Merhaba arkadaşlar sizlerden fikir almak için burdayım. Oturduğumuz binaya uzaktan bi akrabamız taşındı bi samimiyetimiz yoktu zamanla gidiş geliş derken 2 yılın sonunda beni oğullarıyla tanıştırmak istediklerini, uzun zamandır düşündüklerini ama ben kabul etmem diye cekindikleri için hep ertelediklerini söylediler. Ben kpss hazırlandığım için bi tanışmaya zamanım yok dememe ragmen çok ısrar edince aslında tam mantığıma uyan özelliklere sahip olduğu için tamam dedim.Ve bu kişiyle aynı binadayız her zaman karşılaştığım kişi ama bi sohbetimiz selamlasmamiz yok.Neyse tanıştık her şey gayet güzel geçti ama çok çekingen biri alnından terler akıyordu kışın buz gibi soğuğunda

yani beğenmemiş ihtimalimini asla düşünmedim. Kendisi 38 yaşında ailesinin dediğine göre önerdikleri hiç kimse ile tanışmamış ama beni görüp beğendiği için istiyorum olur tanışalım demis .
Beni arabayla eve bıraktı yani demek istediğim her şey gayet yolunda yol boyu sohbet ettik gözümün içine bakıyordu. Sonra 20 gün boyunca aramadı aracı olan abla aradı seni çok beğenmiş ama cekingen olduğunu söylemiştik sen ara ne olacak dedi.Bende çok sinirlendim tanışmak isteyen siz zorlayan siz niye ben arıyorum falan derken büyük konuştum galiba asla istemiyorum dedim 20 gündür aramayan biri daha aramasın gerek yok dedim.Ve öylece yarım kaldı annesi geldi öyle olmaz falan dedi şuan ustelemiyorum ama böyle bitmez dedi gitti.6 ay geçti ailesi gelmedi. Normalde hiç gormedigim adamı nerdeyse her gün görmeye başladım bana ne oldu bilmiyorum adama aşık oldum

Her an aklımda ama onunda ilgisi var buna eminim geçen sabah durakta karşılaştık arabayla geçti karşı tarafa bana bakıyor ama gelip konuşmadı ne olacak böyle o cesaretsiz bende adım atamıyorum aileden de ses yok ne yapmalıyım yardım edin kızlar??Karşılaşıyoruz ama nasıl adım attiracam ona???