Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Makina mühendisi mi eşimin arkadaşlarından biliyorum makinacı olanlar hep çok zor evlendi
[/QUOTE
Maden mühendisi![]()
Teşekkür ederim fikirleriniz için hayırlısı demekten başka bir şey gelmiyor elimdenBu kadar aklına takıldıysa bi adım atacaksın o zaman, bana kalırsa o ilk 20 günden dolayı olmaz ama sen bilirsin
Merhaba arkadaşlar sizlerden fikir almak için burdayım. Oturduğumuz binaya uzaktan bi akrabamız taşındı bi samimiyetimiz yoktu zamanla gidiş geliş derken 2 yılın sonunda beni oğullarıyla tanıştırmak istediklerini, uzun zamandır düşündüklerini ama ben kabul etmem diye cekindikleri için hep ertelediklerini söylediler. Ben kpss hazırlandığım için bi tanışmaya zamanım yok dememe ragmen çok ısrar edince aslında tam mantığıma uyan özelliklere sahip olduğu için tamam dedim.Ve bu kişiyle aynı binadayız her zaman karşılaştığım kişi ama bi sohbetimiz selamlasmamiz yok.Neyse tanıştık her şey gayet güzel geçti ama çok çekingen biri alnından terler akıyordu kışın buz gibi soğuğundayani beğenmemiş ihtimalimini asla düşünmedim. Kendisi 38 yaşında ailesinin dediğine göre önerdikleri hiç kimse ile tanışmamış ama beni görüp beğendiği için istiyorum olur tanışalım demis .
Beni arabayla eve bıraktı yani demek istediğim her şey gayet yolunda yol boyu sohbet ettik gözümün içine bakıyordu. Sonra 20 gün boyunca aramadı aracı olan abla aradı seni çok beğenmiş ama cekingen olduğunu söylemiştik sen ara ne olacak dedi.Bende çok sinirlendim tanışmak isteyen siz zorlayan siz niye ben arıyorum falan derken büyük konuştum galiba asla istemiyorum dedim 20 gündür aramayan biri daha aramasın gerek yok dedim.Ve öylece yarım kaldı annesi geldi öyle olmaz falan dedi şuan ustelemiyorum ama böyle bitmez dedi gitti.6 ay geçti ailesi gelmedi. Normalde hiç gormedigim adamı nerdeyse her gün görmeye başladım bana ne oldu bilmiyorum adama aşık oldumHer an aklımda ama onunda ilgisi var buna eminim geçen sabah durakta karşılaştık arabayla geçti karşı tarafa bana bakıyor ama gelip konuşmadı ne olacak böyle o cesaretsiz bende adım atamıyorum aileden de ses yok ne yapmalıyım yardım edin kızlar??Karşılaşıyoruz ama nasıl adım attiracam ona?
Ay benim aklıma başka bir şey geldi, acaba farklı anlamda pasif olabilir mi?Mühendis yıllardır çalışan biri öyle pasif değil ama anlayamadım görüştüğümüzde de heyecanlıydı anlayamadım ki..
Aileyle çaya kahveye sık gidip geliyorduk virüsten dolayı gidiş geliş azaldı ancak annesi geldiğinde oğlundan bahsedip gözümün içine bakıyor da bir şey demiyorAileyle görüşün bence çaya kahveye gidin acarlar konuyu tekrar
Ay olabilir mi? Ama öyle bi sorunu olsa tanışmaya ne diye geldi kiAy benim aklıma başka bir şey geldi, acaba farklı anlamda pasif olabilir mi?
Pisman olmaktan geç kalmaktan çok korkuyorum.Okumus ve yıllarca ailesi için hep çalışmış biri bence de duygusal olarak kendini geliştirememiş gibi geliyor.Yeniden bi görüşme için uğraşmalıyımYillar sonra pisman olmyin ..insan yapmdklarndan daha cok pismn olurms..okumaktan,ders calsmktan bu yonunu gelstremyen insanlar var bna cok norml gelyo ya cekiniyordr napsn..halamn oglu da odtu elektrk elktronik okumstu..o da gec yasta anca tanstrlarak evlndi ama hepimizn hayran oldugu biridir yani..bnce bi gorusme daha ayarlnmali ya..araci abla yapsn bi guzellik![]()
Ya kesin öyledir diyemeyiz ama aile itelemesiyle yapılmış bir görüşme ve sonrasında 20 gün oluyor aramıyor ve yine aracı devreye giriyor.Ay olabilir mi? Ama öyle bi sorunu olsa tanışmaya ne diye geldi ki![]()
Hem akraba hem komşu yooksa inanın hiç düşünmeden şimdiye çoktan yazmıştımYa Allah aşkına ne kaybedersin ki nerelerdesin görüşelim yaz yolla aman dönerse senindir dönmezse yol ver gitsin. Ben valla 25 yaşındayım eşimle aramı ben yaptım ona kalsa evlenmeyi geçtim bakışamazdık bile. Yazdım karşılık verdi vermeseydi başka kişilerle olurduk zaten bu kadar anlam yüklemeyin önce o yazsın bu yazsınlara.
