• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görücü usulü tanışıp hayır dediğim çocuğa geri dönmek istiyorum.

Yazdıklarına üzülmedim canım.Hatta verdiğim kararda beni cesaretlendirdin.Geçen gün bir arkadaşımdan öğrendim ki beni mesleğimden dolayı aramamış tekrar.Ben bir ziraat teknikeriyim.Ve evet ben atanamayan bir mesleğe sahibim.Bir kaç yıldır bu durumu çok yaşar oldum.Bu yüzden beni geri çevirenler artmaya başladı.Bu tarz düşünen birinin beni maddi manevi huzursuz edeceğini düşünüyorum.Bundan sonra kimseye geri dönüş yapmamaya karar verdim.HEPİNİZE DEĞERLİ FİKİRLERİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

seni atanamayan bir mesleğe sahipsin diye geri çeviren ucuz adamlar kimi zaman benim de canımı sıkıyor..
kadrolu bir hemşireyim diye beni istediği ilk dakikadan belli olan insanları eliyorum hemen..
anlayacağın işimiz zor..kime güveneceğimi şaşırdım ben de ..en iyisi bol bol dua etmek..
içinde Allah korkusu olan, dürüst , ne istediğini bilen insanlarla ne zaman karşılaşırım bilemiyorum..

seni atanamayan bir mesleğe sahipsin diye geri çeviren ucuz adamlar kimi zaman benim de canımı sıkıyor..
kadrolu bir hemşireyim diye beni istediği ilk dakikadan belli olan insanları eliyorum hemen..
anlayacağın işimiz zor..kime güveneceğimi şaşırdım ben de ..en iyisi bol bol dua etmek..
içinde Allah korkusu olan, dürüst , ne istediğini bilen insanlarla ne zaman karşılaşırım bilemiyorum..

Haklısın bol bol dua etmek ve beklemek en iyisi.Yalnız şu meslek konusu baya canımı sıkıyor artık.Demekki insan kazandıkça kazanmak istiyormuş.Evleneceği eşini de bir ticari gelir kapısı olarak görebiliyormuş.Çok üzülüyorum bu duruma.Ne diyeyim senin açından sıkıntı bir durum.Sırf kadrodasın diye seninle evlenmeye can atmaları...Birden hayalimde gözlerinde dolar işareti olan adam canlandı :) Her iki açıdan da işimiz zor...

Haklısın bol bol dua etmek ve beklemek en iyisi.Yalnız şu meslek konusu baya canımı sıkıyor artık.Demekki insan kazandıkça kazanmak istiyormuş.Evleneceği eşini de bir ticari gelir kapısı olarak görebiliyormuş.Çok üzülüyorum bu duruma.Ne diyeyim senin açından sıkıntı bir durum.Sırf kadrodasın diye seninle evlenmeye can atmaları...Birden hayalimde gözlerinde dolar işareti olan adam canlandı :) Her iki açıdan da işimiz zor...

biz bayanlar her zaman iyi bir iş sahibi erkek isteriz..bu bir gerçek...ama şimdi devir tersine döndü..aileler de artık oğullarının iş sahibi bir kızla evlenmelerini istiyor...o zaman bende hemşireyim bende profesör istiyorum:))))))))bu da benim en doğal hakkım mı diyeyim:))))arkadaşım sözleşmeli öğretmendi..komşuları hayırlı bir iş için size gelecez demişler..geldiklerinde kızın sözleşmeli olduğunu öğrenince hiç bir şey demeden geri gtimişler....düşün yani...ama tabi ki de istisnalar var..ama onlar da park yeri gibi hemen kapılmışlar sanırım..en iyisi çalışştığın ortamda huyunu suyunu bildiğin sana güven veren birilerini düşün..ben öyle yapacam ..

Back
X