- 20 Temmuz 2020
- 166
- 169
- 18
YaaArkana bakmadan kkkkaççççç![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başta önemsemeyen kusurlar evliliğinin yıpranmasındaki en büyük etken oluyor malesef ki, eğer yıllar öncesine dönsem "aman ya evlenince geçer hem kusursuz insan yoktur dimi" demezdim.
+1Ya Allah aşkına ne kaybedersin ki nerelerdesin görüşelim yaz yolla aman dönerse senindir dönmezse yol ver gitsin. Ben valla 25 yaşındayım eşimle aramı ben yaptım ona kalsa evlenmeyi geçtim bakışamazdık bile. Yazdım karşılık verdi vermeseydi başka kişilerle olurduk zaten bu kadar anlam yüklemeyin önce o yazsın bu yazsınlara.
Pisman olmaktan geç kalmaktan çok korkuyorum.Okumus ve yıllarca ailesi için hep çalışmış biri bence de duygusal olarak kendini geliştirememiş gibi geliyor.Yeniden bi görüşme için uğraşmalıyım![]()
Haklısınız ben hep karşıdan beklerim ilk adımı yanlışı burda yapıyorum belki deBen olsam yazardım Bu konuda çok cesurum. Begendiğim tüm erkeklere mesaj attım bazen laf soktum. Onlar yazmasa bile yazardım. Hiç gurur meselesi yapmadım. Hiç biriyle olmadı. Evliyim.Bugün yine olsa yine yazardım. Umrumda olmaz. Ne kaybedicem. Yazmadım diye pişman olacağıma yazar pişman olurum. Kaderinse olur.
At bir adım kaybedecek bir şeyin yok. Olmadı kısmet değil dersin.Haklısınız ben hep karşıdan beklerim ilk adımı yanlışı burda yapıyorum belki de
Sessiz olduğu için seni annesine ezdireceğine ihtimal vermesem kap bu gün görmemiş meendisi diycem de, seni harcarsak vebaline gireriz diye korkuyorum![]()
Ben iletişime geçmedim kendisi iş dolayısıyla 2 haftadır şehir dışında, annesi anneme yine o konu için gelicez demis öylece kaldı yaniKonu sahibi iletişime geçti mi neler oldu merak ettim![]()
Annesi gelicez tekrar o konu için demis ama henüz ses yokBen de kendisi cok sessiz oldugu icin aileye erdirir mi kaygisi taşıyorum. Konusurken "bir açıldı ki..." dediginiz kismi merak ettim, yaniltir mi bizi......?
Gerçi erkek milletine de güvenmeye gelmiyor ki lafta "şunu yaparim, bunu ederim" kendine güvenli sözler, icraatta sönmüş bi balon fosss...
Hayırlısı. Bilgi verin bizeArya6237
Bilemedim. Temkinli davranın. Hayırlısı olsunAnnesi gelicez tekrar o konu için demis ama henüz ses yokYani görüştüğümüzde o kadar sıcak konuşkan biri şimdi neden bu kadar cekingen davranıyor anlayamıyorum 2 haftadır şehir dışında göremiyorum bu ara .
Kafam o kadar karışık ki aslında adım atmak istiyorum çünkü ilgisinden çok eminim ne kadar cekingen olduğu zaten ortada ama hem akraba hem komsu olmamız yüz yüze bakıyoruz cekiniyorum açıkçası annesi de gelicez yine demis .aileler dahil olmadan biz konussak çok daha iyi olurdu.Sosyal medya da kullanmıyor bu aradaYa, aslında benim eşimde biraz çekingendi. Tanıştığımızda ben 21, o 28 yaşındaydı.. Bir arkadaş ortamında tanıştık, o beni aylar sonra facebooktan ekledi. Sonra yine sessizlik... Sonra ben biraz yürüdüm ona, sonra o bana falan derken iş aldı başını gitti..(10 yıl oluyor)
Yani ben adım atmasaydım, süreç başlarmıydı acaba diye düsündüm şimdi.. (eşim de elektrik muhendisi bu arada)