Görücü usülü tanışma aşka dönüştü yardım lütfen..

Öncelikle size helal olsun yazarsanız sonucu şimdiden merak ediyorum☺
Görüştük çok güzel geçti hatta kalktığımızda işim var seni eve bırakıp öyle giderim dedi bende arar arar diye bekledim şimdi pişmanım o zaman yazamadığım için 😒
Şimdi de yazamamin sebebi çok büyük konuştum annesine beni nasıl aramaz yaptığı saygısızlık bir daha asla istemiyorum gibi şeyler söyledim o anlık sinirle:KK43: Takıntı oldu bile normalde bitti dersem biri için bitiyor ama bunda farklı bir şey yaşıyorum hergün gözümün önünde diye

Büyük konuşmuşsunuz :) annesi söylemiştir büyük ihtimal dediklerinizi. Belki o yüzden geri dönüş yapmamıştır sonra da.

En mantıklısı annesini beklemeden sizin iletişim kurmanız. Aklınız kaldıysa ne yapın edin karşılaşma numarasını yapın :super:
Karşılaşınca da esprili bi şekilde konuşun. ‘Hayat belirtisi varmış sende de demek ki:)’ gibisinden bişeyler dersiniz. Ben olsam böyle yapardım yani :KK66:
[/QUOTE]
Evet büyük konuştum:( Cok kırılmıştım .Ne yapıp edip karşılaşırsam iletişim kurarım :KK66:

Aslında çok kesin bir dil ile reddettiniz aracı vasıtasıyla.. arkadaşın dediği mantıklı, yine aracıyla konuşulabilir..
Ha o 20 gunde yine de bir seslenebilirdi size, o ayrı..
Yok işte seslenmedi sorun burda başladı belki de hiç hak etmiyor benim bu ilgimi

Yok işte seslenmedi sorun burda başladı belki de hiç hak etmiyor benim bu ilgimi
İnanın kararsız kaldım anlattıklarınız karşısında.. çünkü ilgisini sizden başkaları bile gözlemleyebiliyor. Bilemedim. Ama dediğim gibi, ben netleştirmek isterdim..belirsizlikler beni gereğinden fazla strese sokar..

İnanın kararsız kaldım anlattıklarınız karşısında.. çünkü ilgisini sizden başkaları bile gözlemleyebiliyor. Bilemedim. Ama dediğim gibi, ben netleştirmek isterdim..belirsizlikler beni gereğinden fazla strese sokar..
Sizi bile yordum ya hakkınızı helal edin,inanın bende çok yoruldum kendimi tanıyamıyorum hiç kimseyi bu kadar takmadım gitmişse o kaybetti der kapatırdım ne oluyor ne de bitiyor..

Aracıya gerek yok gördüğün yerde çevir önünü derdin ne neden konuşmuyorsun bakıp duruyorsun de bakalım ne olacak. Kendisi konuşsa reddedilmekten ya da istediği cevabı alamamaktan korkuyordur

bir insanın nerede nasıl tanıştığıyla pek ilgilenmiyorum s.medya görücü usulu sokak cafe farketmez sonuçta başlayınca süreç herkes gibi ilerliyor eğer mutluysan bakma ardına ama unutma başta mutsuz olan iyi olmayan kimse yoktur

Ben beğendiğini düşünmüyorum. Annesi işin olmasını istediği için size yalan söylemiş, bu arada zaman kazanarak oğlunu ikna etmeye çalışıyor diye tahmin ediyorum. Sizi beğense bile kafasına yatmayan bir şeyler vardır. Bunu da ailesiyle paylaşmıştır. Ailesi onun sebebini çok geçerli görmemiş olacak ki sizi ellerinden kaçırmadan adamı ikna etmeye çalışıyorlar. Son tahminim ise şöyle : Adam bu yaşa kadar bekar kalmış, aslında ailesinin onaylamadığı bir ilişki içindedir. Ne onunla evlenebiliyor, ne de ondan vazgeçebiliyor. Ailesini kırmamak için de sizinle görüşmek zorunda kalmıştır. Araya bu kadar uzun süre girmesini ancak bu tahminlerim açıklıyor. Lütfen, bu ihtimalleri iyi araştırın.

Bu mevzu nasıl sonlanacak merak ediyorum.
Ben hiç bir erkeğin çekingen olduğu için beğendiği bir kadın ile iletişim kurmaktan kaçınacağını düşünmüyorum.
Bu adamda var bi tuhaflık ama siz görüşme sonrası net bir cevap alamadığınızdan ötürü takıntı yaptığınız için kıymete binmiş gözünüzde..

Bütün anlattıklarınızı okudum, ömür törpüsü bir durum var ortada. Mesaj atsanıza ona, "Annen bize bir şeyler söylüyor ama ben sende bir hareket göremiyorum senden habersiz iş mi çeviriyorlar yoksa?" diye. Gelen cevaba göre uygun yerden yürürsünüz :KK48:

Ben beğendiğini düşünmüyorum. Annesi işin olmasını istediği için size yalan söylemiş, bu arada zaman kazanarak oğlunu ikna etmeye çalışıyor diye tahmin ediyorum. Sizi beğense bile kafasına yatmayan bir şeyler vardır. Bunu da ailesiyle paylaşmıştır. Ailesi onun sebebini çok geçerli görmemiş olacak ki sizi ellerinden kaçırmadan adamı ikna etmeye çalışıyorlar. Son tahminim ise şöyle : Adam bu yaşa kadar bekar kalmış, aslında ailesinin onaylamadığı bir ilişki içindedir. Ne onunla evlenebiliyor, ne de ondan vazgeçebiliyor. Ailesini kırmamak için de sizinle görüşmek zorunda kalmıştır. Araya bu kadar uzun süre girmesini ancak bu tahminlerim açıklıyor. Lütfen, bu ihtimalleri iyi araştırın.
Haklı olabilirsiniz her şey o kadar karışık ki ve ben çok yoruldum oluruna bıraktım bu saatten sonra yapabileceğim bir şey yok hatta görmemek için uğraşıyorum ki unutmak istiyorum:(

Bu mevzu nasıl sonlanacak merak ediyorum.
Ben hiç bir erkeğin çekingen olduğu için beğendiği bir kadın ile iletişim kurmaktan kaçınacağını düşünmüyorum.
Bu adamda var bi tuhaflık ama siz görüşme sonrası net bir cevap alamadığınızdan ötürü takıntı yaptığınız için kıymete binmiş gözünüzde..
Akışa bıraktım bi tuhaflık olduğu kesin

Bütün anlattıklarınızı okudum, ömür törpüsü bir durum var ortada. Mesaj atsanıza ona, "Annen bize bir şeyler söylüyor ama ben sende bir hareket göremiyorum senden habersiz iş mi çeviriyorlar yoksa?" diye. Gelen cevaba göre uygun yerden yürürsünüz :KK48:
Hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşıyorum ve çok yordular beni ,hele annesi ondan da uzak durmaya çalışıyorum net bir şey demez gelir kafamı karıştırır gider akışına bıraktım 🙄

Back
X