Görücü usulü tanışma fakat soru işaretleri

Kardeşinizin işyerinde etrafında arkadaş ortamında vs yok mu kimse? Ne bileyim, görücü usulü tanışılan kıza nasıl bu kadar bağlanılır anlamadım.

Belliki kız zorla evlendiriliyor yada sevdiği başka biri var. Kaderine küsmüş. Kardeşinin başını yakmayın derim. Kadın kadını anlar..

Kardeşinizin işyerinde etrafında arkadaş ortamında vs yok mu kimse? Ne bileyim, görücü usulü tanışılan kıza nasıl bu kadar bağlanılır anlamadım.
Baglanmis degil de olumlu olursa devam ederim deme var olmazsa birakacak zaten ben olsam hic gitmezdim gormeye kiz bir tuhaf zaten ama o diyor baska insan mi var bir yonden de hakli arkadas ortaminda yok kimse evli yada sozlu yada erkek arkadaslari var ortam olsa zaten gerek kalmayacak .

Belliki kız zorla evlendiriliyor yada sevdiği başka biri var. Kaderine küsmüş. Kardeşinin başını yakmayın derim. Kadın kadını anlar..
Burda araci kiza soylemis kizda ilk mesaji atmis yani baslatan ve isteksiz davranan kiz.Zorla olsa kendisi ilk mesaji atan olmazdi o eklemis hem .

Burda araci kiza soylemis kizda ilk mesaji atmis yani baslatan ve isteksiz davranan kiz.Zorla olsa kendisi ilk mesaji atan olmazdi o eklemis hem .
Ama kız da sonradan
Acaba kardeşini birine inat kullanmak isteyebilir. Böyle birçok cahil tip var. Yada evlenmek için yanıp tutusuyor ne olursa olsun hesabı. Yada kardeşini çok iyi anlatmislar ama ne olursa olsun güven vermiyor. Dikkat derim.. şimdi kimseye güven olmuyor hayırlısı olsun inşallah

Ya aracı olan kardeşinizin işini yaşını vs söyledi, fotosunu gösterdi, kız baştan begenmedi ya da kızın kafasında başkası var.

E istemiyor belli ki.. Beni zorla biriyle görüştürmüşlerdi faceten, ben baştan istemediğimi söylediğim halde aracı olanlar çok ısrar ettiler. Hep o soruyordu, ben bir şey sormuyordum çünkü tanımak gibi bir niyetim yoktu. Sizinki de o hesap.. Valla yalan olmasın 2. gün müydü 3. mü hatırlamıyorum, açıkça söyledim baştan beri istemediğimi çocuğa..

Kardeşinizden hoşlanmadığı kanısına vardım.Belliki istediği kardeşiniz değil.Kafasındaki neyse ona uymuyor yada öyle söyleyebilirim.

Omur mu gecer onla ya. Hic sevmem agzindan kerpetenle laf alinan tipleri. Genc olsa utaniyo diycem de yasi da var. Daha agir ve havali oldugunu dusnuyodur kesin

Kadin 36 yasinda. Hani bu hepsi icin gecerli degil, ama bu yasta kadinlar begenmesede "kenarda dursun, ne olur ne olmaz" mantigi yürütürler. Bence kardesiniz ceksin kendisini geri. Kadin bir adam atarsa, tekrar konusurlar. Eger birsey yapmiyorsa, konuyu kapatsin.

Bayanın gönlü yok böyle sanki birileri istemişte mahçup olmamak adına konuşuyor gibi bence hiç uğraşmasın kardeşiniz..

Off siz simdiden gorumcelige baslamissiniz. Suc kardesinizde. Iki gun sanaldan konustugu kizin yanina niye kalkiyor gidiyor? Tabiki kiz sasirdim diyecek. Gayet normal bu. Sonucta herkesin yapacagi bir sey degil. Siz neden bu kadar dert ediyorsunuz bunu. Kardesiniz yetiskin biri ve ustesinden gelir bu durumun, sonucu ne olursa olsun. Gelin almadan gorumcelik yapmaya baslamayin ya. Ondan sonra burda konu aciyor millet, herseyime karisan gorumce diye.

Bunu okuyunca aklıma evli bir sevgilisi olabileceği geldi.
Kardeşiniz bir daha hiç aramasın belliki kadının hiç gönlü yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…