Görücü usulü tanışma fakat soru işaretleri

iyi de kız 36 yaşında ise kardeşin de en az o kadardır

görücü usulü bulacaksanız da kendi çevrenizden bulun

24 saat uzaktan görücü usulü mü olur

yanaşmıyor işte

sebebinin ne olduğunun ne önemi var

isterse sadece hevesli görünmeyeyim diye öyle yapsın kız bununla vakit kaybetmeye değmez

geleceğe dair bir konuşma yoksa neye dair konuşulur görücü usulünde

Gorucu usulu neymis ya kiz sirkapisi mubarek bir de egitimci nasil sesiz olur iki yuzumu var iyice suphe ettim belli bir olgunluga gelmis yaslar ileri bir insani nasil hafife alir .Demis burays geldigine cok sasirdim yani bu soz normal mi ozaman senin niyetin yoktu bu isler saka mi hem diyormus internetten taniyamam oraya gidincede sasmis .

Bikac gun sonra net bir cevap verecek .uzaktan biz de istemezdik ama arkadaslari araci olmus boyle biri var diye .Bizim cevre kisitli biz yada o bulamadi kendi imkanlariyla gonlune gore buda bir anormal sir kapisi .

Bu işin olmayacağı açık, ille görücü usulü olması şart mı
Calistigi yer de kendi imkanlariyla tanisabilecegi birileri yok olanlar ya evli yada erkek arkadaslari var bizde ona uzakta oturuyoruz baska bir sehirde izinleri de kisitli yani yok yok .Gorucu usulu tanisma tek secenek gibi.

ayy o kız benim görümcem mi yoksa

77 doğumlu ama belki azıcık yaşını küçük söylemiştir

mesela ona birileri böyle uzaktan birini önerdi

arasın konuşun vs diye

özel okulda öğretmen olarak çalışıyordu ama o sene çalışmıyordu

adam doktordu arayınca ben adamla ne konuşacağım ne iş yapıyorsun deyince ev kızıyım mı diyeceğim dedi

telde bile konuşmadı galiba

konuşsa bile o kız gibi yapardı izlenimi oldu bende şimdi

Yok canim degildir .Bu ogretmenmis senin gorumce bulustumu ki

Kadın ya beğenmedi,yada evlenmeye niyeti yok
Yoksa soru yöneltmez mi insan teste tabi tutarım ellam

İçi ısınmamış olabilir.Kendni zorlamıştır iyi insan diyeCevap yakında gelir ,düşünüyordur.Yada kendini naza çekiyor.Hayırlısı olsun.

Dayım da böyle görücü usulüyle biriyle tanıştırdı kız aynı anlattığınız gibi ben sessizim ben cekinirim falan diyip duruyordu aradan biraz süre geçince anlaşıldı ki kız dayımi asıl sevgilisini kiskandirmsk için kullanmış
Sizde de öyle bir durum olabilir
Hiç Tekin gelmedi bana

Ben de görücü usulüyle uzaktan bir akrabamızla tanıştırılacağım. Hem memlekette komşuyuz. Aslında görücü usulü sayılmaz galiba, çünkü aynı ilkokuldaydık 1 yıl beraber okuduk, ondan sonra ben İstanbul'a taşındım görmedim bir daha. Bu yaz bizim için planlar var, bakalım.
Yani benim kafama yatmasa da ben sorular sorarım, uymazsa da denemiş olurum, o kadının tavrı çok ayıp olmuş.

Evet bu aklima geldi hatta kiza sormus hic sevgilin oldumu diye kizin bir erkek arkadasi olmus 4yil falan surmus ayrilma sebeplerinide cok sacma bir neden soylemis araya uzaklik girdi demis hozden irak olan gonulden de irak olurmus demis .birde face girdigin de kardesim bu bayan gece ucte bile face de oluyormus ama kardesime hic yazmiyormus .buna ragmen gorusmeye gitti ve neymis mesaj da ivir zivirda dalga gecilip gecilmedigi anlasilmiyormus e be kafin kardina geldi iste nediye konusmadin gene gelebilecegini de tahmin etmemis gelince de ne yapacagini bilemedi demekki oyalamaya sevam etti ayipbolmasin diyede araci da tanidik ya misafir perverlik yapip gonderdi.

Kardeşin kaç yasinda

Evet kesinlikle sorular sorulmali niyeti yoksa bile sormaliydi.Psikolajik problemimi var yoksa erki sevgilisiyle devammi ediyor da yada umut besliyor ama ilerisi yok .karsisina cikanlarida boyle oyuncak gibi kullaniyor bilemedim .Kardesim de saf saf belki olur diyo kizin agzina bakiyor .

Kardesiniz çok bel bağlamasin bu kadına
Çok değişik olağan değil tavırları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…