Görücü usülü tanışma aşka dönüştü yardım lütfen..

Bu arada dün gece beni line diye bi uygulamadan eklemis madem yazmıyorsun hala numaram niye kayıtlı onda anlamış değilim

Karşı taraf gerçekten cekingenliğinden aramıyorsa ben siz arayın derim

Ama şimdi kimseye de güven olmuyor ya rol yapıyorsa kıymete binmeye çalışıyorsa buda geldi aklıma

Siz gizlerinizle hareket edin

Kuzu çok samimi olarak söylüyorum adam ağır arıza!! Bu adam bir şekilde sana adım attı ailesi de "aman çok da uzatmadan evlenin dedi" ve evlendiniz ... Ben bu adamın normal bir evlilikten azami ölçüde bekleyecegin şeyleri gerceklestirebilecegini sanmıyorum. Annesi ile evlenmişsin gibi bir durumla karşı karşiya kalırsın ...her sorunu annesi ile çözmek zorunda kalırsın

Kuzu çok samimi olarak söylüyorum adam ağır arıza!! Bu adam bir şekilde sana adım attı ailesi de "aman çok da uzatmadan evlenin dedi" ve evlendiniz ... Ben bu adamın normal bir evlilikten azami ölçüde bekleyecegin şeyleri gerceklestirebilecegini sanmıyorum. Annesi ile evlenmişsin gibi bir durumla karşı karşiya kalırsın ...her sorunu annesi ile çözmek zorunda kalırsın
Arızalı olduğu kesin de çözemedim zaten:110:

Uzak dur derim... 38 yasinda ve ana baba akrabasini yollatiyor yok utaniyormis.. Gec bunlar.. Isteyendam engeller tanimaz.. Bence 38 yasindaki ogullarini afedersin yamamak istiyorlar, adamda orali degil veya baska bi foyasi var....sana gelincede sana asik diye duydugun icin biseyler besliyorsun saniyorsun ama gözün önünde olduğu icin piskolojik bence

Uzak dur derim... 38 yasinda ve ana baba akrabasini yollatiyor yok utaniyormis.. Gec bunlar.. Isteyendam engeller tanimaz.. Bence 38 yasindaki ogullarini afedersin yamamak istiyorlar, adamda orali degil veya baska bi foyasi var....sana gelincede sana asik diye duydugun icin biseyler besliyorsun saniyorsun ama gözün önünde olduğu icin piskolojik bence
Evet gözümün önünde olması çok kötü ..

Karşı taraf gerçekten cekingenliğinden aramıyorsa ben siz arayın derim

Ama şimdi kimseye de güven olmuyor ya rol yapıyorsa kıymete binmeye çalışıyorsa buda geldi aklıma

Siz gizlerinizle hareket edin
Hicbir şey anlamadım ondan da ailesinden de:KK43:

Valla eşimgil beni görmeye geldi gördü konuştuk tanıştık gittiler
Ben adana onlar ankarada otryo
Benim dibim düştü eşime oda beğenmiş beni
Biz haber bekliyoz 1 gün geçti yok 2 gün geçti yok 3 gün geçti yok derken 2 hafta boyunca haber gelmedi. Noluyo lan dedim bizmi kız eviyiz onlar mı ne bu naz dedim istiyosa istiyorum desin istemiyorsa istemiyorum desin dedim derken bizi aradılar istiyoruz dediler vs vs sonra eşime sordum niye 2 hafta beklettin dedim korktum yapablirmiyim evliliği seni üzermym vs vs dedi
Sonuç biz 4.5 sene olck evliyiz iyiki de evlenmişm
Bence siz adım atın olumlu elektrik alıyosanz

Valla eşimgil beni görmeye geldi gördü konuştuk tanıştık gittiler
Ben adana onlar ankarada otryo
Benim dibim düştü eşime oda beğenmiş beni
Biz haber bekliyoz 1 gün geçti yok 2 gün geçti yok 3 gün geçti yok derken 2 hafta boyunca haber gelmedi. Noluyo lan dedim bizmi kız eviyiz onlar mı ne bu naz dedim istiyosa istiyorum desin istemiyorsa istemiyorum desin dedim derken bizi aradılar istiyoruz dediler vs vs sonra eşime sordum niye 2 hafta beklettin dedim korktum yapablirmiyim evliliği seni üzermym vs vs dedi
Sonuç biz 4.5 sene olck evliyiz iyiki de evlenmişm
Bence siz adım atın olumlu elektrik alıyosanz
Evet karşılıklı beğendik birbirmizi ama 2 hafta aramayınca ben bitrdim Annesine benimle alay mı ediyosunuz bu nasıl tanışma bu saatten sonra asla istemiyorum tarzında büyük konuştum çünkü çok kırılmıştım ve 20 gün heyecanla beklemenin verdiği üzüntüyle. Annesi de hayır oğlum istiyor beğenmiş daha görüşmemiz lazım 1 kereyle olmaz demis falan dedi. Ve 20 gündür yalnız oturuyor durgun düşünüyor gibi şeyler bence evlilikten korkuyor sizin esinizin dedigi gibi acaba yapabilir miyim gibi de düşünmüş olabilir