Bence beklemeyin bile adım atacağı varsa atsın yoksa böyle adamla ömür geçmez zaten. Her şeyin fazlası zararlı benim eşim de çekingen ama gerekince çok naif adımlar atabiliyodu ve gerçekten hayatımda gördüğüm en çekingen insandır. Erkekler dışında mesleği gereği hiç muhatap olmamış. Ben onu öyle kabul ettim ama naif adımları her zaman hoşuma gitti . Sizin adayınız beğendiği kişiye naif bile bir adım atamıyo . Adım atmak istiyor olsa bile buna rağmen ne yapacağını bilmiyorsa yeteri kadar akıllı değildir kitap okumuyordur falan. Sizinki de aşk değil karşı tarafın ailesi bu kadar isterken sizin de içinize sinmisken karşı tarafın tepkisiz kalmasından dolayı . Bunun bi adı vardı ama hatırlamıyorum.Merhaba arkadaşlar sizlerden fikir almak için burdayım. Oturduğumuz binaya uzaktan bi akrabamız taşındı bi samimiyetimiz yoktu zamanla gidiş geliş derken 2 yılın sonunda beni oğullarıyla tanıştırmak istediklerini, uzun zamandır düşündüklerini ama ben kabul etmem diye cekindikleri için hep ertelediklerini söylediler. Ben kpss hazırlandığım için bi tanışmaya zamanım yok dememe ragmen çok ısrar edince aslında tam mantığıma uyan özelliklere sahip olduğu için tamam dedim.Ve bu kişiyle aynı binadayız her zaman karşılaştığım kişi ama bi sohbetimiz selamlasmamiz yok.Neyse tanıştık her şey gayet güzel geçti ama çok çekingen biri alnından terler akıyordu kışın buz gibi soğuğundayani beğenmemiş ihtimalimini asla düşünmedim. Kendisi 38 yaşında ailesinin dediğine göre önerdikleri hiç kimse ile tanışmamış ama beni görüp beğendiği için istiyorum olur tanışalım demis .
Beni arabayla eve bıraktı yani demek istediğim her şey gayet yolunda yol boyu sohbet ettik gözümün içine bakıyordu. Sonra 20 gün boyunca aramadı aracı olan abla aradı seni çok beğenmiş ama cekingen olduğunu söylemiştik sen ara ne olacak dedi.Bende çok sinirlendim tanışmak isteyen siz zorlayan siz niye ben arıyorum falan derken büyük konuştum galiba asla istemiyorum dedim 20 gündür aramayan biri daha aramasın gerek yok dedim.Ve öylece yarım kaldı annesi geldi öyle olmaz falan dedi şuan ustelemiyorum ama böyle bitmez dedi gitti.6 ay geçti ailesi gelmedi. Normalde hiç gormedigim adamı nerdeyse her gün görmeye başladım bana ne oldu bilmiyorum adama aşık oldumHer an aklımda ama onunda ilgisi var buna eminim geçen sabah durakta karşılaştık arabayla geçti karşı tarafa bana bakıyor ama gelip konuşmadı ne olacak böyle o cesaretsiz bende adım atamıyorum aileden de ses yok ne yapmalıyım yardım edin kızlar??Karşılaşıyoruz ama nasıl adım attiracam ona?
Hem akraba hem komşu yooksa inanın hiç düşünmeden şimdiye çoktan yazmıştım
Mutluluğunuz daim olsunBenim eşimle soy ismim aynı ailecek yıllardır görüştüğümüz insanlardı babamın dedezadelerinden geldiği için hanedan olarak görünüyor yıllardır tanıdığım birisiydiAilecek tanışık olmam onu tanımak isteğimin önüne geçemez ki yaşadım onu dolu dizgin anlaşamasaydık iyi bir şekilde bitirecektik öyle anlaşmıştık. İyi ki diyorum iyi ki onunla evlenmişim.
Mutluluğunuz daim olsunKeşke sizdeki bu cesaret bende de olsaydı