- Konu Sahibi Sadecesen2
-
Bikac gun sonra net bir cevap verecek .uzaktan biz de istemezdik ama arkadaslari araci olmus boyle biri var diye .Bizim cevre kisitli biz yada o bulamadi kendi imkanlariyla gonlune gore buda bir anormal sir kapisi .iyi de kız 36 yaşında ise kardeşin de en az o kadardır
görücü usulü bulacaksanız da kendi çevrenizden bulun
24 saat uzaktan görücü usulü mü olur
yanaşmıyor işte
sebebinin ne olduğunun ne önemi var
isterse sadece hevesli görünmeyeyim diye öyle yapsın kız bununla vakit kaybetmeye değmez
geleceğe dair bir konuşma yoksa neye dair konuşulur görücü usulünde
Calistigi yer de kendi imkanlariyla tanisabilecegi birileri yok olanlar ya evli yada erkek arkadaslari var bizde ona uzakta oturuyoruz baska bir sehirde izinleri de kisitli yani yok yok .Gorucu usulu tanisma tek secenek gibi.Bu işin olmayacağı açık, ille görücü usulü olması şart mı
Yok canim degildir .Bu ogretmenmis senin gorumce bulustumu kiayy o kız benim görümcem mi yoksa
77 doğumlu ama belki azıcık yaşını küçük söylemiştir
mesela ona birileri böyle uzaktan birini önerdi
arasın konuşun vs diye
özel okulda öğretmen olarak çalışıyordu ama o sene çalışmıyordu
adam doktordu arayınca ben adamla ne konuşacağım ne iş yapıyorsun deyince ev kızıyım mı diyeceğim dedi
telde bile konuşmadı galiba
konuşsa bile o kız gibi yapardı izlenimi oldu bende şimdi
Yok canim sagol :) burdan kimse kimseye talip olmaz .Guven meselesi onemli bu isler de .bu kardeş kaç yaşında ne iş yapar
belki burdan kısmet buluruz
Yok canim degildir .Bu ogretmenmis senin gorumce bulustumu ki
Yok canim sagol :) burdan kimse kimseye talip olmaz .Guven meselesi onemli bu isler de .
Bizim ki yeni daha .Gorusup karsilikli konusma olmadi mi boyle acabalar la kaliyor insan .Evlilik yolunda baska turlu nasil ilerlenilir ki.benimki de öğretmen
o hikaye bayağı oldu buluşmadı herhalde telde bile konuşmadı galiba
Evet bu aklima geldi hatta kiza sormus hic sevgilin oldumu diye kizin bir erkek arkadasi olmus 4yil falan surmus ayrilma sebeplerinide cok sacma bir neden soylemis araya uzaklik girdi demis hozden irak olan gonulden de irak olurmus demis .birde face girdigin de kardesim bu bayan gece ucte bile face de oluyormus ama kardesime hic yazmiyormus .buna ragmen gorusmeye gitti ve neymis mesaj da ivir zivirda dalga gecilip gecilmedigi anlasilmiyormus e be kafin kardina geldi iste nediye konusmadin gene gelebilecegini de tahmin etmemis gelince de ne yapacagini bilemedi demekki oyalamaya sevam etti ayipbolmasin diyede araci da tanidik ya misafir perverlik yapip gonderdi.Dayım da böyle görücü usulüyle biriyle tanıştırdı kız aynı anlattığınız gibi ben sessizim ben cekinirim falan diyip duruyordu aradan biraz süre geçince anlaşıldı ki kız dayımi asıl sevgilisini kiskandirmsk için kullanmış
Sizde de öyle bir durum olabilir
Hiç Tekin gelmedi bana
Kardeşin kaç yasinda5gunluk yuzyize gorusme oldu bayan gezdireyim buralari demis istersen oyle oyle dolasmislar bu sirada konusmaya calismis kardesim.kizin bir erkek arkadasi olmus ondan bahsetmis demekki konusan biri 4yillik sevgilisi olmus .Ama kardesime acikca facete gelme diye bilirdi yasi 36 hicmi dusunmedi 24saat yol yapti bu insan ve onun icin masraf biz anlayamadik hadibi goreyime kurbanmi gitti .ve bir kac gun sinra bayan sonucu bildirir .Taniyalim derse ben pek iyi gormuyorum sonucu vakit kaybi bir ciddiyet yok .
Evet kesinlikle sorular sorulmali niyeti yoksa bile sormaliydi.Psikolajik problemimi var yoksa erki sevgilisiyle devammi ediyor da yada umut besliyor ama ilerisi yok .karsisina cikanlarida boyle oyuncak gibi kullaniyor bilemedim .Kardesim de saf saf belki olur diyo kizin agzina bakiyor .Ben de görücü usulüyle uzaktan bir akrabamızla tanıştırılacağım. Hem memlekette komşuyuz. Aslında görücü usulü sayılmaz galiba, çünkü aynı ilkokuldaydık 1 yıl beraber okuduk, ondan sonra ben İstanbul'a taşındım görmedim bir daha. Bu yaz bizim için planlar var, bakalım.
Yani benim kafama yatmasa da ben sorular sorarım, uymazsa da denemiş olurum, o kadının tavrı çok ayıp olmuş.
Kardesiniz çok bel bağlamasin bu kadınaEvet bu aklima geldi hatta kiza sormus hic sevgilin oldumu diye kizin bir erkek arkadasi olmus 4yil falan surmus ayrilma sebeplerinide cok sacma bir neden soylemis araya uzaklik girdi demis hozden irak olan gonulden de irak olurmus demis .birde face girdigin de kardesim bu bayan gece ucte bile face de oluyormus ama kardesime hic yazmiyormus .buna ragmen gorusmeye gitti ve neymis mesaj da ivir zivirda dalga gecilip gecilmedigi anlasilmiyormus e be kafin kardina geldi iste nediye konusmadin gene gelebilecegini de tahmin etmemis gelince de ne yapacagini bilemedi demekki oyalamaya sevam etti ayipbolmasin diyede araci da tanidik ya misafir perverlik yapip gonderdi.
Oda 37 yasinda .olmassa olmaz diyor fakat nediyecegini de merak ediyor ben olsam coktan birakmis hatta gormeye bile gitmezdim.Taniyamamis bile.Kardeşin kaç yasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?