Hayır en son line de eklemisti yazmadı ses yok birkaç gündür sabahları karşılaşmıyoruz öylece kaldı:(
Diğer üyeler gibi merakta kalıcam. Karşılaşırsanız eğer bu adamcağızı uzun uzun süzün gözlerine imalı bakın konuşmayın hiç.. Sonrasında sorunun ne olduğunu bu mantıksızlığın nedenini telefonla sorun öğrenin bence.. Bitecekse bile böyle sessiz sedasız saçma bitmemeli. Kibar saygılı bir bayansınız belli. Bu belirsizlik sizi üzüyor.. İçimden bir ses bu kişi ile olmaz diyor.. Ama nasip belli de olmaz.

Diğer üyeler gibi merakta kalıcam. Karşılaşırsanız eğer bu adamcağızı uzun uzun süzün gözlerine imalı bakın konuşmayın hiç.. Sonrasında sorunun ne olduğunu bu mantıksızlığın nedenini telefonla sorun öğrenin bence.. Bitecekse bile böyle sessiz sedasız saçma bitmemeli. Kibar saygılı bir bayansınız belli. Bu belirsizlik sizi üzüyor.. İçimden bir ses bu kişi ile olmaz diyor.. Ama nasip belli de olmaz.
Gelişme olursa paylaşırım sizinle:) Teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için. Çok üzüldüm yıprandım uzak durmaya görmemeye gayret ediyorum unutsam belki de hayırlısı bu olacak ..

O uygulamadan mesaj mi atsan ki aceppp kac yasinda insanlarsiniz sonucta(bence adam biraz tırt gibi ama) aklinda kalacağına ne oldunu anlamis olursun

O uygulamadan mesaj mi atsan ki aceppp kac yasinda insanlarsiniz sonucta(bence adam biraz tırt gibi ama) aklinda kalacağına ne oldunu anlamis olursun
Adam tırt bundan bende eminim artık 🙄Uygulamadan otomatik eklemiş yani istese bir şey yazabilirdi ama yazmıyor böyle tuhaf davrandıkça soğuyorum ıcimden gelmiyor benimde..

Merhaba arkadaşlar sizlerden fikir almak için burdayım. Oturduğumuz binaya uzaktan bi akrabamız taşındı bi samimiyetimiz yoktu zamanla gidiş geliş derken 2 yılın sonunda beni oğullarıyla tanıştırmak istediklerini, uzun zamandır düşündüklerini ama ben kabul etmem diye cekindikleri için hep ertelediklerini söylediler. Ben kpss hazırlandığım için bi tanışmaya zamanım yok dememe ragmen çok ısrar edince aslında tam mantığıma uyan özelliklere sahip olduğu için tamam dedim.Ve bu kişiyle aynı binadayız her zaman karşılaştığım kişi ama bi sohbetimiz selamlasmamiz yok.Neyse tanıştık her şey gayet güzel geçti ama çok çekingen biri alnından terler akıyordu kışın buz gibi soğuğunda 🥶 yani beğenmemiş ihtimalimini asla düşünmedim. Kendisi 38 yaşında ailesinin dediğine göre önerdikleri hiç kimse ile tanışmamış ama beni görüp beğendiği için istiyorum olur tanışalım demis .
Beni arabayla eve bıraktı yani demek istediğim her şey gayet yolunda yol boyu sohbet ettik gözümün içine bakıyordu. Sonra 20 gün boyunca aramadı aracı olan abla aradı seni çok beğenmiş ama cekingen olduğunu söylemiştik sen ara ne olacak dedi.Bende çok sinirlendim tanışmak isteyen siz zorlayan siz niye ben arıyorum falan derken büyük konuştum galiba asla istemiyorum dedim 20 gündür aramayan biri daha aramasın gerek yok dedim.Ve öylece yarım kaldı annesi geldi öyle olmaz falan dedi şuan ustelemiyorum ama böyle bitmez dedi gitti.6 ay geçti ailesi gelmedi. Normalde hiç gormedigim adamı nerdeyse her gün görmeye başladım bana ne oldu bilmiyorum adama aşık oldum:KK43:Her an aklımda ama onunda ilgisi var buna eminim geçen sabah durakta karşılaştık arabayla geçti karşı tarafa bana bakıyor ama gelip konuşmadı ne olacak böyle o cesaretsiz bende adım atamıyorum aileden de ses yok ne yapmalıyım yardım edin kızlar??Karşılaşıyoruz ama nasıl adım attiracam ona???
Canım madem beğenmiş size gelip Allah’ın emri peygamberin kavliyle istesinler. Sen neden konuşacakmışsın ki. O eş değil oynayacağı arkadaş mı arıyor. Sakın konuşma numaranı face inst falan cevap verme seni oyalar oynar senle

Back
X