- 9 Kasım 2013
- 731
- 795
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esin ne is yapiyorduEşimle görücü usulü tanıştık ilk buluşmayı ortada bir şehirde yaptık o uçakla geldi ben otobüsle geri dönerken 5 saatlik yolum vardı ve otobüsle gitmeme izin vermedi taksiyle gönderdi.Gidene kadarda devamlı aramıştı.En azından buluşma için bir teşekkür edebilirdi ve en önemlisi eve varıp varmadığınızı sorabilirdi
Canım benimde görücü usulu ile başladı 4 nisanda tanıştık kahve içtik ama hiç bir olumlu tarafı yoktu 6 nisanda mesaj attı tanımak istiyorum die 12 mayıs nişan 5 Ağustos düğün oldu bekle asla yazma nasipse olur
Eşimle görücü usulü tanıştık ilk buluşmayı ortada bir şehirde yaptık o uçakla geldi ben otobüsle geri dönerken 5 saatlik yolum vardı ve otobüsle gitmeme izin vermedi taksiyle gönderdi.Gidene kadarda devamlı aramıştı.En azından buluşma için bir teşekkür edebilirdi ve en önemlisi eve varıp varmadığınızı sorabilirdi
Eşimle görücü usulü tanıştık ilk buluşmayı ortada bir şehirde yaptık o uçakla geldi ben otobüsle geri dönerken 5 saatlik yolum vardı ve otobüsle gitmeme izin vermedi taksiyle gönderdi.Gidene kadarda devamlı aramıştı.En azından buluşma için bir teşekkür edebilirdi ve en önemlisi eve varıp varmadığınızı sorabilirdi
5 saatlik yola taksi mi ? bu kaçıncı seviye ya![]()
Beni 5 saatlik yola taksi tutarak gönderen adamla evlenmezdim kesinlikle. Böyle saçma sapan bir savurganlık olamaz ben o adama para dayandıramam der vazgeçerdimBegenmese otobüsle gondercekmis yalniz çünkü otobüsle gelmesine bisey dememis ahhahahahahah. Alfa olmayan çalışan anadolu şeyi neyse ya susayim
Şimdi şöle oldu ineceğim yer çok ters bi yerdeydi ve gecenin bir vakti inecektim.Bunun üzerine çok diretmedim.Para meselesine gelince inerken farkettim ödediğini.Bu arada eskiden bende hep tek taşımı kendim aldım modundaydım dahala bazı şeyleri kabul etmek çok otuturur içime ama emin ol böle prenses modu derler Ya erkeklere karşı o modda olmak daha iyi.Diğer türlü tek başına herşeyin üstesinden gelir gibi düşünüp sorumluluk yükledikçe yüklüyor insanlar.Tek taşımı kendim aldım tarzı biri olduğum için, ilk tanışmada taksi paramı ödemesine "ne münasebet" derdim. Otobüsle sağ salim geldiysem geride dönerdim, iznini de beklemezdim açıkcası. Bana bu daha tuhaf geldi.
Sevgili konu sahibi, üstünden bir kaç gün geçseydi zorlamayın derdim ama bu akşam görüştük diye belirtmişsiniz. Muhakeme etmesi, düşünmesi sırf güzelliğinizle değerlendirmemesi daha akıllıca değil mi?
Açıklama yaptım ama tekrar söliyim gece çok geç saatte çok ters biyerde inecektim ama bak hiç sizin gibi sorgulamadan evlendim iyi kide evlenmişimBegenmese otobüsle gondercekmis yalniz çünkü otobüsle gelmesine bisey dememis ahhahahahahah. Alfa olmayan çalışan anadolu şeyi neyse ya susayim
İlk buluşmada yeni yıl hediyesi olarak pırlanta taşlı kolye de almıştı arkama bakmadan kaçmam mı gerekiyorduBeni 5 saatlik yola taksi tutarak gönderen adamla evlenmezdim kesinlikle. Böyle saçma sapan bir savurganlık olamaz ben o adama para dayandıramam der vazgeçerdim![]()
Açıklama yaptım ama tekrar söliyim gece çok geç saatte çok ters biyerde inecektim ama bak hiç sizin gibi sorgulamadan evlendim iyi kide evlenmişimAlfa olmaya çalışan Anadolu şeyi ne demek anlayamadım bu yüzden bu cümlenize cevap veremiyorum ☺
Soru sormuşsunuz bir daha da bişey yazmamışsınız sonuç ne olduMerhabalar sizlere bir şey sormak istiyorum. Ben biraz görücü usulü evlenmek isteyen biriyim. Bi kaç gün önce iş yerime gelen kadınlardan biri bana aniden yaşımı adımı soyadımı ailemi hayatımda biri olup olmadığını sordu.. Biraz daha sohbet ilerledi ve akraba çıktık bana oğluna istediğini söyledi ve tanışmamızı istedi. Benden fotoğraf göndermemi istedi göndermedim. Tanıdık olduğu için teyzemi aradı onu tanıyordu ondan istemiş teyzem göndermiş.. Oğluna göstermiş beğenmiş bana da gösterdiler bende beğendim ve dışarıda ikimize görüşme ayarladılar.. Buraya kadar her şey çok güzel ilerledi.. Bu akşam iş çıkışında gidip görüştük oturup 1 saat kahve içtik.. Sohbet muhabbet gayet iyiydi aslında.. Hatta bana fotoğraflardan daha güzel olduğumu söyledi güzel konuştu yani.. Neyse sonra kalktık ayrıldık o evine ben evime.. Bunun sonrasında bi sessizlik başladı mesela benim numaram onda var tanıştık sonuçta konuştuk buluştuk en azından bi merhaba yada iyi geceler yada eve yetiştin mi merak ettim gibi bi msj atması Gerekmez miydi çok bekledim hiç yazmadı aramadı.. Şimdi aklımda çok soru var acaba olumsuz mu düşündü sevmedi mi amacı ne ne yapmaya çalışıyor... Bilenlere sormak istiyorum bu işler görücü usulünde nasıl oluyor.. İşleyiş nasıl olacak.. Aramaması yazmaması normal mi.. Bundan sonrası nasıl olacak... Ben olumlu olumsuzu nasıl anlayacamm benim ne yapmam gerek çocuğun bu sessizliği normal mi???
Ya canim cidden seni begenmese otobusle gitme taksiyle git der miydi bi düşünsene hatta sor enisteye merak ettim :))
Ya tabiki yapmazdıYa canim cidden seni begenmese otobusle gitme taksiyle git der miydi bi düşünsene hatta sor enisteye merak ettim :))