görücü usulü ilk buluşma

minikkurba

Guru
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2011
632
404
323
Diğer
Arkadaşlar iyi akşamlar..arkadaş akraba veya tanıdıklar vasıtasıyla kısaca görücü usulü tanıştırıldığım kişiler oldu.Olumlu geçeceğini düşünerek gittim çoğu zaman.Ancak neden bilmiyorum hep ilk görüşme olarak kaldı.devamında görüştüğüm kişi olumlu veya olumsuz dönüş yapmadı.öyle kaldı ..Yani olumsuz dahi olsa görüşme sonrası düşünce herneyse söylenmesi daha iyi değilmi ?mesela en son tanışma olayında oturup konuştuk bir kahve içtik.eğitim durumumuz yaş iş durumu herşey uyumluydu beğendim oda beğendi diye düşündüm.gayet güZel konuştuk.tabi normal konular tanışmaya yönelik.iki saate yakın zaman geçmişti ben kalkmayı teklif ettim hesabı ödedi ve kalktık.aniden kalkalım diyince bozuldu gibi ama ilk seferlik görüşme için yeterince oturduk diye düşündüm.kalktık gittik velhasılı..sonrası yok hiçbir dönüş olmadı.merak ettiğim şu bu örnekte,beğenilmedim mi yoksa istemiyor izlenimi mi bıraktım onu anlayamadım.çünkü iyi geçmişti oluru vardı benim açımdan.Sizin yorumlarınızı merak ediyorum.bana tavsiyeleriniz neler?sizde paylaşırmısınız tecrübelerinizi hanımlar..

Yaşamadım bilmiyorum ama dönüş olmasa olumsuz olduğunu düşünürdüm.
İçimde şüphe varsa aracı olan kişiye sordururdum,güveniyorsam.
(siz 'kalkalım' dediğinizde bozulmuş olma ihtimali varsa)

Sizin haberiniz yok gibi onları arasın bence noldu daha onla konuşamadım nasıl geçmiş die oglanın annesne sorsun derimm
Üstünden baya zaman geçti ama şimdi.o zaman aracı bana sorunca bir hafta geçmişti.çocuğun annesi beni arardı bişey olsa dedi tanıştıran komşu.öyle diyince bişey diyemedim

Üstünden baya zaman geçti ama şimdi.o zaman aracı bana sorunca bir hafta geçmişti.çocuğun annesi beni arardı bişey olsa dedi tanıştıran komşu.öyle diyince bişey diyemedim
Hmm zaman da geçtiyse olumsuz demek ama gene de insan bir ararlar görücüyü neyse sizde düşünmeyin o zaman bu kadar nasip değilmiş demek ki

Back
X