Görücü usulü ilk buluşmamız=ben=x=korku =endişe=baskı off yardım kızlarr...!!

aynen arkadaşa katılıyorum.
Toyluk zmnlardaki gibi olmuyor yaş ilerledikçe öle pat die ilk görüştü ağzı açık liseli kızlar gibi olmuyoruz.
Hiç bişe hissetmiyoruz belki ama sonra ortak vakitler geçirdikçe insan sevebiliyor ki kadınlar ilgiden hoşlanır ilgi gördükçe belki senin de için ona ısınabilir.
Reddetmek için erken biraz daha tanı vakit geçirin birlikte. Ama belli bir sürec geçti de hala bişi hissetmiyorsan ozmn da evlenmek olmaz tabi.

Allah inşallah gönlünüze göre nas,ip etsin.

Bu arada yaşınız kaç?

25 yaşındayım :44:

bence aklında başka biri yoksa bi şans ver ona... Onu tanımaya çalış. Iyice tart düşün. Oturup herşeyi konuşabileceğin keyifli muhabbet edebileceğin seni mutlu edecek biri sevgini de kalbini de zamanla kazanır bence... Böyle insanlar her zaman karşına çıkmayabilir unutma;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet ah birde itici gelmeseydi iyiydi :25::25:
Yinede olumlu/olumsuz net kesin bir karar almadan cevap vermeyeceğim adama:24:

ben ilk hiçç etkilenmediğimden sonra da etkilenmiyorum gibi..sen de kendini azçok tanımışındır belki.brnim görüştüğüm kişi de kısa boylu ,gösterişli biri değil..ama çekici buluyorum..çekici geliyoır mu ona bak..yyoksa ben öyle sevmezdim..davranışları da etikli oldu ama ben görücü usulü tanışmadım ,beni gezdirmişti ..o niyetle bakmamıştım..itici de gelmemişti...gezerken hoşlandım:)etkileyen bir tarafları olmalı mesela bunun gözleri..o anki ilgili davranışları,masum tavırları...tabi sonra aynı ilgiyi göremedim...

ayrıldınız mı peki şimdi canım ? Bilmiyorum evet sanırım boyu kısa kendimi güvende hissetmedim pek ondan mı sevemedim güven herşeydir benim için..bilmiyorum ne hissettiğimi bile bilemedim ki

Merhaba Canım,

Sevgi zamanla oluşan birşey. Bende eşimi ilk gördüğümde hatta ilk bir iki ayımızda şu anki hislerin yanından bile geçemezdim. Sempatik geliyordu tatlı geliyordu ama sevgi zamanla oldu. Giderek arttı zamanla hiç azalmadı. İyi huyları iyi özellikleri bu sevgiyi giderek arttırır.

İlk görüşte çok beğendiğin biri de kötü huyları ile nefretini kazanabilir.

Aynı evde yaşamak evlenmek için insanın mantığıyla düşünmesi gerek bence biraz da.

Daha çok zaman geçirmenizi konuşmanızı tavsiye ederim.

merhaba canım,

sevgi zamanla oluşan birşey. Bende eşimi ilk gördüğümde hatta ilk bir iki ayımızda şu anki hislerin yanından bile geçemezdim. Sempatik geliyordu tatlı geliyordu ama sevgi zamanla oldu. Giderek arttı zamanla hiç azalmadı. Iyi huyları iyi özellikleri bu sevgiyi giderek arttırır.

Ilk görüşte çok beğendiğin biri de kötü huyları ile nefretini kazanabilir.

Aynı evde yaşamak evlenmek için insanın mantığıyla düşünmesi gerek bence biraz da.

merhaba , çok teşekkür ederim yorumunuz için ..:16:
Umarım öyle olur ya da şöyle dua etmliyim sanırım; umarım hayırlısı ne ise o olur..
Hayırla nasip eder rabbim inşallah :17::2:

merhaba canım,

sevgi zamanla oluşan birşey. Bende eşimi ilk gördüğümde hatta ilk bir iki ayımızda şu anki hislerin yanından bile geçemezdim. Sempatik geliyordu tatlı geliyordu ama sevgi zamanla oldu. Giderek arttı zamanla hiç azalmadı. Iyi huyları iyi özellikleri bu sevgiyi giderek arttırır.

Ilk görüşte çok beğendiğin biri de kötü huyları ile nefretini kazanabilir.

şimdi az önce siz msjı yazdıgınız anda bana o çocuktan 3 mesaj geldi ard arda :) :17:
-günaydın
-romantizm sezonu açılmıştır,haberin olsun :)
-şiir senin yüzün dür,benim tahtım senin dizindir..

Bu 3 mesajdanda hiç etkilenmedim normal bir kız gülümseme tebessüm olur msjı okuyunca ben nötr neden acaba :18::18::18::18::18::26::26::26::26:

şimdi az önce siz msjı yazdıgınız anda bana o çocuktan 3 mesaj geldi ard arda :) :17:
-günaydın

Bu 3 mesajdanda hiç etkilenmedim normal bir kız gülümseme tebessüm olur msjı okuyunca ben nötr neden acaba :18::18::18::18::18::26::26::26::26:

çocuk sizi yeni yeni tanımaya çalışıyor, hemen romantizme bağlamasa keşke. Biraz kaçsa belki siz de onu merak edip düşüneceksiniz ama şu an kovalama evresinde kendisi :16:

cimri kesinlikle değil,çok savurgan da değil

Böyle yazmışsınız ama bir hafta telefonla görüşme ve 1 günlük buluşma ile bunu nasıl anlayabildiniz ki. Tipini beğenmedim diyorsunuz isterse Sultan süleyman olsun karşında ki içinde bir kıpırtı olmazsa bu iş çok zor gibi.

karşınızdaki kişi özellikle uğraşınca kendini sevdirebilme ihtimali de var tabi belki bir şey yapacak çok etkileneceksiniz ama böyle olma ihtimali biraz düşük bence, sizin içinizden gelmesi lazım.böyle şeyler zorla olmaz.

ben de eşiöle ilk görüştüğümde pek bişey hissetmedim. tam da istediğim gibi biriydi ama hiç bisey hissetmedim. konuşması çok hoşuma gitmişti. hatta nişanlıyken her gördüğümde bu ne yaaa diyordum içimden ama yakışıklıydı niye öyle düşündüm anlamadım. tabi sonradan aşık oldum. aslında benim mantık evliliği oldu biraz da. kardeşim aşk evliliği yaptı ama hiç bişey istediği gibi olmadı. bir zaman sonra hayat başlıyor. her seyin aşk olmadığını anlıyorsun. aşk uçup gidiyor. birşey hissetmemen sevmeyeceğin anlamına gelmez bence biraz zaman ver.

-günaydın

çok önyargı yapmışsınız kendinize bence evt gençkızlar bu msj larda gülümseer.bence yargılarınızı kenara bırskın ve nötr yaklaşmayı deneyin. bence hoş bir hareket yaptığı..

-günaydın

wauw bence çok güzel mesajlar bunlar :1:

Tutkuyla sevmek cok onemlidir, zira toleransi arttirir. O büyü yoksa karsi tarafin cogu yaptigi gozunde buyur. Mevcut iyilikler de cok cazip hale gelmez. Yasin kucukse bekle, hem gozlerine baktiginda icini titreten, hem de mantigina uyan bir adam niye cikmasin karsina ki? Mantik evliligi icin 35 sonrasi yaslarda olmak lazim ki insan madem aski bulamiyorum bari kafama uygun biri ile evlenip evlat aski yasayayim henuz yumurtalarim varken der.

On numara yorum .bayildim:46::nazar:

Back
X