- 12 Ocak 2021
- 4.825
- 20.046
- 258
- 30
- Konu Sahibi betuliyidir
Çünkü annesi damat adayından daha cok görecek kızı ondan istiyor önce ben anlaşayım onlar sadece sevişsede olur kafasındaAnnesi kabul etmiyor önce ben tanışıp görüşcem demiş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çünkü annesi damat adayından daha cok görecek kızı ondan istiyor önce ben anlaşayım onlar sadece sevişsede olur kafasındaAnnesi kabul etmiyor önce ben tanışıp görüşcem demiş
8 aydir gelemeyen nineler 1 ay sonra kesin gelecek mi yani? Karsi tarafa bastan soyleseydiniz o zaman bunuBelli değil işleri ne zaman biterse 1 ayı bile bulabilir
27 yaşla mı?Kızın annesiyim
Kızınızı böyle bir evliliğe layık görüyor musunuz gerçekten ?Kızın ebeveyni
Belki de kızınız el altından haber yollamıştır istemiyorum diye. Rızası var mı kızın yoksa siz istediniz diye mi tamam dedi?Kızın ebeveyni
Annesinin önce görmek istemesi mi, tanışmak İstemişler zaten direk verilme durumu yok zatenAy vermeyin kızınızı bunlara yaaaa, bana sonu hiç iyi gelmedi bu işin
Kız görüşmek istiyorBelki de kızınız el altından haber yollamıştır istemiyorum diye. Rızası var mı kızın yoksa siz istediniz diye mi tamam dedi?
Geldiklerinde uygun bir dille ne denebilir aracı olanlar kızın halası ve karşı tarafın ablasıNeden nene ve dede olmak zorunda ? Hani söz nişan bir şey olacaktır beklenir ama ilk isteme için gereksiz geldi.
Bir de gelecekleri tarih belli değil miydi ? Şu tarihten sonra gelecekler deseydiniz insanlar da ona göre gelirlerdi.
Her gün geldiler mi diye aramalarini beklemek saçma.
Bence şuan top sizde.Ya geldiklerinde arayın,ya da tarih belliyse şu tarihte gelecekler diye haber verin.
Misafirliğe gelirler damat adayı ile birlikte, biraz sohbet muhabbet iki demli çay bitti gitti. Çocuklardan biri olumsuz derse durduk yere söz nişan etkinliği gibi bir ortam yaratırsınız ne gerek var dedeye nineye. Olayı siz büyütmüşsünüz, hem karşı tarafı beklentiye sokmuş hem de olumsuz olursa kızınızı istenmeyen kız olarak lanse etmiş olursunuz. Ne gerek var.Annesinin önce görmek istemesi mi, tanışmak İstemişler zaten direk verilme durumu yok zaten
27 yaşındayken evlenme çağındaki kızın annesi olamazsınız.Kızın annesiyim
Çok haklısınız aracı olanlar kızın halası ve karşı tarafın ablası uygun dille nasıl söylenebilirÖff amma protokol kasıyorsunuz, eğer gönlüm varsa arayıp "nenemgil geldi siz de gelecekseniz gelin" derdim. Yok kız evi naz eviymiş, yok beklemek gerekirmiş![]()
Yaş yanlış yazılmış düzeltilir27 yaşındayken evlenme çağındaki kızın annesi olamazsınız.
DoğruMisafirliğe gelirler damat adayı ile birlikte, biraz sohbet muhabbet iki demli çay bitti gitti. Çocuklardan biri olumsuz derse durduk yere söz nişan etkinliği gibi bir ortam yaratırsınız ne gerek var dedeye nineye. Olayı siz büyütmüşsünüz, hem karşı tarafı beklentiye sokmuş hem de olumsuz olursa kızınızı istenmeyen kız olarak lanse etmiş olursunuz. Ne gerek var.
Konu bu muBir de lisans mezunu bekar eğitimci yazmışsınız bilgilerinizekızın kendisi olmayasınız
Ne sıfatla yazdığınız kesin olmadığından evet konu bu. Kim bu telaşlanıp konu açan? Anne ve kıza aynı aklı vermek olmazKonu bu mu
Önce ben tanışacağım demesi çok itici, gençler bi pastanede falan tanışsaydı, iki çift laf etseydi, belki görünce beğenmeyecekler. Huyları uymayacak, ne bileyim. Benim yöremin geleneğinde görücü usulünde bile gençler tanışır anlaşırlarsa aileler tanışır. Çok ters bu. Kadın iyi görünür oğlu ruh hastasıdır, kızına eziyet eder. Çok riskli işler bunlar. Siz neden baştan hayır derken neden şimdi bi görelim dediniz, baştan istememe sebebiniz neydi? Evlat bu oyuncak değil, hayır demenizin mantıklı bir sebebi olmalı.Annesinin önce görmek istemesi mi, tanışmak İstemişler zaten direk verilme durumu yok zaten