- 15 Eylül 2015
- 3.242
- 5.175
- 73
- Konu Sahibi Sadecesen2
-
Kardeşinizin işyerinde etrafında arkadaş ortamında vs yok mu kimse? Ne bileyim, görücü usulü tanışılan kıza nasıl bu kadar bağlanılır anlamadım.Evet kesinlikle sorular sorulmali niyeti yoksa bile sormaliydi.Psikolajik problemimi var yoksa erki sevgilisiyle devammi ediyor da yada umut besliyor ama ilerisi yok .karsisina cikanlarida boyle oyuncak gibi kullaniyor bilemedim .Kardesim de saf saf belki olur diyo kizin agzina bakiyor .
Bizim icin degil .Buradakiler guvenipte gelmez demek istedim.orada tanidik bir araci var ama yani kadini taniyanlar var.güven öenmli de hiç tanımadığı kadını görmeye ülkenin öteki ucuna gitmiş işte
Belliki kız zorla evlendiriliyor yada sevdiği başka biri var. Kaderine küsmüş. Kardeşinin başını yakmayın derim. Kadın kadını anlar..Erkek kardesim ilk defa görücü usulu biriyle tanisti.Tanıştığı bayanla ılk gorusmesı face ten basladı fakat kardesım onu tanımak adına sorular sorarken o sadece cevaplamakla yetınmıs kardesımı tanıma adına hıc soru sormamıs .Sebebı soruldugunda sessız bırı oldugunu soyleyıp gecıstırmıs asıl gercek kardesım bu böyle olmaz dıyerek sehır dısına onu gormeye gıttıgın de anlasılmıs bayan buraya gelmeseydın faceten gorusmeyı bırakacagını soylemıs halbukı goruselı bır hafta olmustu onu tanıyamadan sehırler arası yola cıktı ve buluştu kız cok sasırdıgını gelebılecegını dusunmedıgını soylemıs ve gene kardesım tanıma adına konular acmıs fakat gene kardesıme soru yoneltılmemıs kımsın nelerı seversın alıskanlıkların nelerdır falan fılan bunun gibı hıc bır soru yok .Merak ettıgı gorucu usulu tanısmalarda evlılık nıyetı olan kısıler tanımak ıcın caba gostermezmı ?Bu bayanın yapısında sesızlık olmadıgı bazı kelınelerınden anlasılmıs .Alaymı edıyor yada nıyetı ne anlayamamıs kardesım .Bayan 36yaslarinda .
Boşversin kizmi yok hatta yaz ne iş yapıyor belki talip bile çıkar=)Oda 37 yasinda .olmassa olmaz diyor fakat nediyecegini de merak ediyor ben olsam coktan birakmis hatta gormeye bile gitmezdim.Taniyamamis bile.
Baglanmis degil de olumlu olursa devam ederim deme var olmazsa birakacak zaten ben olsam hic gitmezdim gormeye kiz bir tuhaf zaten ama o diyor baska insan mi var bir yonden de hakli arkadas ortaminda yok kimse evli yada sozlu yada erkek arkadaslari var ortam olsa zaten gerek kalmayacak .Kardeşinizin işyerinde etrafında arkadaş ortamında vs yok mu kimse? Ne bileyim, görücü usulü tanışılan kıza nasıl bu kadar bağlanılır anlamadım.
Memur canim :)daha oncede bir teyze ariyordu ogluna heralde bulamadi burdan zor.Boşversin kizmi yok hatta yaz ne iş yapıyor belki talip bile çıkar=)
Burda araci kiza soylemis kizda ilk mesaji atmis yani baslatan ve isteksiz davranan kiz.Zorla olsa kendisi ilk mesaji atan olmazdi o eklemis hem .Belliki kız zorla evlendiriliyor yada sevdiği başka biri var. Kaderine küsmüş. Kardeşinin başını yakmayın derim. Kadın kadını anlar..
Ama kız da sonradanBurda araci kiza soylemis kizda ilk mesaji atmis yani baslatan ve isteksiz davranan kiz.Zorla olsa kendisi ilk mesaji atan olmazdi o eklemis hem .
Acaba kardeşini birine inat kullanmak isteyebilir. Böyle birçok cahil tip var. Yada evlenmek için yanıp tutusuyor ne olursa olsun hesabı. Yada kardeşini çok iyi anlatmislar ama ne olursa olsun güven vermiyor. Dikkat derim.. şimdi kimseye güven olmuyor hayırlısı olsun inşallahBurda araci kiza soylemis kizda ilk mesaji atmis yani baslatan ve isteksiz davranan kiz.Zorla olsa kendisi ilk mesaji atan olmazdi o eklemis hem .
Omur mu gecer onla ya. Hic sevmem agzindan kerpetenle laf alinan tipleri. Genc olsa utaniyo diycem de yasi da var. Daha agir ve havali oldugunu dusnuyodur kesinErkek kardesim ilk defa görücü usulu biriyle tanisti.Tanıştığı bayanla ılk gorusmesı face ten basladı fakat kardesım onu tanımak adına sorular sorarken o sadece cevaplamakla yetınmıs kardesımı tanıma adına hıc soru sormamıs .Sebebı soruldugunda sessız bırı oldugunu soyleyıp gecıstırmıs asıl gercek kardesım bu böyle olmaz dıyerek sehır dısına onu gormeye gıttıgın de anlasılmıs bayan buraya gelmeseydın faceten gorusmeyı bırakacagını soylemıs halbukı goruselı bır hafta olmustu onu tanıyamadan sehırler arası yola cıktı ve buluştu kız cok sasırdıgını gelebılecegını dusunmedıgını soylemıs ve gene kardesım tanıma adına konular acmıs fakat gene kardesıme soru yoneltılmemıs kımsın nelerı seversın alıskanlıkların nelerdır falan fılan bunun gibı hıc bır soru yok .Merak ettıgı gorucu usulu tanısmalarda evlılık nıyetı olan kısıler tanımak ıcın caba gostermezmı ?Bu bayanın yapısında sesızlık olmadıgı bazı kelınelerınden anlasılmıs .Alaymı edıyor yada nıyetı ne anlayamamıs kardesım .Bayan 36yaslarinda .
Gorucu usulu neymis ya kiz sirkapisi mubarek bir de egitimci nasil sesiz olur iki yuzumu var iyice suphe ettim belli bir olgunluga gelmis yaslar ileri bir insani nasil hafife alir .Demis burays geldigine cok sasirdim yani bu soz normal mi ozaman senin niyetin yoktu bu isler saka mi hem diyormus internetten taniyamam oraya gidincede sasmis .
Bunu okuyunca aklıma evli bir sevgilisi olabileceği geldi.Evet hic birsey merak etmemis hep soru soran konusan taraf kardesim face te gorusmeyle taniyamam demis kardesim de kalkip gitti besgun falan sehir disin da kaldi kiz da gene konusma yok evlenmek onemli degil yasi yok bunun beklerim ben 50ye kadar gibi laflar etmis cevresindeki olumsuz evlilkleri gordukce korkmus .sonra demis cevremdekiler evlenince yeni dusunmeye basladim evliligi demis celiskili laflari olmus boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?