüşmemeli.
Kendini geliştirmeli,eğitmeli.
Ne yapması gerektiğini öğrendiği zaman hayata karışmalı.
[Bir daha karşıma birileri çıkmaz diye korkuyorum aşık olmak istiyorm ama yaşım ilerliyor